@Ackie1971
Heerlijke rustige plek. Vol met wilde bloemen. De rust en stikt eis overweldigd. Enige nadeel de muggen die hoorde je dirk de stilte zoemen en vliegen. Horen dicht en geen enkele probleem gehad Heerlijk gewandeld top plek!
Super plek. Hoe kan dit gratis zijn. Heerlijk rustig echt genieten. Water kan je bijvullen de rest lekker off grid.
Prima verblijf alles netjes verzorgt. komen hier vast nog eens terug. 16.70 incl belastingen per nacht voor 2 personen en voor stroom betaal je 3.50 per nacht. 2 wc en 2 douche eenvoudig maar schoon. Vuilwater vlak bij de camperplek ideaal om snel te lossen. wate rvanaf de steiger met slang lang genoeg om bij je camper te komen.
Een bijzonder hartelijke ontvangst bij de wijnproeverij. mooie Camperplekken en heerlijk rustig. Alles is netjes aangelegd, uitzicht geweldig over de wijnranken en lavendelvelden. een Heerlijke wandelroute. Voor stroom betaal je 4 euro de rest gratis. onwerkelijk dat je op zo een mooie plek gratis kan en mag overnachten.
prima plek om Wenen te bezoeken. Metro vlakbij en ook de supermarkt zit om de hoek. mooie plek om nog eens terug te komen
een heerlijke locatie. de stad is goed bereikbaar met de bus 291. de eigenaresse geeft super veel informatie en neemt de tijd bij aankomst om je alles te vertellen. de wc en douches zijn gedateerd maar wel netjes. Vuilwater, chemisch toilette en fris water bijvullen allemaal geen probleem. je kan in euro en in hun betalen. savonds om 21 uur moet het stil zijn en dan kan je genieten van de sterren en rust. de plekken zijn ook prima