@Adriaan851
- 1985
gratis plaats, waren iets te laat voor de rondgang 17.00 uur. water en afvoer WC aanwezig . Stroom kost nu €8,00 per 12 uur. Verder een hele rustige veilige plaats
wij hebben 5 overnachtingen gehad bij Ronnie . We hadden het geluk direct naast het zwembad te staan .de honden konden ons dan ook zien als wij in het bad waren .iedere morgen een heerlijk vers broodje op de stoel Ronnie is een hele empathischse persoon , wij komen zeker terug. Ad en Dorothé.
Nu een betaalde plaats geworden .Inboeken via de stroompalen d.m.v. qrcode .vervolgens gegevens invoeren en betalen. de kleur in het lichtsensor van de paal wordt dan rood. Dit houd in dat jouw plaats dan 24 uur gereserveerd is je kunt dan ook kiezen of je wel of geen stroom wil. Er is voorlopig nog geen sani mogelijk.
Voordat je er op wil moet je eerst een telefoontje plegen om de hoogte balk open te maken anders kun je er niet op In de avonduren veel bedrijvigheid i.v.m sporters maar ook oudere hangjeugd met harde muziek en crossende trike's en motoren. Dit zorgde voor een onrustige avond .BIJKOMEND PROBLEEM IS DAT JE HET TERREIN NA 22.00 UUR NIET KUNT VERLATEN OMDAT DE HOOGTE BALK GESLOTEN IS EN DE BEHEERDERS ALLEEN BEREIKBAAR ZIJN TUSSEN 6.00 EN 22.00 UUR
zijn hier geweest op 16 en 17 maart 2022 Het was ons uitstekend gevallen.Bij de aankomst werden wij vriendelijk ontvangen onder het genot van een glaasje port. Fijn sanitair met warm water om te douchen en evt af te wassen .Ook gebruik gemaakt van de wasmachine en droger. Waren bijna vergeten dat we nog iets in de droger hadden zitten todat er op de camperdeur werd geklopt en de droge was keurig netjes gevouwen werd aangereikt. Super mensen .
Hier geweest op 5 en 6 okt .Super enthousiaste eigenaren Staan open voor suggesties en willen er alles aan doen om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken .
8 aug 2018 Leuke rustige camperplaats .Campers zonder eigen WC zijn niet toegestaan .Betalen via envelopje wat je kunt vinden onder de brievenbus .Heerlijk eten in de Ratstube in het dorpje 850 meter van af de camperplaats .Zeker een aanrader.
Sitecode: 42050
Ik heb het weekend van 24 september met een groepje van 8 hier gestaan. Super plaats ook voor de honden. Sanitair is heel goed verzorgd alsof je in je eigen huis bent Wiifi heeel goed. Hele fijne gastheer en gastvrouw.
Vrij prijzig, rommelige camping. Veel oude slecht onderhouden caravans, slecht onrein zwemwater. WC's zijn schoon.