@Ad-Rietje
Wat een daalders plekje of beter gezegd plek! Want groot zijn de plekken. En de omgeving is supermooi. Steffie: we waren er maar 1 nachtje, maar we komen zeker terug en dan blijven we langer. Een aanrader!
Wat een daalders plekje met hartelijke eigenaars. Prima sanitaire voorzieningen. Er wordt hard gewerkt door John en Gies om het nog mooier te maken. De welkomstborrel was erg gezellig! Helaas waren de weersverwachtingen slecht en zijn we maar 2 nachten gebleven. Maar wie weet…….
Wat een prachtige plek. Alles prima geregeld en ze zijn de hele tijd bezig om deze CP netjes te houden. Kortom een aanrader. Echt een plek om de hectiek van de Spaanse kusten te vermijden.
We wilden 3 nachten blijven, toen 6 en uiteindelijk werden het er 12. Dit is voor ons uniek. En dat zegt alles over deze CP. Prima schone sanitaire voorzieningen. Superleuke sfeer! Heerlijk gegeten en gezamenlijk de F1 gekeken. We komen zeker terug.
Wat een ontzettende leuke en vooral goed verzorgde camperplek. Prima sanitaire voorzieningen en super schoon. De ontvangst was heel hartelijk en op onze mail werd direct gereageerd. Alle informatie kregen we in het Nederlands via de app toegestuurd. Kortom: een aanrader!!!
Lieve Nele, wat hebben we weer een paar prachtige dagen gehad op jouw mooie paradijsje. Heerlijk gegeten met de andere gasten en natuurlijk jouw ouders. Diepe buiging voor jou en we denken aan je.
We hebben 3 nachten bij Hans en Sissi gestaan. Wat een paradijsje is dit!! Alles prima voor elkaar en zo gastvrij. De sfeer is top! Wat een verademing om hiervan te mogen genieten. We komen zeker weer!!
Een prachtige plek, zijn er vaker geweest. Nu toch de laatste keer. De prijs is niet normaal meer. Ben benieuwd waarom de prijs in de loop der jaren zo gestegen is. We betaalden de eerste keer €20 en nu dus €34. Hoop hierop een antwoord te krijgen.
2 nachten op deze leuke CP gestaan. is nog in opbouw vandaar weinig schaduw. Ontvangst was erg hartelijk en we kregen direct een welkomstdrankje aangeboden. De volgende dag werden we door de mevrouw van de CP gebracht en gehaald naar de oude stad Mostar. Sanitaire voorzieningen ook prima en netjes.
Zet maar neer je camper in de hoop dat je niemand voor de voeten zit. Ook meegedaan met de BBQ. Was prima. Sanitaire voorzieningen ook goed, duurt wel heel erg lang voordat de douche warm water geeft. Jammer van de waterverspilling. Maar dan het bos eromheen: wat een ontzettende viezigheid daar. Dit is toch een groot minpunt.
Wat een openbaring. Een enthousiaste beheerder die iedere ochtend vers brood bij de camperdeur brengt. Panos: wat een ontzettende leuke vent evenals zijn Zwitserse assistent. Een mooie kleinschalige CP waar de gast echt Koning is. We hebben 1 dag een auto gehuurd en het schitterende Lefkas bekeken. Mooie dorpjes gezien, de blauwe zee, overweldigende vergezichten! Kortom: ga er zeker heen en geniet van dit daalders mooie plekje.
Sitecode: 19228
Wat een ontzettende leuke camping. Mooie plekken en zo aan zee. Je wordt hartelijk verwelkomd en het ligt niet te ver van een dorpje met verschillende terrasjes. We hebben alle avonden op de camping gegeten. Heerlijk en met voldoende keuze. We zijn 3 nachten gebleven. Een aanrader!!!!
Sitecode: 11935
De naam is heel toepasselijk: zsm omkeren is ons advies. Alles is vergaan, smerig en de enige wc die werkt ziet er ook niet uit. De eigenaar doet erg onvriendelijk over de plaatselijke bevolking. We zijn een nacht gebleven en de volgende ochtend “weggevlucht” Het is dat we een ster moesten invullen, maar liever niet. Zelfs dat is nog teveel.
Erg leuke camping met prima sanitaire voorzieningen. Vriendelijke ontvangst door de mensen van de receptie. En als kers op de taart: het gratis gebruik van het prachtige zwembad. We komen hier zeker weer!!!
Wat een mooi aangelegd terrein. Veel rozen en mooie verlichting. Sanitaire voorzieningen in het gebouw tegenover. Kortom: een aanrader. Rietje en Ad
We zijn hier 3 nachten geweest. Wat een prachtige plek met een geweldig uitzicht. Een aardige beheerder. Om de hoek een vakantiepark met veel vrijetijdsbestedingen. Kortom: een aanrader en we komen zeker terug. Ad en Rietje
Sitecode: 101912
Wat is dit een prachtige CP in een schitterende omgeving. Het sanitair is zo mooi en keurig. De plekken zijn erg ruim zodat je naast de camper nog genoeg ruimte hebt om fijn buiten te zitten. Het bos in de achtertuin maakt het geheel helemaal af. we komen zeker terug.
We zijn hier 2 nachten geweest. Wat een supermooie camperplaats. De voorzieningen zijn geweldig en we hebben beide ochtenden genoten van een topontbijt. Deze plek is een 10 zeker waard. Ad en Rietje ( Dex en Storm)
Hier passen alleen maar 5 sterren. wat een prachtige plek met geweldige sanitaire voorzieningen. Dokkum op fietsafstand en bootjes voor de camper. Wat wil een mens nog meer. We komen zeker terug.
Het liefste gaf ik 10 sterren. Wat een prachtige plek in het mooie en vriendelijke dorp Steenderen. En dan de sanitaire voorzieningen: menigeen heeft dit thuis niet. Zo mooi en met smaak ingericht. Overal is aangedacht om het de gasten naar de zin te maken. We komen zeker terug en blijven dan langer in deze geweldige omgeving.
De camperplek is met deze coördinaten NIET te vinden. Je wordt rechtstreeks de bergen ingestuurd en de helling is zelfs 20%. De CP is goed en schoon. Maar echt iets voor overwinteraars, die geen behoefte aan ruimte hebben.
Wat een verrassing toen we de camperplaats opreden. Een vrolijke en enthousiaste eigenaresse liet ons een prachtige plek zien. Een geweldige tuin vol met palmbomen en leuke zitjes. Een mooi zwembad en een een badhuisje maakte het geheel compleet. Tom is direct met ons naar de DA geweest toen onze hond een knuffel had gegeten. We komen zeker eens terug en kunnen dit paradijsje aan iedereen aanraden.
Wat hebben we genoten van deze prachtige plek met zeer enthousiaste beheerders. Niets is hun teveel, de gast is hier echt koning. Er werd zo nu en dan voor de gasten gekookt en ook het ontbijt was heerlijk met zelfgemaakte producten. Kortom: een paradijsje en een grote aanrader. Bedankt Nele en Yvan voor de fijne tijd.
Wat een mooie camperplaats. Ruime plekken met een geweldig uitzicht. Het sanitair had iets ruimer kunnen zijn. Op de fiets naar Isla Cristina is een aanrader. De bevolking is erg aardig en behulpzaam.
Sitecode: 19408
Voor de eerste keer op deze camping. Wat een verrassing, geweldig sanitair en supermooie plekken. En dan aan het eind van de middag de gelegenheid hebben om een drankje te doen op het terras. met wie daar zin aan heeft. Hier ontstonden leuke contacten. Bedankt Menno en Miranda voor de gastvrijheid. Rietje en Ad Vermeulen. Hoogezand.
Volgens mij is alles al gezegd: prachtige plek, aardige beheerder die regelmatig even een praatje komt maken. Keurige sanitaire voorzieningen. Eij komen hier zeker weer.
Wat een prachtige camperplaats. De sanitaire voorzieningen zijn top en ruim aanwezig. Komen zeker een keer terug.
Wat hebben we genoten van deze prachtige plek in het Thuringerwald. Heerlijk gegeten en gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen die echt top zijn. Dankjewel Jhonny en Carola: jullie zijn toppers en tot de volgende keer. Gr Rietje en Ad.
We wilden 1 nacht blijven, het werden er 3. Andre is een goede gastheer en druk bezig om er iets leuks van te maken. Prima en schoon sanitair. Het restaurant is ook een aanrader. De kok schenkt alle aandacht aan zijn gasten en zet iets heerlijks op tafel. Kortom een aanrader!!!!!