@Ad-Jolanda
- 2021
- MC Louis G
- 2013
- Alkoof
Nederlandse eigenaars die je vriendelijk ontvangen met een kopje koffie, ruime plaatsen die je zelf kan kiezen.sanitair netjes, leuk plaatsje op fiets afstand. voor 1 nachtje prima.
Nette camping op een top locatie. zwembad kwartiertje lopen, mooie fiets route langs t water naar t prachtige oude centrum, prijs is aan de hoge kant maar sanitair en douches zijn misschien oud maar keurig en netjes.
camping ligt dichtbij t strand en heel veel gezelligheid in t plaatsje met gezellige barretjes en winkeltjes, dat kun je lopen. camping is wel verouderd maar wel schoon sanitair. prijs aan de hoge kant.
gewoon goed. Nette toilet en douche, vriendelijke ontvangst, lopend naar strand en supermarkt. wel heeel veeel muggen, dat was jammer maar verder prima camping.
wat een fijne, nette, vriendelijke schone camperplaats. Heel hartelijk ontvangen door de invallers en een prachtige fiets omgeving. geen minpuntje gevonden, winkels in de buurt en je bent zo in Enschede. heerlijke dagen gehad.
Hele mooie en rustige camping met goede voorzieningen. Gezellig onthaal die je meteen wegwijs maakt. vriendelijke leuke mensen op een erg leuke plaats met ruime plaatsen. Tot een volgende keer
wat een geweldige mooie camperplaats ! prachtig zwembad erbij , zeer schoon toilet/douche gebouw en lekker veel ruimte met een prachtig uitzicht. en dat alles voor€7 inclusief stroom ! €4 entree voor t zwembad voor volwassene! een dikke pluim voor deze plek!!👌👌👌👌