@Ad-Rietje
Mei 2026
Wat een toplocatie. Het was wel ff zoeken waar het toiletgebouw is en waar je alles kunt lozen. Josef hebben we amper gezien. Alles komt en gaat in goed vertrouwen. Zijn hier 4 dagen geweest. Op de fiets naar Ehingen is ook goed te doen . Daar bevindt zich een groot winkelcentrum in een gebouw van de voormalige drogisterijketen Schlecker. Hopen hier zeker nog weer te komen!
Wat een prachtige CP met hele ruime plekken. De sanitaire voorzieningen zijn prima en van het mooie weidse uitzicht wordt je heel blij. Gaan hier zeker vaker komen. Heel veel succes voor de toekomst familie de Vries.
Wat een daalders plekje of beter gezegd plek! Want groot zijn de plekken. En de omgeving is supermooi. Steffie: we waren er maar 1 nachtje, maar we komen zeker terug en dan blijven we langer. Een aanrader!
Wat een daalders plekje met hartelijke eigenaars. Prima sanitaire voorzieningen. Er wordt hard gewerkt door John en Gies om het nog mooier te maken. De welkomstborrel was erg gezellig! Helaas waren de weersverwachtingen slecht en zijn we maar 2 nachten gebleven. Maar wie weet…….
Wat een prachtige plek. Alles prima geregeld en ze zijn de hele tijd bezig om deze CP netjes te houden. Kortom een aanrader. Echt een plek om de hectiek van de Spaanse kusten te vermijden.
We wilden 3 nachten blijven, toen 6 en uiteindelijk werden het er 12. Dit is voor ons uniek. En dat zegt alles over deze CP. Prima schone sanitaire voorzieningen. Superleuke sfeer! Heerlijk gegeten en gezamenlijk de F1 gekeken. We komen zeker terug.
Wat een ontzettende leuke en vooral goed verzorgde camperplek. Prima sanitaire voorzieningen en super schoon. De ontvangst was heel hartelijk en op onze mail werd direct gereageerd. Alle informatie kregen we in het Nederlands via de app toegestuurd. Kortom: een aanrader!!!
Lieve Nele, wat hebben we weer een paar prachtige dagen gehad op jouw mooie paradijsje. Heerlijk gegeten met de andere gasten en natuurlijk jouw ouders. Diepe buiging voor jou en we denken aan je.
We hebben 3 nachten bij Hans en Sissi gestaan. Wat een paradijsje is dit!! Alles prima voor elkaar en zo gastvrij. De sfeer is top! Wat een verademing om hiervan te mogen genieten. We komen zeker weer!!
Een prachtige plek, zijn er vaker geweest. Nu toch de laatste keer. De prijs is niet normaal meer. Ben benieuwd waarom de prijs in de loop der jaren zo gestegen is. We betaalden de eerste keer €20 en nu dus €34. Hoop hierop een antwoord te krijgen.