@AdrianJ
Ik vond de camping een uitstekende plek en we verbleven er twee nachten. Ik ben het niet eens met sommige negatieve recensies. We hadden onze stoelen het grootste deel van de tijd buiten staan en genoten van het uitzicht op de jachthaven. Er was overdag wel wat lawaai: vergeet niet dat het een werkende jachthaven is, maar 's nachts is het er rustig. Er zijn verschillende bars en restaurants net buiten de jachthaven en het strand ligt op minder dan vijf minuten lopen. Kortom, een fantastische locatie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Ik reis al 12 weken door Frankrijk met mijn camper en dit is veruit de beste tussenstop. Ik verbleef er twee nachten en genoot van het eten, de wijn en de gastvrijheid. De locatie biedt een fantastisch uitzicht vanaf het bovenste terras, gratis gebruik van het zwembad en tegen betaling van de spa. Het stadje Castillion La Bataille is een korte fietstocht. Het stadje ligt aan de oevers van de Dordogne en biedt een spectaculair uitzicht.
Uitstekende parkeerplaats die schoon en netjes wordt gehouden. Er is een bar aanwezig. Alle voorzieningen zijn beschikbaar: water, afvalverwerking en elektriciteit (tegen betaling). Ook is er een hogedrukreiniger die geschikt is voor het reinigen van de camper, maar geen portaal. Het ligt vlak bij de snelweg.
Geen faciliteiten. Alle kranen zijn afgesloten en de afvoer is afgesloten. Jammer, want het is een geweldige locatie.