@AdTh
- 2023
Kleine camping, rustig en mooi tussen de bergen. Op 20 juni ging de bar/snack open. Wij waren er 19 juni. Sanitair vloer was schoon, maar een ragebol zou niet verkeerd zijn. De Franse slag, zullen we maar denken. Geen wc-bril en geen wc-papier. Water wel warm. Er zijn 2 grote campingplaatsen en een groot aantal kleinere. Onze 8m camper was goed over de camping te sturen. Vriendelijke eigenaars.
Sluit me aan bij de positieve reviews. Wij hadden echter gedacht dat de camping rechtstreeks aan het meer was. Dat is niet zo, je moet de drukke weg onderdoor via een tunneltje dat eigenlijk voor regenwater is. Via wat pallets hou je droge voeten. Strandje is een weide en toegang tot het meer kan via een steigertje of de plaatsen waar een bootje te water gelaten kan worden.
Prima camping, vriendelijk personeel wat goed Engels spreekt. We hebben er 1 nacht gestaan dus kan niet alles beoordelen. Restaurant was goed, sanitair groot en schoon (en warm), 2 camper-water-loosplaatsen. Na een hele avond en nacht fors regen hadden we wel een vijvertje naast de deur. Was echter op een plek waar niemand stond en verder leek iedereen droge voeten te hebben. Prima plek.
Tja voor 13 Euro inclusief electriciteit mag je eigenlijk niet klagen. Je moet wel je eigen sanitair hebben want er is niets. Bij de slagboom staat 1 (brand)kraan waar je (drink)water kan halen. Toilet en grijs water kan je op meerdere plaatseb kwijt. Pitches lagen nu bezaaid met afgebroken takjes (vanwege harde wind een dag vooraf), er wordt niet echt meer onderhoud gepleegd lijkt het wel.
Prima camping voor een bezoek aan Santiago de C. Uitstekend restaurant en sanitair (slechts 1 gebouw ‘in bedrijf’) was prima, schoon en lekkere warme douche (drukknop).
Prima CP! Reserveren is aan te bevelen. Sanitair etc. allemaal prima. Eigenaars zijn ook camperaars dus weten wat je nodig hebt. Op loop-/fietsafstand van restaurants, bakker, supermarkt. Mooie fietsroute langs de kust naar Porto (oud centrum), met Uber ca. €6,00. Alles super schoon…..👍🏼
Grote camping met veel vaste plaatsen. Voor campers is er een groot gedeelte gereserveer rondom het goede en schone sanitairgebouw. Niet alle plaatsen zijn vlak, wel ruim genoeg. Sommigen in het gras anderen op open betontegels. Paar minuten lopen naar zee. Grijs water losplaats, toilet en water bijvullen. Zelfs een hoge-druk spuit om te wassen (€2,50).
Prima (grote) camping voor een bezoek aan Lissabon. Goed afgebakende (betonnen) plaatsen idd weing ruimte voor een stoel, maar daar kwamen wij niet voor. Water, afvoer + elec per plaats. Sanitair was (bij de mannen) gewoon vies. Blij met mijn eigen sanitair.
Prima camping! Schoon sanitair en schone camping. 10A stroom en vrije plekken. Enige eis van receptie is dat je 3m afstand van je buren houd. In de praktijk is dat meer ( in het naseizoen iig). Fietsen naar oude centrum in 10 minuten, goed te doen.
In laagseizoen is het restaurant alleen voor ontbijt open. Met een 7,5 meter camper is het knijpen om over de paadjes op de camping te manouvreren. Het is lang geleden dat bomen / hagen gesnoeid zijn wat er voor zorgt dat leuke strepen op je camper achtergelaten worden. Prima om Sevilla te bezoeken. Verouderd sanitair.
Prima camping. Voor een camper van 7,5 meter is het een hele toer om er te komen en een plekje te vinden op de camping zelf. De smalle wegen en vele ‘blinde’ haarspeldbochten waar echt geen plaats is voor 2 campers maakt het een spannend avontuur. Camping zelf prima, vriendelijk personeel en een ‘snack restaurantje / bar’.
Beetje rommelige plekken. Tijdend hoogseizoen zal het wringen zijn om er met een camper van 7,5 meter een te vinden. Van het strand gescheiden door een weg. Sanitair schoon en gedateerd. Geen plek om spullen weg te zetten in de douche.
Sitecode: 101914
Vandaag 4 nov gearriveerd. Camping gesloten. 3 sterren, maar niet kunnen checken.
Perfecte plaats om de omgeving te verkennen of het (kleine) plaatsje Toul. slechts 10 min lopen naar het centrum. Ben er wel op tijd, wij kwamen aan op zondag 3 nov, om 15:40 uur. Nog slechts 3 plaatsen vrij.
Je kan mopperen wat je wilt over de prijs. Voor ons is de camperplaats het dubbel en dwars waard. Mooi bestraat stukje voor de camper, gras er omheen en een haag die nog moet groeien. Water en electriciteit (10A), afvoer en TV signaal naast de plek. Sanitair oke, winkel prima, strand wel een aardig eindje lopen of fietsen. Maar ook dat weet je als je boekt. Prima plek!
Duur, druk, maar super luxe en schoon sanitair. Nog nooit een camping gehad met regendouche en toilet met dubbele luchtafvoer (hoog en laag). Kleine supermarkt en voor brood moet je op tijd zijn. Vanwege noodweer lag het Lago Maggiore vol met drijfhout. Strand kon niet gebruikt worden. Locarno op 20 minuten fietsafstand.
Kleine camping, type III plaats voor camper 7,5 meter, ruim voldoende. Zwembad en op zondag broodjes service. Spar winkel op 500 meter. Schoon sanitair, receptie houd zich wel aan de openingstijden. Cannes op 30 min fietsen.
Prima plek om te overnachten. Dame aan de receptie heeft idd een bepaalde Franse humor die je met een korreltje zout moet nemen. In het dorpje is er van alles te vinden. Op toerisme gericht. Sanitair, gedateerd maar schoon. BBQ met houtskool niet toegestaan.
Prima camping, net sanitair en wordt goed schoon gehouden. Niet veel plaatsen voor 8m campers. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Winkeltje waar van alles wat aanwezig is, inclusief materiaal voor camper (reparaties).
Prima camping! Wij hadden een extra ruime plaats (#5). Netjes afgebakend, grind en gras, elec, water en een losse ‘tegel’ met daaronder grijs water riool. Net sanitairgebouw, zal denk ik in hoogseizoen wel druk zijn. Goed schoon en warm (water). Restaurant de Kajuit prima eten en druk. In hoogseizoen zeker reserveren! Vlakbij centrum van Sneek en aansluitend op fiets-knooppunten.
Groot en relatief goedkoop voor wat je krijgt. Ruime plaatsen, wel heel veel muggen! Weinig verlichting. Sanitairgebouw stonk naar riool en schoonmaak douche en toiletten was nu al minimaal. Restaurant gesloten. Op het gedeelte waar wij stonden, 4 goede plaatsen voor lozen grijs water, toilet en vers water.
Prima plek, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Alles zoals vele anderen al verteld hebben en de omschrijving van de CP zelf is volledig. Aanrader - zeker voor een overnachting!
Prima camping! Ja, er loopt een weg vlakbij en de auto’s die hoor je. Plaatsen zijn ruim (8m camper), receptie vriendelijk, toilet zonder bril en schoon. Douches met drukknop en warm water. Stroom per pitch, afhankelijk met wat je kiest/betaald 10A of 6A, water per pitch en grijs water afvoer. Naar St Maxime 20 min per fiets over goed fietspad. St Tropez 40 min over goed fietspad.
Vandaag tussen 12:00 en 14:00 gearriveerd. Receptie dicht tot 14:00. Rondegelopen en gezocht naar een restaurant. Die zijn er genoeg in de vele winkelcentra (Lidl, Carrefour etc.), maar waren niet wat wij zo zochten. Camping ligt eigenlijk achter/tegen een industrie-area. Wij hadden het ons iets anders voorgesteld en zijn weer vertrokken. Kan dus camping zelf niet beoordelen.
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Lekker rustig en van alle gemakken voorzien. Stroom (3A), water en een mobiele grijs water opvang. Douche met muntjes en toiletgebouw gedateerd. Niet super schoon, maar ook niet vies. Wij betaalde 27 Euro voor 1 nacht 2 pers inclusief belasting en elec etc. Plaatsen zijn niet super groot (camper 8m) en matig gemarkeerd. Als de buurman een beetje ‘scheef’ staat hou je net genoeg plek over voor je luifel.
Prima camping! Goed sanitair, schoon en zonder drukknoppen in de douche. Wij hadden een ‘VIP’ plaats geboekt met 10A stroom en water. Aan de rand van de camping uitzicht op het meer. Prima plek voor 2 pers €56,- per nacht. Zeker een aanrader.
Nette verharde plaatsen met water en electriciteit. Aparte plaats voor grijs water en toilet. Vlakbij restaurants en bars. De naastgelegen weg heeft wat verkeer en het sportveld wordt gebruikt voor voetbaltraining. Dus er is wat röhring in de buurt.
Prima camper plaatsen op het daarvoor aangewezen gedeelte (bovenste deel). Goed en schoon sanitair, electriciteit en water in de buurt. Toilet en grijs water kan geloosd worden. Goed restaurant naast de camping. Top locatie.
Goede ontvangst. Mochten zelf een plek kiezen. Bar/restaurant is basic, maar goed voor een snack. WC en douche niet getest, die van de camper gebruikt. Water beschikbaar, voor stroom had ik 35 meter kabel nodig. Prima camping!