@AdrianM
- 2012
- Adria Matrix
- 2023
- Ander
Veel hiervan gebeurt met een kaart, die bij het inchecken met een borg wordt betaald. Er is een container voor schoon toilet, plus een sanitairgebouw met douches, water en afvoer, een speeltuin, een badmintonnet en een aangewezen hondenpark. Er zijn tiny houses te huur. De eerste vaste kampeerders zijn gearriveerd. Caravans zijn hier ook welkom. Elektriciteitsaansluitingen zijn relatief gebruikelijk. Wij kampeerden met twee personen zonder elektriciteit en betaalden na terugbetaling € 19.
Alles is hier erg goed en erg schoon. Er valt nauwelijks iets toe te voegen aan de eerdere recensies 👍. We werden vriendelijk ontvangen en op de hoogte gehouden. We hebben ons verblijf twee keer verlengd. Alles verliep online en zonder problemen 😀. We hebben zelfs onze gasfles laten vervangen. De site is absoluut een "aanrader"!
We werden uiterst vriendelijk ontvangen en kregen een mooi plekje vlak aan het water. Alle belangrijke voorzieningen zijn aanwezig. Het restaurant was erg druk en het personeel was erg vriendelijk. Wij hebben alleen iets gedronken. Het zwembad hebben wij niet bezocht. De plaats is binnen enkele minuten te bereiken. Het sanitair zou iets vaker schoongemaakt kunnen worden.
Wij waren de enigen hier 👍. Afgezien van de bellen 🔔 was het er heel stil en aangenaam. Niemand had last van het rinkelen. Direct rondom het plein bevinden zich 1 minimarkt, 1 slager, 1 kapper, 1 geldautomaat en 1 openbaar toilet. Er is afvalscheiding op locatie mogelijk. De ‘overvolle’ prullenbak was wel een beetje vervelend. Ik hoop dat het geen kampeerders waren!? Gebruik hiervoor uitsluitend vers water! De eerste week van juni is het plein gesloten vanwege een “feest”.
De locatie ligt vlak bij het strand en is ideaal voor watersportliefhebbers. De ruimtes zijn echter smal en er zijn weinig toiletten. Ik vond het vervelend dat ik bij het water tappen geen code kon invoeren. De invoer werd na 4 of 5 cijfers afgebroken. Lieve buren hebben mij geholpen. "HARTELIJK DANK!"
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen een uitstekende gastvrijheid. De plek biedt rust, ruimte en een prachtig uitzicht op de bergen. Elektriciteit, toilet en douche zijn bij de prijs inbegrepen. Wij voelden ons zeer op ons gemak.
Een goed georganiseerde camping met vriendelijk personeel bij de receptie en veel faciliteiten. Zelfs een autowasbeurt was mogelijk. Ons plekje, weg van de weg, was aangenaam rustig. Wij waren hier met ACSI. Het eten in het restaurant was erg goed. Het merendeel van het servicepersoneel was vriendelijk.
Wij verbleven hier 1 nacht. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de stad en de prijs. Alle belangrijke voorzieningen zijn aanwezig. Er was voldoende elektriciteit. De wifi was zwak. Het was een rustige nacht. Wij betaalden € 12,25 voor 2 personen plus elektriciteit.
Hartelijk dank aan de stad/gemeente! Het is een relatief rustige, aangename plek. Alle genoemde voorzieningen waren schoon en werkten perfect. Het uitzicht op het stuwmeer is prachtig. Een wandeling over de voetgangersbrug is de moeite waard.
Door een gebeurtenis zaten we iets hoger: N37Grad38'33.7" W7Grad39'50.3" Er is ruimte voor ongeveer 8 stacaravans. Je staat op grind. Er zijn schone toiletcontainers en een waterpunt (kwaliteit ???).
De plek is heel goed georganiseerd. Het personeel was erg vriendelijk. De douche werd altijd schoongemaakt. Er zijn verschillende prijsniveaus afhankelijk van de verblijfsduur. Wij betaalden €25 voor 2 nachten - 2 personen. Wij hadden geen last van de trein omdat we verder weg stonden. Het was hier erg warm.
Bent u op zoek naar rust en ontspanning, dan bent u hier aan het juiste adres 👍 We werden zeer vriendelijk ontvangen, kregen uitleg en voelden ons welkom. Zoals al gezegd is het een prachtige plek in de natuur. Wij voelden ons zeer op ons gemak.
Het is er aangenaam rustig. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het meer is direct zichtbaar, maar kan niet vanaf het plein bereikt worden. Er zijn 2 goede wasmachines (4 €) en drogers (3 €) beschikbaar. Er is geen wifi.
Het is een prachtige plek. Er zijn veel mooie wandelpaden langs de kust. We zagen de zon ondergaan en weer opkomen 🌞👍😀. Het bleef echter luidruchtig en onrustig tot na middernacht 🥴. De eerste toeristenbussen arriveerden kort na 8.00 uur.
De plaats heeft alles. Het is het startpunt voor sightseeing in Lissabon. We wilden de bus naar de veerboot nemen, maar de chauffeur (van de juiste rij) zei abrupt: "NEE!" afgewezen. Dus gebruiken wij Bolt.
Wij kozen deze plek voor een “reispauze”. Als u op het middelste niveau staat, heeft u rust en is het sanitairgebouw vlakbij. Alles is zeer schoon. De dame bij de receptie is erg vriendelijk en behulpzaam. We konden zelfs 6 ampère stroom krijgen. We wisselden zelfs een paar woorden Duits uit. De afvoer voor grijs water bevindt zich op de bovenste verdieping. De plek is wat rustiek.
Het plein was ons startpunt voor onze sightseeingtour door Porto. Zoals anderen al hebben gezegd, is het een beetje ‘ouderwets’. Maar alles is aanwezig. De bus arriveerde op tijd en bracht ons naar de brug. De bus terug verliep ook min of meer volgens schema, maar lieten ons uitstappen bij het strand in plaats van bij het plein “Prima!”
De parkeerplaats aan de straat biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en 's nachts was het er erg rustig. Maar er wordt hier verbouwd, dus je wordt al vroeg wakker.
Wij waren de enige camper die op het gazon achter vaste gasten geparkeerd stond. Over het algemeen was het sanitair schoon en in goede staat. Het eindstation lag wat afgelegen, maar verder prima. De locatie ligt heel dicht bij de natuur en is heel rustig.
We parkeerden op de grote parkeerplaats en brachten een rustige nacht door. De uiteindelijke afvoer verliep prima, ondanks de drukte. Na onder andere het Castelo bezocht te hebben, gingen we (zonder reservering!) naar de “Cor de Tangerina”. We werden zeer vriendelijk ontvangen en uitstekend verzorgd (creatieve vegetarische keuken).
We hebben hier een paar uur geparkeerd. De prijs lijkt licht gestegen te zijn: € 1,75.
Zeer goede prijs/prestatieverhouding: € 3,00 - num. Ruimte, met inbegrip van elektriciteit (waarschijnlijk niet veel ampère, maar de koelkast werkte), afvoer. Koffiewater werkte niet; Met de bon hadden we niet veel water nodig; relatief rustig 's nachts Sleutel kan worden opgehaald in de bar (ingang van boven) extra spaties kunnen hieronder worden gebruikt; schatting ongeveer 50
Wat mij betreft valt er niets te klagen over de locatie, de ruimte, de voorzieningen en de prijs. 's Avonds was het sanitairgebouw gesloten, maar 's ochtends om acht uur werd het schoongemaakt en geopend. Alles was schoon. De douches hadden ook warm water. De bewegingsmelder was een beetje ‘zenuwachtig’ en er ontbraken een paar haakjes. We hadden elektriciteit. De plek lijkt ons gezellig en origineel.
Geweldige plek, zoals eerder vermeld; vriendelijke, beleefde en zorgzame operators; Vanaf hier loopt u bergopwaarts, gaat u bij de rotonde rechtsaf en vervolgens rechtdoor tot aan de grote rotonde (McDonalds aan de rechterkant). Ga dan half linksaf en volg de pelgrims- of de Jacobswegwijzers (schelp) naar de kathedraal. Loop ongeveer 20 minuten
Het is een prachtige plek aan een meer. U kunt in de schaduw staan, of bij mooi weer in de zon. Wij waren er op een zondag. Er kwamen enkele bezoekers uit de “auto tuning scene” en het plein werd gedeeltelijk gebruikt als “doorgangsweg”. 's Nachts was het meestal stil. De plaats heeft een mooi plein en restaurants.
Bij de ingangsterminal werden we door een stem in onze eigen taal stap voor stap begeleid. Helaas werden de aangeboden “diensten” niet vermeld. Wij boekten de accommodatie maar voor 1 nacht. De spoeling voor de cassette-uitloop ontbrak. We kregen geen water om de cassettes door te spoelen. Was dat misschien een van de “diensten”? Verder hebben wij niets toe te voegen aan de voorgaande recensies.
Alles zoals hierboven beschreven is correct 🥴. Behalve een prachtig uitzicht op de ‘minihaven’ en de Franse toiletten is er (nog) niets.
Geweldige plek! Moet zeker behouden blijven! Let op: Als u voor een slagboom met sluis staat, rijd dan ca. 100 m links door en sla dan rechtsaf.
Nadat de beoogde plaatsen waren bezet, zijn we hier op 7 april 2024 geland. We brachten de nacht alleen hier op straat door. Er was veel verkeer en luid. Wij betaalden €7.
Wij waren hier van 15 tot 17 april 2024 in de olijfgaard. Eén keer hebben we de ingang gemist. Het navigatiesysteem was een beetje onnauwkeurig. We hielden echt van de plaats. Gezien over de twee plaatsen heen is alles aanwezig. Het sanitair kan wel een update gebruiken. We waren met de bus in Siena. Zodra u de halte heeft gevonden, is het heel eenvoudig. We hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant of het zwembad. Wij betaalden €25 per nacht (niet bepaald goedkoop).
Wij waren hier op 17-04-24. Het blijkt de parkeerplaats van een voormalige camping te zijn. Alles is aanwezig, maar het is heel oud. Het was OK voor 1 nacht. Blijkbaar woont er iemand in een caravan op de parkeerplaats?! Wij betaalden €17.
Op 18 april 2024 verbleven wij één nacht op deze rustige plek. Het weer was niet zo goed. Wij waren blij dat vriendelijke buren ons snel wegwijs maakten. Alles is aanwezig. Wel moesten we de zekering een paar keer weer aanzetten. De lokale bevolking lijkt hun vaste plek onder de PV-daken te hebben. Wij betaalden €22. Een tip: "Piscine Carletti" - we bezochten na ons vertrek.
We waren aan de strandzijde van 2 tot 4 mei 2024. Het sanitair is vrij bescheiden en kan wel een update gebruiken. De afvoer bevindt zich aan de overkant van de straat. Wij betaalden €22 contant per nacht. Het stadje en de landtong zijn zeker een bezoek waard.
Wij waren hier alleen van 4 tot 6 mei 2024. Toen we aankwamen ontvingen we de meertalige instructies op DIN A4. Het was superstil. We hadden “onze eigen badkamer” en het exclusieve terras er tegenover. De douche was "verfrissend". Elektriciteit en water waren ter plaatse. Er was een geweldig uitzicht op de Adriatische Zee. Wij betaalden € 15 contant per nacht. Wij vonden het hier leuk.
Wij waren zeer tevreden. - werden 's avonds hartelijk begroet en geïnformeerd aan de telefoon - na een zeer korte introductie werd de poort geopend - we hadden een goede plek - alles wat je nodig hebt is aanwezig - de havenmeester was vriendelijk en informeerde ons over alles, inclusief openbaar vervoer en winkelmogelijkheden - Vragen werden vriendelijk beantwoord Bij een volgend bezoek aan Maastricht komen wij graag terug
Aangezien alleen het Zweedse betalingssysteem "Swish"(?) of Paypal werkt, kozen we een van de twee telefoonnummers. Een vriendelijke meneer was aan de telefoon en kwam later afhalen (contant in SEK). Toilet (1 voor gasten), douche werkt.
We werden heel vriendelijk ontvangen. Op dinsdag vindt er een openluchtconcert plaats. Vandaag staan we op de eerste rij direct aan de kade. De infrastructuur lijkt het toilet en de afvalverwerking te zijn. De plaats is verhard en bijna recht. Er is Duitse informatie bij het registreren in de coffeeshop. Betaling geschiedt contant - voor en € 15.
Aangebouwde plaats (teer) - vers water bij de gymzaal - toiletten bij de speelplaats/badplaats - afvalcontainers bij de plaats Veel dank aan de community voor de gratis plaats 👍 Gelieve aan de kampeerders: Optimaal parkeren maakt het mogelijk andere vakantiegangers te gebruiken en gratis te verlaten!