@Adriaanenmiran
Camping is vooral mooi, omdat je echt bij de zee staat ( wel een straatje) ertussen, maar meer niet. Eb en vloed is erg aanwezig, verval qua hoogte is wel 2 tot 3 meter, let wel op met stroming. Je kan broodjes halen en er is een zwembad voor de kids. Tevens kan je pizza bestellen. Er zijn ook 2 horecagelegenheden aan het strand, maar dat betreft voornamelijk drank en wat hapjes, je kan er geen avondeten. Wel heel mooi uitzicht. Toiletgebouw oud
prima camping voor het doorreizen. sanitair is eenvoudig en wat gedateerd, maar wel goed en schoon. je staat heerlijk onder de bomen. let wel op de plekjes zijn niet echt vlak. veel campers en mensen met tentjes met fiets. let wel op de openingstijden. ruime plekken van 1 t/m 10 en redelijk vlak 11 tm 23 sta je in het midden. supermarkt is erg dichtbij. verder geen voorzieningen geen broodjesservice O.i.d.
Mooie camping, met een mooie zwemplas buiten de camping. Alles heel schoon. Brood wel vantevoren bestellen. Op 1 km afstand een dorpswinkel. Alles gaat met een code ivm meertje achter de camping. Na 18:00 uur aankomst, krijg je een mail met toegangscode en plaatsnummer, ideaal wij waren met de camper Er is een (klein) binnenzwembad met jacuzzi en sauna en een (klein) buitenbad met glijbaantje. Er is een restaurant, waar je pizza kan eten.
Bij de poort moet je bellen om het hek te laten openen. ‘‘s avonds komt er een man langs en je betaald met 4 personen 10 euro! Er zijn geen toiletten en douches. Er is wel stroom voor 2 euro/6uur. Of als je zoals wij bij de vaste gasten staat, kan je zo inprikken. Wc kan je lozen in de grond bij de “ keuken” echt heel minimalistisch maar prima zo met de camper. Uitrijden kan ‘‘s ochtends vanaf 6:30 uur en hoef je niet te bellen, dat gaat automa
prima camping voor een bezoek aan Ljubljana, deze is goed met de fiets te doen. buiten de camping een bakker, een kraampje waar ze pizza verkopen en de supermarkt ook dichtbij (2 km). de camping zelf is goed, wannneer je reserveert, dan heb je een grote plek, wanneer je dit niet doet, dan krijg je een kleine plek, waar je net de camper kwijt kan. let op, zwembad is niet vrij toegankelijk, je krijgt eenmaal een vrijkaart, daarna kost het 9 euro/pp
prima om hier voor 1 dag te staan om door te kunnen gaan naar het zuiden. geen stroom, gratis toegankelijk. prima plek voor 1 overnachting
puur voor de locatie betaal je fors. let op eind juli begin aug is het zeer druk ivm Norway cup. stroom is niet vanzelfsprekend! douches 1 dag warm andere dag koud. bus ideaal via ruter app, ben je zo in de stad, bus 34 of 74. let wel is in hoogseizoen elke dag vol, dus wees op tijd, of reserveer een plekje! beeldenpark zit gelijk achter op het park. stepjes te huur buiten de camping. voetbalveld ernaast. sanitair is echt matig
sanitair heel goed voor elkaar, super netjes. zijn vooral camperplaatsen. Er is ook een restaurant bij en speeltuin. de vrangfloss sluse met 5 sluizen is 8 km bij deze camping vandaan. op de camping zelf ook 1 sluis, maar is niet zo spectaculair. Nederlands sprekend aan de receptie. kost 360 kronen met 5 personen. douchen zonder muntjes, moet je achteraf betalen, gaat op goed vertrouwen 20 kr/keer. je mag net zoals douchen als je wilt.
het sanitair is oud, niet heel fris. wij hadden het geluk met de camper aan het water ( op het meer uit te kijken) te kunnen staan. er was een vaste plek vrijgekomen, dus zal in het vervolg niet meer kunnen. was wel een plek om te kunnen zwemmen. echt jammer van het sanitair, WiFi was echt heel goed ( voor onze kids). er is een trailerhelling vlakbij om de boot in het water te kunnen laten. wel een goedkope camping 360 kronen met 5 personen.
heel mooi plekje, met een kerkje verscholen in het bos. iets verder is een loopbrug naar een eilandje, waar hele mooi graven zijn. net een nieuw sanitair gebouw neergezet, waar je ook je toilet kan legen. op een mooi afgelegen plekje aan het water. wij zijn de route (tol) gereden vanaf de juttenheimen een echte aanrader!
veel vaste staanplaatsen, sanitair is erg verouderd, zijn totaal maar 3 douches, die niet heel fijn zijn. is echt “Back to basic” voor ons een mooie stop om even de was te doen en alles op te laden voor de juttenheimen. voor de rest een verzorgde camping maar wel oud en primitief