@Adria-tic
- 2022
Geweldige plek, mooi uitzicht op het meertje, kraakheldere faciliteiten. Betrokken eigenaren. 3 nachten met veel plezier gestaan.
Topplek, ruim voldoende plaatsen, een verademing.
Alles is al vermeld, tikkie aan de prijs maar nog steeds de moeite waard.
3 machten gestaan, ruime plekken, lekker ongecompliceerd, idd gedateerd maar alles werkt, restaurantje okay,eindeloos fietsen, prachtige zwemgelegenheid voor 3 euro pp
Vriendelijk personeel, fijne faciliteiten (niets op aan te merken). Wij hadden een standaard camperplaats (138) met een afgeschermd plekje, beter konden we ons niet wensen. Wel 55 euro per nacht all in, wij vinden het het waard. Vergeet het restaurant niet te bezoeken.
comfortplaats camper, 6 stuks, erg op elkaar. Vooraan het park gesitueerd, erg onrustig, en naar onze mening, gevaarlijk, ook voor kinderen, door te hard rijdende voertuigen, dit zou bij de entree al aangepakt moeten worden. Sanitair prima in orde, horeca niet gebruikt. Binnen half uurtje fietsen van het strand van Heemskerk. Eldorade voor fietsen en wandelen.
ruime plaatsen, ACSI soms mogelijk, vrije toegang super openlucht zwembad.
Van begin tot einde prima geregeld, gemoedelijk, ruime plaatsen en SVR tarief. 4 nachten gestaan.
Sitecode: 12080
Niets op aan te merken, mooi strak bestraat en alles voorhanden.
wij vinden het een armoedige faciliteit, rechtsomkeer gemaakt.
fraaie/rustige locatie, 22,60 ex stroom, inclusief douche enzo.
prima plek voor een overnachting, geen faciliteiten, supermarkt en snelweg nabij, geen last van gehad.
Eigenlijk 4.5, onze ervaring: personeel vriendelijk zoals je mag verwachten, merendeel van de plekken ruim. Geen lawaai ervaren, wij stonden langs het water. De brug over en links de winkelstraat in. Sushi einde winkelstraat links aanhouden een aanrader.
Een geweldige locatie, veel ruimte, en dus rust, verder geen faciliteiten (snackbar/toilet) gebruikt. Hulde voor de initiatiefnemer.
voor het beoogde doel zeer geschikt. vliegtuiggeluid negeren, geen faciliteiten, in geval van nood cassette legen in openbaar toilet (knijper meenemen) bij het strandje.
lozen en vullen mogelijk, toilet legen niet kunnen vinden.
prima plek, shop okay voor lekkere opgewarmde maaltijd, pizzeria la perla een aanrader.
mooi gelegen, af en toe aan de overkant een trein De weg eigenlijk 24/7 hoorbaar. 2 nachten zonder stroom 350 nok. Douchen 10 nok. Sanitair enzo voldoet prima.
saaie locatie, mooie omgeving om te wandelen. Sanitair tip top. Restaurant was helaas gesloten, reden onbekend.
Geweldige ligging en ruim opgezet. Even de weg oversteken (niet de brug over) en je kunt eindeloos langs de rivier lopen. Sanitair niet gebruikt, werd niet netjes achtergelate. Vergeet de vrijwillige bijdrage niet.
lekker ongecompliceerd, sanitair een 10, we hehhen geen water ingenomen, "zat een luchtje aan", in principe ongevaarlijk maar geen idee hoe lang dat in de leidingen blijft zitten. WC stortplaats, knijper meenemen, maar het is er wel allemaal!!
bijzonder rustig, af en toe een passerende auto, stonden alleen. Prima plek.
zelf plek uitzoeken, faciliteiten niet gebruikt. Nog steeds plannen om dit te upgraden. 2 nachten prima geslapen. Dorpje is klein/grappig, sla de bakkerij niet over.
ruime plaatsen, aan de ene kant hoor je de weg behoorlijk, aan de andere kant voornamelijk de stromende beek. Prima voor 1 nacht.
prima locatie, door tunneltje naar de bakker, en bus 4 naar het centrum
de ster is fictief, op dit moment (tijdelijk?) gesloten op last van RWS. Beperkt aantal parkeervakken voor de poort, gereduceerd tarief.
Altijd weer goed om geweest te zijn, alles prima in orde.
Wij zijn/waren bevooroordeeld, na vele bezoekjes als waterpassant nu met de camper. Het minimale geluid van de schepen, als die er al zijn, klinkt voor ons als muziek in de oren, ieder zijn ding: zij werken, wij recreëren. Vanaf binnenkomst alles prima geregeld. waarom maar 4 sterren: voor ons geen probleem maar misschien voor anderen vervelend om stukje te lopen naar "de natte ruimten", je kunt onderweg wel leuk bootjes kijken. Tot ziens!
Mooie plek, snelweg nadrukkelijk aanwezig.
ondanks het nog niet aanwezig zijn van sanitairunit toch 5 sterren. Zeer rustige ligging, bijzonder vriendelijke eigenaar, op de goede weg.
knusse locatie, zeer rustig, aardig stel, lieve honden, scharrelende kippen, sanitair voldoet.
prima locatie, sanitair enzo niets op aan te merken, aardige mensen, mooie ruime plaatsen
prima locatie, voor herhaling vatbaar.
helemaal geweldig
Geweldige locatie, ruime plekken, 2 nachten gestaan, zeer stil momenteel. Sanitair grandioos, vriendelijke beheerders, mooie omgeving. Leuk terras in eigen beheer. Voor die prijs, 15 incl stroom per dag, een verademing.
3 nachten verbleven, comfortplaats, leuk dorpje met voldoende winkels. Sanitair tiptop in orde. 121,50 incl doorberekend vast tarief stroom. Zeer vriendelijk en gemoedelijk.
2 nachten gestaan. Rust en ruimte op deze mooie locatie, faciliteiten zijn helemaal okay. In de directe omgeving geen bijzonderheden. Fietsen gaat goed, helaas ook vaak over soms verharde landweggetjes. Zeer vriendelijke ontvangst.
2 nachten gestaan, locatie biedt wat je mag verwachten, door vrije plek keuze soms wat rommelig.
knusse gemoedelijke locatie, sanitair okay, uitbaters vriendelijk, omgeving bijzonder mooi.
Sitecode: 102063
zeer rustig, rondom wat rommelig, bij drukte zakt het voltage, laagstgemeten 204v. Sanitair okay, eigenaar komt 1 x per dag langs.
prima locatie, aardige mensen, behoorlijke plekken. 20 minuten op de fiets naar het centrum.
topplek, niets op aan te merken. Vergeet niet naar de Sushi Asia Bui te gaan, super kwaliteit.
1 nacht gelogeerd, op dit moment hel veel beschikbare plaatsen. Mooi groen aangelegd, sanitair enzo tiptop in orde.
prima voor 1 nacht, altijd verkeersgeluid, eenvoudig, het makkelijkst met de fiets, naar het centrum.
voor ons een kleine 4 sterren, waarom: met name afwasfaciliteit (nog steeds) niet in orde, kleine bak met na korte tijd al koud water, maar och waar hebben we het over. Sanitair/douche bruikbaar, dat hebben we overgeslagen. Terrein zelf, inrichting en ruimte: grote groene plaatsen.. Omgeving, is al gemeld, okay. Bouwwerkzaamheden geen hinder van op dit moment. Wellicht wordt er op modernisering gewacht als naastgelegen nieuwbouw gereed is.
op zich prima, maar, vinden wij, te veel betaald. Restaurant en broodjesservice okay, voor de niet zo goed uitgeruste kampeerders is het kunnen koken zeker een pluspunt.
Sitecode: 19415
2 nachten gelogeerd op het laagste niveau, waarschijnlijk de langere plaatsen, helemaal prima, niet in het minst door het kunnen gebruiken van het zwembad. Faciliteiten niet gebruikt, zien er wel okay uit. Restaurant goed te doen.
zeker met mooi/zwem weer een absolute aanrader. veel vaste plaatsen, campers/caravans op kiezelondergrond. sanitair enzo gewoon okay. gebruik van het geweldige zwembad met ligweiden heeft ons gelokt.
Beetje jammer dat we maar 5 sterren kunnen geven. 4 nachten gelogeerd, werkelijk alles klopt; toegegeven het is nog geen hoogseizoen dus volop keuze voor een plaats, sanitair/spoelkeuken ongekende luxe, zelfs een vaatwasser. Restaurant zeer hoog niveau, smakelijk, en betalen moet je overal. Zwembad, zeer welkom met dit weer, kan ook overdekt worden. Vriendelijke eigenaar/bediening. Zeker tot ziens.
3 nachten gelogeerd, 25 ipv 40 op CC, het middenpad is " de catwalk" van Sonja. Vriendelijk, soepel en benaderbaar. Rondje meer van Bled, en bezoek aan de spelonk is een absolute aanrader. Met de camper naar de nabijgelegen parkeerplaats, 5 euro, en shuttlebus heen en weer naar de ingang.
5 nachten gelogeerd, alles tiptop in orde. Eten: eenvoudig, vers en smaakvol. Zwembad welkome verkoeling. Enige minpuntje: de buurthonden communiceren soms 's nachts erg lang en luidruchtig. Daarom 4 sterren. Met eigen shuttle busje naar Ravenna, perfect. Had ik de vriendelijkheid al vermeld?
5 nachten gelogeerd, op zich alles okay, toegangspaadjes idd wat smal, voor max 7 Meter prima te doen, daarboven wat lastiger. Zwembaden ruim voldoende. Het meer dichtbij, wel 43 euro per nacht, is, vinden wij, aan de hoge kant, maar geen spijt van.
1 nacht gelogeerd, verharde (beton) plaats, rondom kiezeltjes, water en stroom naast de plek. Lozen geen probleem. Inderdaad aardige eigenaar. Prijs, 20 euro, tikkeltje aan de ........
3 nachten gelogeerd, restaurant niet bezocht, zwembad en sanitair wel, niets op aan te merken. Vriendelijke uitbater en personeel, heel veel plek, ook in het "bos-gedeelte" wel misschien moeilijk te bereiken voor 6 meter plus. We gaan hem onthouden.
Alles is er, ietwat gedateerd maar het werkt wel en is schoon. aan de linkerkant wat ruimere camperplekken. De poort uit, naar links, voetpad naar boven nemen, verrassend leuk dorpje. Niet onbelangrijk: zeer vriendelijke gastheer/vrouw.
2 nachten gelogeerd, aardig personeel, prachtig rond het meer gefietst. Hadden geen erg in een aardige klim, maar zeker de moeite waard. Supermarkt 2 x struikelen, prima plek dus.
Rustige locatie, afgelopen nacht maar 5 campers. geen faciliteiten gebruikt. dank aan " de gemeente "
perfect onderhouden, zowel binnen als buiten. Betalen moet je overal. Rust, en ruimte.
het blijft een verademing om hier weer een paar nachten gelogeerd te hebben.
wij logeerden 2 nachten, de Keukenhof bezocht, dat kon dus nog net. Prima bevallen, ook de dagelijkse verse broodjes.
Niets op aan te merken, onthaasten op een topplek. Vergeet het restaurant niet!!
3 nachten met de camper op het campingterrein gestaan, zeker nu rust en ruimte. In de zomer vaak volledig vol begrijpen we. Iedereen vriendelijk, alle faciliteiten tiptop in orde. Prachtige omgeving.
recent 4 nachten gestaan, lichte vorst, afwasfaciliteit niet bruikbaar, dan maar warm douchewater. Alles prima in orde. Stroommeter in mij beleving wel erg rap, koelkast en, zeg 10 x, koffiezetten: 25 euro verbruikt. Oldenzaal prima, omgeving geweldig, nabijgelegen sauna: tot de volgende keer. Kortom een geweldige plek met mooie plaatsen.
4 sterren, ook omwille van de ligging. Plaats zelf idd basic, geen faciliteiten gebruikt, maar prima voor bezoek Antwerpen. Bus 17 stopt om de hoek schuin tegenover de Esso, met betaalpas alleen inchecken, uitchecken niet nodig, vaste ritprijs. Antwerpen in deze periode blijft geweldig. Wij komen terug.
alles al gezegd, alleen op dit moment extra betalen voor een 2e persoon, terwijl alle voorzieningen gesloten zijn: hmmmmm. we komen zeker terug.
Sitecode: 19073
prachtige locatie, wandelen en/of fietsen. Niet de voordeligste, maar dat weet je vantevoren. Sanitair is top. Voor herhaling vatbaar.
denk dat alles al vermeld is, belangrijker is: het klopt, chapeau
1 nacht gestaan, helaas pal naast het zwembad, terras en bijbehorende geluidsboxen. Sanitair niets op aan te merken.
2 nachten gestaan op plaats K, soort van laantje langs het water, veel schaduw dus wat vochtig, voor ons een topplek. Restaurant voortreffelijk!!, faciliteiten prima in orde. Aardige eigenaar en crew. Mooi fietspad, even richting sluis, er overheen, iig naar links een aanrader.
geboekt/betaald voor 3 nachten, we wisten dat we na de 1e nacht moesten verplaatsen, dat werd een plek pal tegenover sanitair unit. Daar voelden we ons niet comfortabel bij (ook voor die prijs), doorgereisd naar een andere faciliteit. Wat niet is teruggelezen is het treinverkeer langs deze locatie. Vriendelijkheid en faciliteiten niets op aan te merken.
mail werd niet op gereageerd, even gebeld: het is druk, vandaar, er is plek voldoende. Idee was 2 nachten, maar teruggebracht, zonder problemen overigens, naar 1 nacht (we hadden met het zwembad rekening gehouden, dat was om onduidelijke reden gesloten.
alles al vermeld, restaurant meer dan verwacht, helaas zwembad (omwille van drukte thuisgangers?) gesloten
3 nachten gelogeerd, zwembad helemaal top, sanitair ruim voldoende naar Franse normen. Brug over en wandeling langs de rivier is mooi wandelen. Dorp(je) zelf veel leegstand, te bereiken door brug over te lopen en via een parkachtige omgeving.
Eergisteren redelijk laat, met slecht weer, aangekomen. Het bord vermeldt vol, toch maar gemeld bij de receptie. Werd veel moeite gedaan, toch nog plekje beschikbaar. Verder is alles al vermeld (we hebben geen faciliteiten gebruikt), entree rommelig, superkleine plaatsen, geen privacy. Restaurant wel okay. Iedereen vriendelijk en behulpzaam. Enne: niemand wordt gedwongen he, wel 35 euro voor weinig.
zal best prima voor anderen zijn, begin van de middag "om de hoek" gekeken en snel doorgereden. Wat een pakhuis, hutje mutje, van ruimte nauwelijks sprake.
1 nacht gestaan, nog 1 te gaan. Niets op aan te merken.
2 nachten gestaan, verkoeling in het zwembadje, stroomuitval door eigenwijze airco gebruikers. Met de bus, voor 1 euro pp, naar centrum. Imposante stad. Camperplaats ruim voldoende, aardige en behulpzame eigenaren. Geen faciliteiten gebruikt.
3 nachten gestaan, in principe zelf plek uitzoeken, dat kan rommelig zijn. Sanitair, tsja, veel gasten, van welke leeftijd dan ook maken er zo te zien (onbedoeld?) een rommeltje van, 2 x per dag schoonmaken is dan gewoon niet voldoende. Douches olay, iig warm water, de tand des tijds he. Afwassen niet comfortabel, kranen dansen op de wasbak, geen warm water tevoorschijn kunnen toveren. Zorg dat de navigatie je laat aanrijden vanaf het noorden.
prima stadscamping, geen faciliteiten gebruikt.
drie nachten gelogeerd, alles is al vermeld, restaurantje (assortiment hamburgers) voldoet prima, sanitair verouderd maar goed bruikbaar, douchewater goed warm, vriendelijkheid ten top. Wandelen rond, of zwemmen in, het meer.
gisteren aangekomen en overnacht, vooraf gebeld en onze lengte opgegeven (8), geen probleem (nou nou), maar 1 geschikte plek voor ons, niet eenvoudig te benaderen. Mooi uitzicht, veel honden in de omgeving die nachtdienst hadden, holymoly. Voor rond de 6 meter goed te doen. Prijs, zonder faciliteiten zou 18 euro zijn, wij hebben 15 betaald. Sanitair enzo niet bekeken, zal wel bruikbaar zijn. Rommelige indruk en beetje hobbel de bobbel.
prima locatie, je staat wel snel vast door geparkeerde auto's, met de Uber naar Porto. Voor de nacht andere plek gezocht, dit omwille van de penetrante vislucht enzo.
toplocatie, arriveerden vrijdag, optreden orkest en folklore bij achtergelegen locatie, wel tot laat rumoerig, maar dat kon ook niet anders. Op zaterdagochtend locale markt en in de hal groente, vis en dergelijke. Culinair is wat ons betreft restaurant Mercado een aanrader. Ohja: wasserette werkelijk om de hoek. Vandaag weer verder.
Vannacht hier gestaan, gisteren rond 12.00 aangekomen. Betalen met kleingeld aan de automaat, inwerpen tot gewenste tijd, dan groene knop voor ticket, er werd gecontroleerd. Lozen en inname achter in de hoek. Genoeg eetgelegenheden verder niet zo spannend.
afgelopen nacht hier gestaan, bijzonder gastvrij, top faciliteiten, veel beschutte plaatsen, veelal smalle (hobbelige) paadjes, voor onze camper, 8 meter, wel passen en meten voor een beetje luifelplek. Het bijbehorende restaurant, met houtsgrill, is niet te versmaden (wij hadden de hamburger).
prima voor stadsbezoek, niet echt spectaculair, geen overnachting gedaan.
Sitecode: 20235
drie nachten gestaan, weliswaar op een topplek met schaduw en mooi uitzicht. Aardige "luitjes", lekker meegegeten en ovenvers brood.
vanmiddag aangekomen, 12,15 voor 2 pp incl stroom, onwerkelijk. Faciliteiten in relatie tot wat we eerder meegemaakt hebben: niets op aan te merken. Toegang naastgelegen zwembad, behoorlijk formaat, ook kinderbadje, enorme ligweide, vrij te gebruiken. Niet onbelangrijk: hoe vriendelijk kun je ontvangen worden. TOP
wij stonden er van dinsdag op woensdag, totaal 6 campers. Tip: ga met deze warmte niet in de buurt/aan de kant van de vuilcontainers staan (stank en veel vliegen). Containers propvol, lediging dus al tijd geleden.
van zondag op maandag gestaan, meer dan voldoende plek. Vuil in grote containers, water, behelpen?, met kannetje uit publieke kraan, grijs water lozen geen probleem. Mooie kathedraal en kleine straatjes.
goed bereikbaar, aankomst rond 14.00 uur (zaterdag) ruim voldoende plek. na 20.00 helemaal vol, veel wandelaars.
helaas nog steeds gesloten, niet het idee dat er wat gebeurd is, of gaat gebeuren.
niets op aan te merken, strand idd nabij en "zo het bos" in.
Vannacht gestaan, stonden alleen, prima. Alles is er, prima bakker.
Gisteren aangekomen en woensdag weer verder, planning was eigenlijk 1 overnachting. Waarom?: een verademing, staan langs het water, ruimte en privacy. Leuk wandelen en fietsen mogelijk. behulpzaam personeel, worden we vrolijk(er) van.
prima doorgangslocatie, wel aantal langparkeerders. Nabij gelegen parkeerterreinen goede escape. Klein maar leuk centrum met redelijk wat faciliteiten.
tip top geregeld, lekker in een "rondje", veel ruimte en rust. Voorzieningen prima geregeld.
al het positiefs wordt beaamd. Wij hadden plaats 158, aan het water, wat een ruimte/vrijheid, wel ff wennen aan 24/7 watervalletje. Voor herhaling vatbaar!@
ruime plaatsen, afvoer goed geregeld, geen douchefaciliteiten gebruikt. Plaats tegen de Biergarten aan, geen erg in de "actieve horeca " kolere (:-) wat een takkeherrie, zonder die decibellen had het voor ons een prima plek geweest.
rond 11.00 uur binnengereden, nu nog steeds voldoende plaats. Binnen 10 minuten in centrum altstadt. Prima zo.
Twee nachten gestaan, zogenaamde comfortplaats, na binnenkomst gelijk rechts met zicht op het weiland. Aanvaardbare tussenruimte, overige (kleinere) plaatsen minder ruimte/vrijheid. Super personeel, sanitair en broosjesservce. Loosfaciliteit voor de poort.
Plek gekregen rechts van het pad tegen de muurkant aan, prima. Stroom niet super, veel haspels, soms maar 198v binnen. Wel om te onthouden!
Alles is al gezegd, vrije plaatskeuze betekent, soms/helaas, dat er onnodig gepropt wordt. Na een babbeltje opgelost, maar gezien de beschikbare ruimte onnodig.
1 nacht gestaan, toplocatie voor bezoek stad. Loop langs het water naar de iets verder gelegen brug om in het centrum te komen. Waterinname, lozen en reinigen goed geregeld. Op zaterdag vrij staan.
Vandaag hier beland, geen spijt van, ruime plaatsen in leuke omgeving. Inderdaad af en toe wat verkeersgeluid, enne: zonder schnitzel niet vertrekken!!
met de Pinksteren paar dagen "gelogeerd" vriendelijk en relaxt. Super sanitair en ........wat een omgeving.
rust, ruimte, natuur, voor herhaling vatbaar, gewoon top
wederom niets op aan te merken. De huisregel: honden aangelijnd, wordt niet altijd "begrepen ".
2 nachten gestaan, momenteel nog veel plaatsen beschikbaar. Basic maar netjes, aardige/sympathieke broers (respect), en vaste staanplaatshouders. Fietsen naar de luie tuinman een absolute aanrader, zo ook Tea Time in Echten. Prachtig fietsen en oogverblinde natuur om te wandelen.
Sitecode: 19279
helemaal niets op aan te merken, gedurende ons verblijf bijzonder rustig, en daar houden we van.
recent 3 nachten gestaan, kleinschalig en prima voor elkaar. Voltage soms 194, dat vindt de EBL niet zo leuk. Op de fiets naar Anna Paulowna, de Poldertuin, en eten bij het Juffertje in Julianadorp. Een aanrader.
voldoet aan de verwachting, 2 volwassenen, 2 nachten 97 euro, holymoly, prijs cc klopt bij lange na niet.
Meer dan verdiend deze sterren, onvoorstelbare aanleg, wat een werk. chapeau
Na aankomst een hartelijke ontvangst en een korte rondleiding. Kleinschalig, op dit moment ruimte voor 4 campers, prima stroom en Wi-Fi, veel ruimte.