@Ad-Barneveld

Sitecode: 82084
'Stunning views'! (zie foto's). Camping voor tenten, niet ingesteld op campers. Alleen gras, niets verhard, geen grijswater stort, geen electriciteit, geen WiFi. Maar wat een rust en uitzicht, van camping direct op Costal Path. Wij kwamen 8 mei: alles soaking wet.. Hebben op een verharde inrit gestaan omdat we in gras wegzakten. 25 UKpnds/nacht , 2 pers. Zeer schoon sani. Wel p&p stort. Smugglers Inn = must do! (20 min lopen)
Deze 'camping' bestaat niet meer. Was een zgn pop-up camping tijdens Covid. Heel gauw van de lijst halen.. ( Is nu het voetbalveld van de plaatselijke voetbal vereniging)

3 mei 2023. Mooie, rustige plek. Vriendelijke mevrouw. Genoeg ruimte (gras, niet helemaal vlak). Prijs inmiddels 36 UKpnds, incl belasting, WiFi, stroom per nacht, 2 pers, camper 6 mtr. Douches extra: 50 pence.

Heel gemoedelijk sfeertje. Gebouwen gedateerd en 'schoon' als in de meeste voetbalkantines. Geen schaduwplekken. Niet voor rustzoekers als er ook een voetbalkamp is. Prijs overzicht in Euro is correct, bij CP zelf staat zelfde bedrag in CzK(?). Lekker snacken voor redelijke prijs. Prima overnachtingsplek voor weinig. . WiFi aanwezig.

Rustige camping. Veel schaduw plekken. Idd zout water voor douchen en afwassen. Zeewater baai idd minder doorzichtig ws vanwege mossel en oester kweek in de baai. Ga je 200 meter verderop dan is het weer glashelder. Goede afvalscheiding (! Uniek op Kroatische campings!). Verblijf 1 nacht is 20% duurder. Wij betaalden €85 voor 3 nachten, 2 pers, electr. Van de prijzen in Campercontact app klopt zoals gewoonlijk helemaal niets... Heerlijke plek!
Mooie, niet drukke camping. Direkt aan rivier: zwemmen, vissen, kanoën. Ligstoelen gratis langs rivier. Aardige eigenaar. Nadeel: loopt vrije drukke weg over brug boven camping en aan overzijde rivier spoor met (ook 's nachts) goederen vervoer.
Er is hier GEEN (officiële) camper plaats. Gecheckt bij de Marie. Je kunt hier wel staan op deze mooie parkeerplaats aan de Drôme ( met mooie zwemplek op 50 meter ) maar het is GÉÉN door gemeente als camperplaats aangegeven plek. Woensdag is hier markt trouwens. Wel (drink?)water gevonden, er zijn openbare toiletten, maar er is geen elektriciteit, (chemisch) toilet of vuilwater loospunt