@Absi
- Niesmann + Bischoff Flair 800i CEBW
- 2012
- Iveco
- Integraal
Camping op mooie locatie, € 10 per persoon + € 1,50 per persoon toeristenbelasting, douches en toiletten gratis, stroom € 3 per dag, geen afvoer grijs water op de camping, geen aparte afvoer voor toiletcassette, kan geleegd worden in de toilet. Er zijn zeer weinig stacaravans op de site, ze worden bijna uitsluitend gebruikt door spanten, die bijna allemaal in tenten overnachten. In het weekend is er veel te beleven, vooral in de ochtend tot ongeveer 9.30 uur en in de middag vanaf ongeveer 15.30 uur.
Een pluim voor de gemeente Gaming, een camperplaats zoals je die in Oostenrijk vaker zou moeten vinden (dergelijke parkeerplaatsen zijn schaars in Oostenrijk), gratis afvoer, gratis drinkwater, toilet direct naast de parkeerplaats, gratis afval verwijdering, kan elektriciteit worden verkregen uit een e-tankstation verwijzen, het is niet gratis. Ruimte voor 5 stacaravans, eveneens tot ca. 8,5 m lang.
Veel te duur voor een camping, € 15,00 p.p., geen afvoer, geen wateraansluiting, elektra is inbegrepen, maar dat is te weinig voor deze prijs, geen vlakke plaatsen. We reden door naar zoutcamping, stroom en water bij elke staanplaats, voor € 10 per persoon.
erg leuke plek om te verblijven zonder enige faciliteiten.
De staanplaats is relatief rustig, de elektriciteitsaansluiting is zeer goed, de afvoer is voor verbetering vatbaar, de toiletcassette kan via een putdeksel in een weiland zonder wateraansluiting geleegd worden, de wateraansluiting is op ca. 50 m afstand, de prijs van 4 € is oké.
Een heel rustige plek, afvoer van grijs water alleen mogelijk met een tuinslang of emmer, afvoer van toilet en vers water is ok, stroomaansluiting met 13 A is erg goed.
alleen afvoer van toiletcassette en grijs water. Ook geen water om de toiletcassette uit te spoelen. Voor grijs water heb je een slang nodig. Is een oud afvalverwerkingsstation en wordt niet onderhouden zoals het eruit ziet, de muntvalidator staat nog steeds op Schilling, als je een berging bouwt, moet deze ook worden onderhouden, want er is heinde en verre geen afvalverwerkingsstation.
Zeer mooie staanplaats, zeer rustig, direct naast een meer, kost 5 € plus 1 € per persoon, zorg en levering en elektriciteit gratis, er is zelfs een toilet en een douche (1 € voor 5 minuten heet water) ongeveer 50 m verwijderd Alles beschikbaar. De coördinaten kloppen niet helemaal, we zijn uiteindelijk doodgelopen.
Op 2016/08/20 waren we hier, parkeren is niet meer kosteloos, de plaats sluit om 19:00 uur of 's Nachts parkeren is toegestaan, hebben we niet kunnen ontdekken.
Waren op 2016/07/31 hier voor 1 nacht op deze plaats. De plaats is erg mooi, zeer vriendelijk personeel, geschikt voor campers meer dan 8 m. Douches en toiletten zijn OKÉ. Prijs voor één nacht 25,75 pond, niet echt goedkoop.
Waren hier op 2016/07/18 op deze plek, maar alleen water getankt en vuil water geloosd, de plaats is erg mooi, maar niet echt zo geschikt voor grote campers (onze camper heeft 8,30 m)
markt van 2016/06/17 tot 2016/06/20 op dit plein. Plaats is erg leuk, beetje lawaaierig 's nachts, vooral en in het weekend. Toilet en grijs water gratis ter beschikking, elektriciteit en schoon water met chips (per Jeton 2 Pond, ongeveer 1 uur elektriciteit en ong. 100 liter water) chips op verschillende punten beschikbaar zijn, zijn bij Euro Relais verkrijgbaar.
Super plaats voor Engeland, compleet met alle faciliteiten, gratis bus naar Canterbury. We waren op deze plaats van 22-05 / 24/2016.