@Ad-Barneveld
Augustus 2026
(o. a.) Sanitair gedateerd, redelijk schoon. Veel schaduwplekken. Bijna overal 'hard standing'. Aan rivier / zwemmogelijkheden. Maar ik vind €50/nacht (camper, 2 volw, electr) te veel. Goede, gratis WiFi.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Nostalgisch. Ontbijt service. Naast (gemeentelijk) natuurzwembad en sport/trimbaan. Mooi uitzicht. Rustig.
Juli 2026
Sitecode: 196755
Camping (net 1 jaar) naast Erlebnispark. Alles gloednieuw. Mooie sanitaire voorzieningen. Ruime plekken. Prijsinfo (€ 23) is niet correct. Enige wat 'gratis' is is WiFi. Water, stroom, toilet legen, douche: alles moet betaald. Advies: kijk op site camping voor correcte prijsinformatie. Overdag geluid van het Erlebnis park. 's Avonds/'s Nachts stil. Na 18:00 uur gaat poort naar Erlebnis park open voor restaurant.
Rust. Uitzicht. Vriendelijke ontvangst. All-in prijs €18 pn (jul '26, 2 pers, camper). 800 m hoog - koele nachten. Geen douche/toilet, maar Prima! En idd: verse 🐔🥚 als verrassing 😃
2023
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Sitecode: 82084
'Stunning views'! (zie foto's). Camping voor tenten, niet ingesteld op campers. Alleen gras, niets verhard, geen grijswater stort, geen electriciteit, geen WiFi. Maar wat een rust en uitzicht, van camping direct op Costal Path. Wij kwamen 8 mei: alles soaking wet.. Hebben op een verharde inrit gestaan omdat we in gras wegzakten. 25 UKpnds/nacht , 2 pers. Zeer schoon sani. Wel p&p stort. Smugglers Inn = must do! (20 min lopen)
Deze 'camping' bestaat niet meer. Was een zgn pop-up camping tijdens Covid. Heel gauw van de lijst halen.. ( Is nu het voetbalveld van de plaatselijke voetbal vereniging)
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

3 mei 2023. Mooie, rustige plek. Vriendelijke mevrouw. Genoeg ruimte (gras, niet helemaal vlak). Prijs inmiddels 36 UKpnds, incl belasting, WiFi, stroom per nacht, 2 pers, camper 6 mtr. Douches extra: 50 pence.