@Ad-en-Ria-Compact
Heerlijke rustige plek. Goed verzorgd. Mooie fietstochten rond Ermelo en Harderwijk . 2e weekend van juni : Aaltjesdagen in Harderwijk .
Dit is op de tolweg, dit is tegen alle veiligheidsadviezen in. indien dit een CP is, kun je alle parkeerplaatsen aan de Franse tolwegen wel opvoeren in Campercontact. Wij zijn doorgereden: dit is vragen om moeilijkheden
Omgeving is prachtig, de wandeling langs de Rio Borosa maakt veel goed. De grijswater en WC afvoer is nu al twee jaar lang te smerig om te gebruiken, los dat probleem eens op. Dat moet toch lukken voor €14 per camper. Met de gegevens voor het WiFi netwerk die op de slagboom staan, kun je niet inloggen: jammer. Je betaalt dus €14 om te mogen staan, niets meer dan dat.
Geweldige CP: prachtig Street art, mooi wandelgebied en dicht bij de Via Verde. ‘snachts erg rustig. Bedankt Geldo
Daar moet toch een betere plek voor te vinden zijn in Wickede. De CP stond vol met geparkeerde auto’s, geen plek voor de camper. De zijkant van de weg was een modderpoel. nogmaals dit moet beter kunnen.
sympathiek is de gratis openbaar vervoerkaart waarmee je gratis met je fiets de trein kan nemen naar bijvoorbeeld Winterberg en retour (bergafwaarts) de fiets neemt.
Wij waren de eerste gasten op deze CP, Hartelijke ontvangst door zeer behulpzame havenmeesters. Mooie plaatsen met uitzicht op de haven en boten. WC’s en douches super schoon.. Er zijn nog enkele kleine organisatorische vlekjes, die vast de komende weken weggewerkt gaan worden. Samengevat: absoluut de moeite waard.
Stonden er alleen. WC niet onderhouden. Verder alles dicht en niemand gezien. Weg vanaf A9 erg lang en soms erg smal.
Om 14:00h helemaal vol. Wij hebben de nacht doorgebracht bij het crematorium aan de Av. Cordel de Marina’s. In de nacht weinig verkeer. Wij stonden er alleen.
Mooi authentiek dorp, rustige nacht. Prima voor een overnachting.
Sitecode: 19260
Prima CP dicht bij de stad. De watervoorziening is buitengewoon smerig en een prachtige stad als Segovia onwaardig
Bedankt Trasmoz voor deze geweldige camperplaats. Mooie wandeling van 5 km te maken om het dorp. verbeterpuntje is het egaliseren van de laatste meters van de toegangsweg.
Absolute aanrader. Prachtige CP en omgeving. Relaxte beheerder.
Veel ruimte, schoon sanitair, mooie omgeving. Dat alles voor een net bedrag.
Sitecode: 91947
Wij kwamen in de middag aan. Mooie wandelpaden. Prima uitzicht vanuit de camper over de druivenvelden. Zeer rustige nacht.
Prima plek, was vroeger bekend onder sitecode 64157. De dijk naar het strand is opgehoogd, zodat je niet meer vanuit de camper op de zee kunt kijken. Mooi strand, maar de boulevard is helaas volledig uitgestorven .
Prima camperplaats voor mensen die van eindeloze rietvelden en (trek)vogels houden.
Onvindbaar. Je moet met je camper de droge rivierbedding induiken, daarna geen richtingaanwijzing, helemaal niets te vinden. Het lijkt ons een kleine moeite om enkele bordjes aan te brengen.
wat een trieste plek. snel door gereden
Bedankt Huesca voor deze prima plek. Rustige nacht. Kom op tijd, velen moesten verder rijden.
prima voor een overnachting. Rustige nacht. Alles zit er prima onderhouden uit.
Fantastisch gelegen camping, met schoon sanitair. De dames zorgen voor een vriendelijk ontvangst en doen erg hun best. Voor de über veeleisende recensenten kies de volgende keer een 5 sterren hotel.
Geweldige plek. Prachtige fietspaden langs zowel de Cher als de wijngaarden. Staan hier nu met 25 campers. Kom je later dan parkeer je op de grote parkeerplaats.
Fraaie plek. Zeer lang zandstrand waar men uren kan wandelen. Goede veilige fietspaden. Rustige dag en nacht.
Zeer rustige omgeving. Keien strand met lage rotsen in de zee. Wij zijn doorgereden naar Plomeur 78996, het beviel ons daar bijzonder goed.
Fraai gelegen boven op de klif. Mooie wandeling naar pointe du Van (5 km)
Zeer goede prijs prestatie verhouding (alles inclusief) Douche en WC zeer schoon. Op loopafstand van het mooie dorp Moncontour.
Uitstekende CP met mooi uitzicht op de Maas. Zowel Maastricht als natuur op korte afstand.
Massale camperplaats. Grote plekken op gras. De faciliteiten zoals water, stort grijswater e.d. veel te ver weg.
Sitecode: 91951
Drie dagen gestaan in deze prachtige omgeving. CP heeft mooi uitzicht, is schoon en campers staan op verharde ondergrond. Eigenlijk geen WiFi beschikbaar.
Alles heel goed voor elkaar. Mooie omgeving om te wandelen of fietsen. De leu proat plat, das mooi metnommen.
Hebben de CP bezocht. De trieste parkeerplaats met hoge heg erom heen deed ons besluiten verder te rijden. De omgeving was zeer fraai.
Leeuwarden bedankt. Voor €14 , 24 uur in het centrum parkeren, inclusief elektrisch, douche en toilet.
Aardige plek. Wij zijn echter 700 meter noordelijker gaan staan, achter het visserij museum. Direct aan het meer met prachtig uitzicht.
Rustige plek met mooi uitzicht. In 15 minuten loop je naar Assisi over wandelpad. De andere CP’s in Assisi waren gesloten voor campers.
prachtig uitzicht op kite surfers en Talamone. Moesten 14 oktober 12 euro betalen voor 1 nacht
Het positieve: het is gratis in oktober. Alle restaurants dicht getimmerd, alles is gesloten. Snel door gereden.
7 nachten hier met veel plezier en rust gestaan. Na 4/10 gratis. Bescheiden campergedrag geen probleem. Prachtig strand. Prima fiets en wandel mogelijkheden.
Stonden hier 3/10 hele rustige plek. in een half uur loop je naar het oude centrum. Wij hoefden niet te betalen, mogelijk is dit in het hoogseizoen anders.
Prachtig uitzicht over het Toscaanse landschap. Wij stonden er alleen, zeer rustige nacht.
rustige CP bij leuk dorp
Rustige plek zowel dag als nacht. Prachtig strand op loop afstand. Water aanwezig.
Op de verkeersborden staat duidelijk vermeld: ook in september verboden te parkeren. Ondanks deze borden staan er overdag toch auto’s geparkeerd. Wij zijn echter teruggereden naar de grote parkeerplaats en hebben daar prima gestaan.
Drie nachten rustig gestaan op deze ruime plek. Overdag in de schaduw van de bomen. Strand zeker 10 minuten lopen, wij hebben gefietst. Wij hoefden niet te betalen, de parkeerwacht was afwezig.
Aardige plek om te overnachten. In de nacht geen kerkklokken en treinen. Buiten het strand weinig te zien.
prima plek, hebben hier 3 nachten gestaan. Plaats is leuk, relaxte terrassen en fijne kiezel en zand stranden.
CP nieuw ingericht: alleen voor campers. Prachtig gelegen bij startpunt wandelpaden. In de nacht zeer rustig en goed verlicht. Water en grijs water voorziening nog “under construction”
Prima plek om de nacht door te brengen. Grote parkeerplaats alleen voor campers, veel ruimte beschikbaar. Weinig verkeersgeluid. Centrum Martigny 10 minuten lopen.
Prachtig uitzicht tussen de wijngaarden. Rustige nacht gehad. Het dorpje Staufen ligt in de directe omgeving en is de moeite waard.
Prima CP en super rustige nacht. Freudenstadt bedankt 👍
Onvoldoende stroomaansluitingen en watertap defect. Ongezellige uitstraling.
Landelijke omgeving. Mooie wandelingen te maken langs wijn, pruim en appelgaarden. Erg rustig dorpje met enkele eet gelegenheden.
Prachtige plek om te staan. Echter parkeren alleen toegestaan voor personenwagens. Met je camper sta je er illegaal, houd dus rekening met een bekeuring.
Prima plek om te staan, wel een parkeerplaats. In de middag na 17:00h vertrekken de personenwagens en komen er plaatsen vrij.
Geweldige CP, die mooi ligt aan de Isar. Mittenwald heeft een mooie omgeving. Gezellig dorp, veel huizen beschilderd met fresco’s. De Karwendelbahn is ons erg goed bevallen. Rustige nacht.
Op weg naar de CP in de file, alle parkeerplaatsen bezet. Vreemd genoeg op CP voldoende plaatsen vrij. Om de Walchensee kun je prachtig fietsen. Veel wandel mogelijkheden.
Stonden aan het fietspad met uitzicht op de Isar. Het had geregend en dan plakt de grond aan je schoenen. Fietsen in beide richtingen goed te doen. Zuidelijk langs de Isar kom je langs leuke boerderijen en dorpjes
Klopt dit is hooguit een servicepunt, met al dit verkeer rondom geen CP. Watervoorziening werkt nu wel goed.
Prima gestaan aan de buitenrand bij de rivier. Rustige nacht, overdag vol met personenwagens. Prima fietspaden langs de rivier. Mooie oude binnenstad.
Super schoon toilet en douche. Prima voorziening voor water en afvalwater. Leuke omgeving om te fietsen.
Vreemd: na 20 uur geparkeerd te hebben moesten wij 3€ betalen voor onze camper van 6,6m. Prima te fietsen naar de Bastei. Overdag donders druk, in de avond ben je er slecht met een paar man.
Niks vlak, alles scheef. Heel onvriendelijke beheerder die zonder aanleiding tekeer gaat.
CP prima. Fietsen langs de vlakke Spree heel goed te doen. Lubben doet aan Giethoorn denken met al de punters vol toeristen. Als je daarvan houdt, dan zit je hier goed.
Top CP om het mooie Dresden te bezoeken. Je kunt er ook prima fietsen.
Grote pluspunten: de prijs en de centrale ligging. Oppassen dat je de juiste CP inrijdt. De concurrent leidt af met grote schreeuwerige wegwijzers, maar is wel meer dan 2 x zo duur.
Relaxed CP met beperkt aantal plaatsen. Mooie omgeving om te fietsen. €12 inclusief stroom is voor Usedom niet duur
Sitecode: 20078
Nu €18,- excl water enz.enz. Teveel geld voor wat wordt geboden. CP zelf prettig chaotisch. Overkant bij de segelverein is €12, kleinschaliger
Ruime plekken op deze CP. Prachtige beukenbossen in de directe omgeving. Mooiste krijtrotsen tussen Kolliceker Ufer en Kieler Ufer. Bij de Kieler Ufer kun je met trappen naar beneden naar het geweldige strand.
Aardige CP met fiets mogelijkheden. Staan nu met 40 Campers op het terrein: grote stoffige vlakte
Leuke CP. Om 11 uur smorgens alles al vol. Hebben daarom een nacht op de tegen over liggende parkeerplaats gestaan. Mooie fiets mogelijkheden langs het strand in beide richtingen.
Wij stonden met 10 campers. Prima voor een overnachting, super rustig, verder niets te doen.
Besalu is een erg leuk plaatsje. De Coordinaten verwijzen naar het servicepunt. Echter achter parkeervak P3 sta je veel rustiger.
Prima CP, maar wat een verlaten dorp, niets te doen en geen mens gezien.
Heerlijk relaxed dorpje. Prachtige wandelingen langs de kliffen. Gemêleerde mede camperaars, veel vriendelijke paradijsvogels die lang blijven staan. CP is absoluut ongeschikt voor klagers.
CP prima plekken. Weg er naar toe erg mooi. Dorpje zelf is wel heel toeristisch, met bijbehorende winkeltjes en horeca. Wij arriveerden om 16:00h de parkeerwacht zei dat wij de volgende ochtend om 10:00h vertrokken moeten zijn(wel erg vroeg)
Fijne centraal gelegen plek, waar wij drie dagen prima hebben gestaan. Meerdere lang kampeerders aanwezig, hetgeen wij prima vinden. Bevalt het niet, dan kun je toch doorrijden.
Prettig chaotische CP, direct aan het strand. Er staan zo'n 15 campers, waarvan 10 lang kampeerders. CP is ongeschikt voor klagers.
Prima plek, zeer rustig. Wij stonden er met 11 andere campers. Werd geen geld opgehaald.
Bedankt Aviles voor deze gratis service. Oude Mooie Historische centrum eenvoudig naar toe te wandelen.
Geweldige plek direct bij prachtig strand. Wat wil een mens nog meer.
Prima onderhouden CP in rustige omgeving. Wij stonden er alleen.
Slecht aangegeven CP. Parkeren tussen de auto's en boottrailers. Parkeerplek ziet er erg rommelig uit. Ons te massaal.
Stonden met zes campers op de CP. Mooie rustige plek. Ook lange campers kunnen zonder problemen op de CP komen. Geweldig dat steden dit soort CPs gratis ter beschikking stellen: dikke pluim.
Hele goede CP., met Thermen en Unimog museum in de buurt. Achter de CP loopt een fietspad richting Baden-Baden. Het is een zware rit met veel hoogte meters. Je kunt met de trein terug, fiets gratis mee.
Goed initiatief van deze gemeente. Ruime plekken plus alle faciliteiten. Goede WiFi gratis beschikbaar. Fietspad langs de Donau loopt naast de CP
Mooi dorp, ruime parkeerplaatsen wij stonden er snachts met twee campers, smorgens pak sneeuw gevallen. Het nabije dorpje Mogarraz staat ook op de lijst van mooiste Spaanse dorpjes. Minder toeristisch maar meer dan de moeite waard.
Prachtige CP en Monsaraz is fantastisch mooi. Pas op als je de camper op hoogste parkeerplaatsen wil zetten. Je raspt zo een stuk van je banden of achterkant van camper er af.
Deze CP prima voorzieningen. Caceres zeer de moeite waard. Wij arriveerden om 19:00 h: alles vol. Om de achterzijde van het hoge gebouw gereden en alsnog een plaats gevonden.
Wat een modderbad, kriskras stonden de campers geparkeerd. Twee overgebleven plaatsen waren "gereserveerd" d.m.v. een stoeltje. Verder gereden naar de CP 4 km verder op in het natuurpark en daar prima gestaan met een mooi uitzicht.
Stadje niet erg aantrekkelijk, echter prima om te overnachten. Goed initiatief dat de gemeente deze gratis CP beschikbaar stelt.
Voldoende plek te vinden. Prachtige stranden. Mooie fietspaden.
Dynamische omgeving: surfers. Goed te lopen naar oud Cadiz. Verkeerslawaai snachts minder. Water op strand aanwezig. Twee kilometer verder op kun je prachtig in de duinen staan met je camper.
Prima plek om een nacht te staan. Oude centrum van Jerez kun je in 15 minuten naar toe wandelen. De zogenaamde parkeerwachters zijn niet agressief maar wel aanhoudend
Schone nette CP. Fiets de Via Verde 21 km in en je bent bij de gieren kolonie. Hoog boven je, vliegen ze met tientallen rond. Het fietspad is zeer goed te fietsen. Onderweg afgestapt voor schaapskuddes.
Hele fijne CP. Direct aan het mooie strand. Prima fietspaden richting gezellige stad. Verkeer hoorbaar, maar hield ons niet uit onze slaap.
Zeer vriendelijke ontvangst. Helaas was er geen plaats meer op de CP. Werden door de vriendelijke dame doorverwezen naar een doodlopende straat 300 meter verder. Wij hebben daar prima overnacht
Toilet en watervoorziening helaas gesloten. Rijd op de CP naar kopje van de haven daar zijn ruimere plaatsen. Je betaalt per dag en niet per 24 uur. Wij betaalden voor 1 nacht dan ook 11,80 Bezoek Alcazaba zeer de moeite waard
Wij vonden dit een hele fijne CP. Relaxte omgeving. Lange stranden, flamingo's, herder met schapen en geiten.
Ruime plaatsen. Fietsen naar Murcia goed te doen. Volg fietspad aan de linkerkant van de weg. Start achter KFC
Prima plek om een nacht te staan, wij stonden er 2 februari alleen. Zeer rustige plek om te overnachten. Weinig te doen in het dorp. Het kan er stevig vriezen hebben wij ervaren.
Stonden er op 1 februari met 6 campers. CP conform de beschrijving. WiFi stelt weinig voor. Schoonwaterkraan niet koppelbaar aan eigen slang. Deze vaste CP slang hangt direct naast chemisch toilet stort.
Er stonden op 28 januari 7 campers, waarvan 5 onbewoond. De CP is exact conform de beschrijving. Het was er rustig, wij hebben er prima geslapen Het is een leuk stadje om even door te lopen.
Prima locatie om de nacht door te brengen. Chemische fabriek geeft geen enkele overlast. Kerkklokken 'snachts stil. Stad direct om de hoek.
Camping ligt direct bij de toegang van de wandelpaden naar de vogelbroedgebieden. Uitzicht vanuit de camper schitterend. Vrouwelijke eigenaar is knorrig type: "service with a smile" is ver te zoeken.
Sitecode: 42017
500 meter verder aan het einde van de boulevard gestaan. Mooi uitzicht op zee. Veel vissers, wandelaars en horeca. Drinkwater aanwezig, goede fietspaden. Voor campers van maximaal 6,5 meter.
De politie kwam 's morgens 7 man sterk en gaf iedereen de opdracht de camperplaats direct te verlaten. Dit is een parkeerplaats en overnachten met de camper is verboden.
Wij waren op het verkeerde been geholpen door de beoordeling waarbij in de camper werd ingebroken. Betreffende plek heeft niets te maken met deze camperplek. De vriendelijke beheerder houdt alles zeer goed in de gaten.
Prima plek. Pas op als je naast de parkeerplaats gaat staan: 2 campers zaten vast in mulle zand. Mooi gezicht als bij vloed de golven de rivier in rollen.
Op loopafstand van het bijzonder leuke stadje: prachtige gebouwen. De camperplaats is erg goed ingericht: een voorbeeld voor vele andere plaatsen. Naast de camperplaats een olijfolie fabriek waar je als particulier kunt kopen.
In onderstaande commentaren worden twee camperplaatsen door elkaar gehaald. De coordinaten komen overeen met de arena en niet met het busstation.
Na de zware regenbuien was het terrein onbegaanbaar zonder laarzen. Door de enkel hoge blubber doorgereden naar een andere camperplaats
Sitecode: 20985
Prima rustige plek. Voldoet aan een basic camperplaats. Vandaag heel hard geregend echter op de parkeerplaatsen staan wij helemaal droog. Ga niet tegenover het huis staan, de honden houden je uit je slaap.
Sitecode: 20587
Hebben hier prima gestaan, betaalden 16 euro per nacht. Bezoek aan vesting Peniscola zeer de moeite waard.
25 februari zijn wij hier geweest. Wat een prachtig uitzicht vanuit de camperplaats. In de de middag een mooie wandeling gemaakt door de wijngaarden. Tegen de avond wijn geproefd en gekocht van de eigenaar.