@Adri2
- 1975
Eigenlijk een sublieme plek midden in de natuur, ook op de camperplaats zelf. In de omgeving volop wandel en fiets mogelijkheden. In - en uitchecken gaat via de computer maar een rondje 's avonds door de eigenaar/es voor een praatje maakt weer veel goed. Adri en Corrie.
Een gratis overnachtingplek met water, wc en watertank legen plus stroom is uniek. Plus dicht bij winkels, restaurants enz. Was dit bij meer gemeenten maar zo. Een dikke pluim voor Sersale. Corrie en Adri
Ben het helemaal eens met vorige schrijvers. Ook wij camperen sinds begin jaren ' 70 en hebben dit nog nooit gezien . Je voelt je bijna verplicht om in het dorp, op loopafstand, iets te gaan besteden. Een voorbeeld voor veel gemeenten.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Geweldig initiatief op deze belangrijke doorgaande route. Laten we zuinig zijn op dit soort plekken en onze boodschappen hier inslaan en niet zoals een duitser zijn camper overdwars op drie plekken parkeren.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
De ingang is wat moeilijk te vinden. Eenmaal op het pleintje ga tweemaal links tot aan het hek. Verzoek van de eigenaar. In het hoogseizoen eerst bellen of er plek is om teleurstelling te voorkomen. Er is maar één plaats te vergeven in de achtertuin van zijn huis.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

2020
5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Geen officiële camperplaats, staat nergens aangegeven. Overnachten wordt gedoogd. Geen voorzieningen. Wel een mooie, rustige plek in een klein dorp tussen de fruitbomen hoog boven het dal van de Adige. Adri.