@Adriaatje31
vriendelijke ontvangst, maar weinig kampeerplaatsen (12) en rond de 400 vaste plekken, denk aan kosten voor het douchen (1 euro 6 min) tarief op deze app klopt niet, wij waren nu €50 per nacht kwijt zwembad was gesloten helaas…..jammer voor de kids tijdens het paasweekend plekken zijn mooi groot
Camping is het niet, tuin/boomgaard met hekje. Geen receptie je moet een tel.nummer bellen. Vriendelijke ontvangst. Paar vaste plekken, niet allen goed onderhouden maakt trieste indruk. Geen Wifi. In dorp is niets. Geen €30 waard. Kassel binnenstad is geen aanrader, veel zwervers en politie en grijze gebouwen. Vooral aanrader is bezoek Wilhelmshöhe/Hercules, dagje zoet mee als je alles wandelt. Na een nachtje weer vertrokken.
Eind september dus lekker rustig, heel veel vaste caravan plekken vooral van onze Oosterburen. Nu niet aanwezig wat bijzondere sfeer geeft al die lege caravans. Eerste veld aanrader voor korte bezoekjes. Sanitair super, restaurant top. Veerboot nu niet meer in de vaart.
Hele relaxte camping , mag zelf plekje uitzoeken, zijn niet afgebakend, maar een paar plekken aan het water. Nu , 3e week september, heel vele lege plaatsen. Restaurant was helaas 2 dagen gesloten dus geen ervaring niet goedkoop , 2 nachten €94,80 Vriendelijke ontvangst
Locatie is perfect , sanitair prima. Elke nacht komt er een vracht trein voorbij, schrik niet. ACSI pas bij online reservering lukt niet, bij navraag moet je mailen en dan krijg je wel korting. Prijzen zijn wel hoog. Wij waren er 3e week september en einde middag weer steeds vol. Supermarkt erg duur maak van tevoren een stop bij Lidl net voor Bled.
wat een hartelijke ontvangst met een fles wijn en verhalen. Het uitzicht is fantastisch en maakt de simpele douche en toilet faciliteit weer goed. Je staat aan de kant van de weg met plek voor 4 campers en in de tuin kunnen 2 kleine. Een spontane wijnproeverij met z’n allen maakte het verblijf heel bijzonder. Fietsen naar Piran is met gewone fietsen niet te doen qua stijle kiezel helling in het begin. Dank Robert voor alles 🍷🍅🥒🧄🫒
hartelijke ontvangst, broodjesservice en eieren aanwezig, mooi en schoon overdekt sanitair blok, heel rustig met sommige plekken die weids uitzicht hebben, één restaurant op fietsafstand die goede kaart heeft
Gewoon google maps volgen want er staan geen bordjes maar is makkelijk te vinden. Bij het hek lijkt het of ze gesloten zijn maar via het kleine hek kom je in de bar/restaurant waar je je aanmeldt. Erg vriendelijk, mag zelf plek zoeken, niet afgebakend, eenvoudig sanitair, mooie ligging aan het meer, heel rustig. €15 en €3,50 voor elektra. Geen broodjes en toiletpapier dus zelf voor zorgen.
hele vriendelijke ontvangst, mag zelf uitkiezen waar je wilt staan op mooie verzorgde plekken. Sanitair ziet er mooi uit. Tussen 18-19 uur pasta, friet en aantal snacks te verkrijgen en ‘‘s morgens vers brood. €17 met ACSI kaart.
Vriendelijke ontvangst op een mooie groene rustige eenvoudige camping op een perfecte locatie, korte fietsafstand van Dordrecht en van de Biesbosch. Lekker op het gras en voldoende ruimte.
makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, grote camping en veel plaatsen ook voor campers. sanitair is super en de gezellige Kaiseralm op de camping heeft voldoende lekkers op de kaart , tip: reserveer meteen want is niet zo groot. veel soorten Broodjes via website tot 22 uur te bestellen en dan lekker van de bakker. €33,70 per nacht met ACSI korting voor 2 pers. vriendelijke ontvangst.
perfecte rustige en veilige plek vlak en vlakbij de snelweg (nauwelijks te horen) sluit je dus volledig aan bij de vorige schrijvers. wij stonden er nu met 6 campers, plaats voor 12 denk ik.
Kleine camping die qua ligging perfect is. Sanitair eenvoudig, vriendelijkheid straalt er niet echt vanaf, cash betalen en paspoort afgeven. €34 p.nacht en niet toegankelijk voor campers >7 meter aangezien er nogal wat boompjes staan en plekken er niet voor zijn.
Mooie locatie aan het strand, lopen naar het centrum is idd stukje (lees: 2 stappen) door enkel hoog water dus heel goed te doen. Centrum stelt niets voor. Restaurant op camping is gesloten, aanrader is die ernaast op het strand. Campingwinkeltje nog minimale voorraad. Sanitair eenvoudig. Betaalden toch nog €34 p.nacht , ACSI korting is hier niet
hele vriendelijke ontvangst en mochten zelf plek uitzoeken. Speels opgezet dus geen rijtjes. Bij het water gezelligheid ivm jeu de boules veld waar veel gebruikt wordt en de kleine caravan met drinken, ijs en crêpes tot 22 uur. Met gewone fietsen is Porto Vecchio goed te bereiken. Sanitair is idd gedateerd maar warme douches !
mooie camping met speelse plekken dus niet op een rijtje. Voor campers niet alle plekken beschikbaar. Prachtig schoon sanitair gebouw. Op de plattegrond staat duidelijk de plek voor chemisch toilet en wij betaalden op 18 september €21 per nacht met ACSI korting. Verwarmd (echt lekker warm) zwembad tot 21 uur open. Wel elektrische fietsen nodig voor Bonifacio.
mooie terrascamping met veel schaduw en stijle wegen. Eenvoudig sanitair,prachtig zwembad, restaurant vonden wij wat minder, niet zo goed onderhouden. Haven makkelijk naartoe te wandelen, boottocht een aanrader, met prachtige uitzichten, als je de speedboot neem houd dan rekening met nat worden. €68,84 voor 2 nachten.
eenvoudige rustige camping, €27,44 voor één nacht met stroom. met gewone fiets naar centrum, goed te doen, 3 km, laatste stukje naar camping is steil. Ajaccio voor één middag genoeg. oude centrum is klein en niet heel bijzonder.
locatie voor bezoek is erg gunstig maar het sanitair verdiend geen 5 sterren. Het ziet er allemaal wat onhygiënisch uit. Het meest vervelende waren de erg luid jankende vechtende honden heel vroeg in de ochtend achter de camperplek waar ook paarden staan vandaar de vele vliegen.
vriendelijke ontvangst, als de receptie gesloten is kan je door de slagboom met kenteken herkenning naar je plaats toe. Wij stonden op een prettige camperplek. Het is een mooie gemoedelijke gezinscamping en ‘s avonds heel rustig. Met de fiets vlakbij supermarkt en bij het zwemmeer in het Streekbos welke tijdens ons verblijf helaas blauwalg bevatte dus geen zwemmen.
hartelijke ontvangst op een mooi grasveld (zonder afgebakende plekken) rondom een leegstaand Bauernhof. Eigenaar woont ernaast en kan ten alle tijde vragen beantwoorden. het uitzicht is waanzinnig, je ziet de Alpen liggen en vele weilanden. het is er super stil. 2 douches met daarbij een toilet. Alles prima.
wij waren hier 5 oktober op terugreis. Zeer hartelijke ontvangst en aangezien er geen winkel op loopafstand is mocht ik met de eigenaar mee naar de supermarkt. Alles heeft opknapbeurt nodig maar je staat er rustig, grote plekken en erg warme douches WiFi werkte al enige tijd niet. zwembad en food truck alleen juli/augustus open
locatie perfect, alleen douches zijn warm dus afwassen en wastafels is koud water. de WiFi is alleen op het andere gedeelte bij toiletgebouw (dus overkant van de weg en nog stukje lopen) Comillas is idd leuk plaatsje welke niet zo bekend staat. tarief wel wat aan de hoge kant maar is dus denk ik vanwege locatie en toerisme
locatie perfect, 5 min naar strand met lekker restaurant Solito. zwembad, winkel waren dicht dus prijs is wel hoog. sanitair erg mooi. plekken niet groot als je camper langer is dan 6 meter.
mooie camping, vriendelijke ontvangst, niet veel ruime plekken en op dit moment vol, wij hadden een dag ervoor gereserveerd dus dat is wel aan te raden. wandelen naar strand is 10 min. naar centrum is ook te wandelen (3,5 km) maar wel hoogte verschil.