@Adna22

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Kleine, liefdevol vormgegeven hippiecamping – echt schattig! Hoogtepunt: eindelijk een plek met sauna, helemaal knus. Vooral fijn: de speltbakkerij. Alles is relaxed en ongecompliceerd, je voelt je er meteen thuis. Ook wij, met onze V8, werden hartelijk ontvangen – geweldige sfeer, alternatieve vibes, we komen graag terug!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een zeer goed georganiseerde camping met liefdevol verzorgde weilanden, uitstekende toegang tot het meer en eersteklas sanitaire voorzieningen. Een aparte speeltuin met huurvoertuigen – ideaal voor kinderen. Overal is goed voor gezorgd en alles is zeer schoon en goed doordacht. Het enige nadeel: we vonden de meer dan € 61 per nacht (HS, 2 volwassenen + baby) aanzienlijk te duur.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Veruit de mooiste camping met kinderen die we in lange tijd hebben meegemaakt! Een prachtige boerderij met dagelijkse voederbeurten voor de kinderen. Het hoogtepunt is de coole binnenspeelschuur – perfect voor elk weertype. 's Avonds komt er een pizzawagen aan. Liefdevol onderhouden, goed onderhouden, gezinsvriendelijk – deze plek is hartverwarmend. Een waar paradijs voor gezinnen!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtig gelegen op een landtong, met volop grindplaatsen direct aan het kristalheldere water. Uitstekend sanitair, inclusief een familiebadkamer. De plaatsen zijn vrij krap, maar de sfeer is geweldig met een La Dolce Vita-sfeer. Fietsverhuur is ter plaatse beschikbaar. De haven ligt op 5 minuten afstand, met boottochten naar de eilanden en de Chiemsee-spoorlijn. Ook ideaal voor gezinnen met baby's (vanaf 8 maanden).

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima camping op een rustige locatie, zeer ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijk en flexibel personeel! Helaas is het meer geen privémeer, dus zonder visvergunning kun je niet zwemmen of vissen. Anders geweldige plek, ten zeerste aanbevolen!

absoluut schattig kamp. alles is goed doordacht en met liefde gemaakt. Foodtruck, gezellige sfeer. prachtig gelegen in het bos. Gedeelde keuken en koelvoorziening. "Koelkast" gemaakt van boomstam en rivierwater voor drankjes. absoluut een aanrader! Laat je niet afschrikken door de toegangsbeoordelingen. de brug is geenszins een oude gammele houten brug. de oprit is een bosweg maar perfect begaanbaar

Mooi plein met terrassen. Aardige eigenaar. Echt het beste sanitair ooit! Schoon en gloednieuw. De baai aan het water is fantastisch, maar biedt niet oneindig veel ruimte voor iedereen - vooral weinig schaduw. 37€ per nacht met 2 personen in het hoogseizoen

Geweldig plek. intiem strand maar absoluut perfect voor de weinige kampeerders. in het hoogseizoen kun je zonder reservering nog een plekje met zeezicht bemachtigen. Mensen bij de receptie een beetje gereserveerd maar aardig. De andere camperburen komen hier al jaren, waren super tof en ook enthousiast! onze beste plek hier tot nu toe. Sanitair nieuw en ook redelijk schoon.

Niet alles wat blinkt is goud! Sanitaire voorzieningen RAMP! Voor geld zou ik geen douche nemen. We zijn echt niet preuts en kamperen graag wild. Maar de sanitaire voorzieningen zijn echt gewoon walgelijk. Douches hadden schimmel en werden al eeuwen niet schoongemaakt. Strand klein en vol met zee-egels. Terrassen zijn oké. vol tenten. Restaurant en bar nauwelijks bezocht. super vroeg gesloten. al met al heel triest.

Geweldig voor sporters en surfers. Vrij druk strand. Aardige mensen bij de receptie ook zonder reservering. Sanitair schoon en ok! Afhankelijk van de parkeerplaats niet zo geweldig direct aan de weg/in de bosjes.