@Abuella
- 2021
Maart 2026
Fijne camping vlakbij de stad, met elektriciteit, water/afvalverwerking en douches/toiletten. Er is een kraan met vers water direct bij het afvalpunt. Afval wordt afgevoerd via een afvoerputje op grondniveau zonder doorspoelpunt; iedereen gebruikt de kraan met vers water. Douchen kost €1. De sanitaire voorzieningen hebben slechts twee toiletten en vier douches. Voldoende in de winter, maar onvoldoende als de camping vol is. De wastafel heeft alleen koud water; warm water om te wassen zou prettig zijn, vooral met kinderen. ...
5 foto's toegevoegd · 12 maanden geleden

Zeer schone, ruime plaatsen en goed gescheiden drinkwater, zodat er geen cassettes doorgespoeld hoeven te worden. Aangenaam dorp, vriendelijke mensen, twee kleine, goed gesorteerde winkels, bars, restaurants, postkantoor, geldautomaat – alles is er. Bedankt voor deze geweldige plek!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
leuke plek, betaling alleen online mogelijk met creditcard. We moesten dus 's avonds nog verder rijden
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Zeer rustig, V/E, elektriciteit € 3, dicht bij de stad, ten zeerste aanbevolen
6 plaatsen met schaduw, V/E gratis rechts van het zwembad, helaas is het water defect. 'S Nachts rustig totdat de dieren om 06.00 uur non-stop kraaien. Vuilnisbakken beschikbaar
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

prima parkeerplaats, rustige ligging, V/E, water, 4 gratis elektriciteitsnetwerken, direct aan het meer, speeltuin, picknicktafels, toiletten, geen vuilnisbakken
3 plaatsen, iets schuin, gratis, lightrail, zeer rustig 's nachts, openbare toiletten aanwezig. Geen V/E