@Adelberg
- 2020
- Weinsberg
- Renault
heerlijke rustige plaats , keurig netjes , vriendelijke gastheer , en leuk kroegje er bij met normale prijzen!
in een woord PERFECT ! super mooie ligging, zeer vriendelijke eigenaars, en super rustig ! echt een topper Chris
wat een heerlijke rustige plaats , super vriendelijke beheerders , fantastisch vlees van eigen koeien daar te koop! prachtig uitzicht , en hele mooie omgeving om te fietsen prijs is inclusief. stroom en water echt een aanrader
een perfecte camperplaats echt helemaal top , heel goed onderhouden, schoon sanitair! In tegenstelling van eerdere review over hekken (lijkt op gevangenis) vinden wij het juist een heel veilig gevoel , dat er niet zo maar iemand het terrein op kan , Chris
mooi terrein, maar wij zijn na 1 dag vertrokken , vanwege het lawaai van de snelweg , dag en nacht gigantische herrie. helaas ondanks onze klacht moesten we wel 3 dagen betalen , omdat we aangegeven hadden dat we 3 dagen wilden blijven absoluut niet voor rustzoekers Chris
gastheer en vooral gastvrouw, mogen best wat vriendelijker zijn , ( bij aankomst " doe zelf de poort maar open ") ze groeten amper , de entree , is moeilijk te herkennen als camping , onverzorgde oprit , ook eerste stuk binnen de poort is onverzorgd camping zelf wel zeer rustig , en netjes ,sanitair minimaal wel netjes op het terrein bijna geen verlichting, en verder geen voorzieningen.
wat een prachtige camperplaats, sanitair zo ontzettend schoon , alles ziet er zo perfect uit , echt meer dan 5 sterren waard hier komen we graag nog eens terug Chris van Adelberg
wat een gribus , een smal stijl weggetje er naar toe , niet geschikt voor grote campers hele smalle plaatsen , ik ben omgedraaid