@AdMarCali
Sitecode: 72035
Wat een prachtplek. Gratis toilet en douche. Zeer schoon, mooie plekken. Leuke wandeling naar het stadje. Toevallig de pizza-foodtruck op 50 meter lopen. Heerlijke pizza's Pizza-Santa!! Wij raden deze plek ten zeerste aan. Bedankt gemeente Gavere!!!
wie maakt er nu van die idiote foto's van zo'n plek?
Wat blijft dit toch een leuke simpele plek waar je alles hebt wat je nodig hebt. Fred is geweldig. Hij herkende ons zelfs nog van vorig jaar juni. Helaas was het weer niet geweldig, maar dan nog. We komen zeker weer terug.
Staan in de stromende regen voor een gesloten deur en het is nog geen 17.45 uur! Ook de telefoon wordt niet opgenomen. In het grote huis veel stemmen, maar komen niet. Gauw naar een andere plek gereden. Als het kon zou ik niet eens 1 ster geven. Wat gastonvriendelijk. Dus: mijden deze "camping".
Staan in de stromende regen voor een gesloten deur en het is nog geen 17.45 uur! Ook de telefoon wordt niet opgenomen. In het grote huis veel stemmen, maar komen niet. Gauw naar een andere plek gereden. Als het kon zou ik niet eens 1 ster geven. Wat Gaston vriendelijk. Dus: mijden deze "camping".
de prijs is inmiddels 18 euro