@AdVoortman
We staan hier nu voor de derde keer. Prachtig om te zien hoe de camperplaats steeds mooier wordt. Kevin en Mimi verrichten geweldig werk. Tegen de mensen die nare ervaringen hebben en slechte reviews schrijven, wil ik alleen maar zeggen: ‘Kijk eens goed in de spiegel.’
Eerst denk je “waar kom ik terecht “, maar uiteindelijk is het een perfecte plek met goede voorzieningen. Bezoekerscentrum is zeer de moeite waard. Verder kun je leuk wandelen in de omgeving.
Met veel plezier bij Remco gestaan. Fijne gastheer waar je met plezier terugkomt.
Gastvrije ontvangst door Simone. Voorzieningen zijn goed. Mooie, maar voor ouderen niet altijd gemakkelijke, wandeling naar stuwmeer cq waterval.
Met veel plezier hier vijf dagen verbleven. Mooie wandelomgeving.
Prijs is flink omhoog gegaan. In januari 2025 betaalden we € 12,—, in januari 2026 € 18,— voor een staanplaats. Verdere prijzen € 0,70 per persoon voor toeristenbelasting, €4,— voor stroom en €1,, — voor 6 minuten douchen.
Camping is goed en een mooi uitgangspunt om de bovenkant van Schotland te verkennen.
4,50 voor parkeren, 15 voor overnachten. Toiletten ook ‘s nachts open. Langs het kanaal kun je bijna het hele traject fietsen tot het Falkirk wheel. is heel goed te doen. Daar kun je trouwens ook gratis parkeren, maar niet overnachten.
Goede camping. Gratis koffie en ontbijt. Goede busverbinding met Glasgow.
Prijzige camping. Alle voorzieningen zijn goed. Bus rijdt zeer frequent naar Edinburgh.
Goede camping. Je kunt goed over de lange brug naar het centrum fietsen.
Perfecte camping. Je kunt mooie wandelingen maken.
Op maandag moet je volgens het informatiebord wel degelijk betalen. Perfecte plek voor de boot. 3 kilometer
Van de eigenaar bericht gekregen dat de camperplaats definitief is gesloten.
Fijne camperplaats met alles wat je als camperbusje nodig hebt. We hebben heerlijk gefietst in de mooie omgeving.
Een aantal leuke dagen hier doorgebracht. De gastvrijheid is groot. Vrijheid, Blijheid!
Goede kleine camping met vriendelijke eigenaren en perfect sanitair. De gegevens op de NKC app zijn van de vorige eigenaar. De gegevens van de nieuwe eigenaren Martijn en Monique Lamers zijn: e-mail: m.lamers@outlook.com mobiel:0031622747123
Prettige rustige camperplaats met goede wifi. Groot grasveld waarop je ruimte genoeg hebt om een goede plaats uit te zoeken.
perfecte camperplaats als je op doorreis bent. dank aan de gemeente voor deze voorziening.
goede camping. voorzieningen in orde.
zeer prettige camperplaats met goede voorzieningen. Je voelt je hier echt welkom.
prettige camperplaats. Betaalde wc voor wie dat wil.
heerlijke camperplaats met gratis broodjes. Een dikke 10 voor de gastheer
Vorig jaar stonden wij hier ook. en wat is er afgelopen jaar hard gewerkt. Hulde aan Mimi en Kevin. WiFi is niet geweldig, maar dat komt waarschijnlijk door wifi-versterkers, die men ondanks het verbod toch gebruikt
Leuke camperplaats waar je mooi kunt wandelen.
goede camperplaats met schone voorzieningen. Leuk stadje op loopafstand.
Warm thuiskomen, zo voelt het als je weer bij Freddy en Marleen bent. Een heerlijke camperplaats bij de altijd vriendelijke en behulpzame eigenaren.
vorige review hoort bij Casa Elly. De Duitse camperplaats is gesloten.
Opnieuw een heerlijk ontspannen verblijf bij Freddy en Marleen. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Voor ons mogen alle camperplaatsen zo zijn.
eigenaar heeft mij via e-mail te kennen gegeven dat hij vanwege ziekte helaas met deze camping stopt. Eind december konden wij hier al niet meer terecht. Jammer!
Prettige info over de omgeving. Ruime plaatsen. Goed sanitair. Geen afwasplaats en wifi.
prijs inclusief stroom was op 4 januari 13 euro, op 2 maart moesten we 17 euro betalen.
Sitecode: 71979
Heerlijk verblijf gehad bij de gastvrije Iryna en Ivan. Je kan inderdaad gebruikmaken van de badkamer in het huis. Ze hebben ook uitstekend wifi.
Heerlijke tijd hier doorgebracht. Alles top in orde. Beter kan je het niet hebben.
We hebben een heerlijke tijd gehad bij Dirk en Karin. Alles perfect voorelkaar. Prachtige uitdagende wandelomgeving.
Ommuurde camperplaats met prachtig sanitair in een wat troosteloze omgeving. Wij vonden het geen fraai wandelgebied.
Leuke camperplaats met een zeer gastvrije Marleen en Freddy. Als je hier niet kunt lachen, ligt het toch echt aan jou.
Fijne camperplaats om langer te vertoeven. Ruime plekken en gastvrije ontvangst.
Prettige camperplaats met alle voorzieningen. Mooie fietsomgeving. Komen hier graag terug.
Sitecode: 92095
fijne ongedwongen camperplaats met alle voorzieningen.
heerlijk rustig plekje met alle voorzieningen.
Goede camperplaats met alle voorzieningen. Wel zijn de overal opgehangen regeltjes wat overdone.
Je denkt eerst ‘Waar kom ik nu terecht’, maar bij nader inzien is het een goede camperplaats met alle voorzieningen.
Gastvrije ontvangst op prima camperplek.
Goede camperplek. Verstandig om vooraf even te bellen of er plek is.
Fijne plek om te staan. Voorzieningen zijn perfect.
prachtige plek aan het water met perfect sanitair. Goede wifi.
goede uitgangspositie om de deltawerken te bekijken. Camperplaats vonden wij gewoon goed.
we verbleven op het asfalt, maar je kunt inderdaad beter € 2,— meer uitgeven en op een camperplek op de camping gaan staan.
Camperplaats ligt tussen fietsknooppunten 17 en 18. Fietspad ligt direct naast de camperplaats.
Stonden op een mooi plekje achteraan. Weliswaar was de wifi daar matig maar het uitzicht was perfect. Sanitair schoon. Gastvrije ontvangst.
Zeer tevreden over deze camperplek. Weliswaar was de wifi niet echt sterk maar dat komt doordat sommige campers een eigen netwerk hebben. Sanitair schoon.
Het is een camping met enkele goede camperplekken op het grind. Sanitair gebouw wordt goed onderhouden. Op de camperplek goed wifi.
Als je een hekel hebt aan een grote grindbak vol met campers moet je hier niet komen. Het is echter ‘s nachts erg rustig en het sanitair is perfect en voortdurend schoon.
Voor de tweede keer hier geweest en opnieuw verrast met een heerlijke zak mandarijnen. Blijft heerlijk om tussen de plantages te wandelen. Als we in de buurt zijn gaan we zeker weer naar deze camperplaats.
Als je loslopend(e) hondje(s), lastige ingang, drukke verkeersweg voor lief neemt, is het een goede gastvrije camperplek met goede voorzieningen.
Mochten ze het aantal camperplaatsen uitbreiden, dan moeten ze ook denken aan een extra unit voor het sanitair. Voor de prijs van €15,— is het sanitair ietwat te sober.
Heerlijke camperplaats. Water en elektriciteit direct naast de camper.
Sitecode: 20140
Rust en ruimte en hartelijke eigenaren. Dit vindt je allemaal op deze camping.
Perfecte camping om de stad te bezoeken. Tijdens ons verblijf zag het er allemaal keurig uit.
Ben je op zoek naar rust, dan is dit een heerlijk plekje middenin de natuur. Gastvrije ontvangst door Tjerk en Erica. Alle voorzieningen zijn aanwezig.
Camping met grote vakken en grasveld. Sanitair sober maar schoon. Baden binnen en buiten modern en heerlijk. Baden open van 8.00-19.00 uur.
Ca. 1,5 km met de fiets naar de stad. Als Werder Bremen thuis speelt is de camperplaats op zaterdag vol. Wifi werkt volgens de beheerders bij een volle camperplaats niet.
Perfecte camperlocatie met zeer gastvrije eigenaren Peter en Carolien. Komen zeker hier terug.
Sitecode: 19418
Sommige deuren van de huisjes kunnen wel op slot, o.a van 3 en 4. Waterinname midden op het terrein in de vierkante betonnen bakken. Goede vrije plekken met of zonder schaduw. Naar het rozenmuseum is het ca. 3,5 km lopen of fietsen over een fietspad.
Zeer tevreden hier. Alles is aanwezig. Perfect om met de metro naar het centrum te gaan. Je krijgt routebeschrijving van vriendelijke eigenaar mee.
Grasstrook en asfalt om je camper op te plaatsen. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig.
Verkeerslawaai is al genoemd. Als doortrekcamping een ruime voldoende.
Sitecode: 20078
Museum is vanuit historisch besef zeer de moeite om te bezoeken. Camperplek is groot grasveld onder het motto vrijheid, blijheid. Aanrijden viel mij mee. Versnelling in de 1 houden en rustig rijden.
Kost nog steeds 5 euro voor 24 uur. WC kost € 0,50. Goede overnachtingsplek. Centrum wordt steeds meer opgeknapt.
Borg is nu 50 euro. Hiervoor krijg je sleutel van het sanitair. Douche kost € 1,00.
Goede camperplek om Rostock te bezoeken. Plaats € 10,—, stroom € 1,50, douche € 1,—
Goede overnachtingsplaats. Inderdaad gratis. Voldoende eetgelegenheden in het centrum. Toiletgebouw gaat ‘s avonds dicht.
€ 15,— per nacht is inclusief stroom. Poort uit naar rechts is ca. 3 km wandelen cq fietsen naar het slot en het oude centrum.
Sitecode: 20919
Leuk plekje. Toiletblok enz. perfect. Wifi is slecht, ook volgens de beheerder.
Goede camperplaats. Leuk de dieren om je heen. Toiletblok voldoende. Geen douchegelegenheid, maar voor ons geen probleem.
Net als Wim zijn wij hier ook voor de vierde keer. Iedere keer weer een warm welkom. Iedere keer is de camperplaats meer aangekleed. Leuk om te zien.
Sitecode: 62058
Ik deel de opvatting van Huib. Saskia en John doen er alles aan om het naar je zin te maken. Wifi, voor wie dat belangrijk is, is niet geweldig. Andere voorzieningen zijn perfect.
Sitecode: 19539
Prijs nu € 12,—. Dit is inclusief stroom en goede wifi. Goede camperplek.
Sitecode: 20578
Leuke camperplaats met mooie wandelmogelijkheden achter de camperplaats. Lidl is overigens via gps-meting 4,5 km
Voor het derde jaar op rij hier. Leuk om te zien hoe het hier ieder jaar mooier wordt.
Sitecode: 11914
Er staat inmiddels een groot kruis op het bord dat de parkeerplaats aangeeft, maar je kunt er wel parkeren. Toiletgebouw zit op slot.
Goede camperplek maar pas op voor dieven. Onze fietsen zijn, ondanks dat ze goed bevestigd waren, in de nacht van zaterdag op zondag gestolen. De verzekering van de camperplaats betaalt alleen uit als de fietsen op de camper zijn bevestigd of in de camper staan.
Geef ons de naastgelegen LaVolta maar. Vriendelijker en schoner!
Hartelijke ontvangst. Heerlijke warme douches. Wel oppassen op de lage takken als je een grotere camper hebt. We komen hier ieder jaar graag terug.
Sitecode: 21998
Groot grasveld waarop je ruime plekken hebt. Goede sanitaire voorzieningen. Goed uitgangspunt voor wie de tuinen van Sissinghurst wil bekijken.
Heerlijke tijd gehad op deze prettige camperplaats. Zeer gastvrije eigenaars.