@Adfur47
Mooie camping, wel duur. Prima sanitair en schoon. Grote plekken. Prima fietsomgeving. Vlakbij een groot zwemmeer. Gratis Wifi bij de receptie, de betaalde Wifi op de camping deed het niet en was ook duur als hij het deed.
Wat een fijne camping. Aardige eigenaar. Zelf een plekje zoeken. Uitstekend sanitair met zeer grote douchecabines en heel schoon. Prima restaurant. Mooie omgeving om te fietsen, gratis knooppuntenkaart. Gratis prima Wifi, een aanrader.
Ga hier niet heen!!! Een grote groep Ieren maakt hier het kamperen ondraaglijk. Muziek en geschreeuw tot 's nachts 4 uur. De eerste nacht denk je ach, de tweede nacht het zelfde liedje. Slecht sanitair, verstopte doucheputten. Gevaarlijke stroompaal met lekke kap, het water liep uit de contactdozen. Niets te doen in de omgeving, fietsen langs de provinciale wegen zonder fietspaden, in het bos niet te fietsen. Restaurant sinds corona gesloten.
Kleine gezellige SVR camping. Bij aankomst een kop koffie en een (leen)map met veel info. Prima sanitair. Grote speeltuin en heel veel dieren. Van de speeltuin heb je op het campingveld geen last, die ligt aan de andere zijde van het gebouw.