@AdenCorine
- 2021
- Hymer Anders Anders
- 2010
Sitecode: 71913
volgens een local is de plek vanaf dit seizoen gesloten voor caravans en tenten. staat een heel duidelijk bord. weet niet of dit voor campers ook geldt. voor de zekerheid de volgende stop gepakt in krioneri. ook prachtig.
een prima verzorgde camping. sanitair meer dan uitstekend. zo netjes en schoon. wij zijn er twee nachten geweest. prima service van de eigenaren. wasmachine gratis. inderdaad als het volledig bezet is zijn de plaatsen aan de kleine kant. geen ruimte om de luifel uit te zetten. echter door het ruime terras en het grote veld er voor is er voldoende ruimte om lekker bij te kletsen. ook wij waren in het voorseizoen 26,27-4. een dikke 10
een super plek. mooie rivier en lekker eten in het restaurant.
super plek. waren er vroeg in het seizoen. 19 april en nog niemand op de camping. aanrader.
We waren van plan 1 a 2 nachten te blijven. het werden er uiteindelijk 6. Wat een toffe man is Gaga. Vriendelijk en hulpvaardig. De camping ligt mooi aan de rivier Buna. Alles schoon en functioneel. Als er 6 sterren waren te geven dan kreeg deze locatie dat. ****** Ad en Corine