@AdriaOnTour

2019

mooie Camperplaats aan een fjord prima faciliteiten betalen met betaalautomaat (28 euro) incl stroom. prima plek voor een nacht. aanrader.

Camping bestaat nog wel. Wij stonden hier met nog een paar andere campers. In de avond kwam er iemand langs om geld op te halen. Wij moesten 340 nok betalen voor 1 nacht 2 personen zonder elektriciteit. Echt veel te veel geld voor deze plek. Eigenlijk schandalig. Het sanitair gebouw is te smerig om naar binnen te gaan. oud en vies. Plek is mooi maar volgende keer rijden we deze plek voorbij!

wij hebben een nachtje hier gestaan eigenaar komt €20,- ophalen incl stroom. dit is een mooie rustige plek hij heeft 54 camper plekken aan het fjord en het sanitair is super schoon plek voor tentjes alles is aanwezig ook de verzorgingsplaats is prima. eigenaar is ook super aardig om een praatje mee te maken deze plek is echt aan te bevelen. gr Gerhard

Wel grote plekken maar er staan alleen maar Fransen met vaste plaatsen.het sanitair van de jaren 70 maar redelijk schoon wc brillen kennen ze niet denk ik en zou de plafonds wel een keer spinvrij maken dat oogt al heel anders voor de campeerders.

Prima plek om hier te staan met de camper en een bootje te huren om de Friese meren te verkennen, aanrader!