@Adrianusam
- 2017
mooie grote plaatsen, fijn ieder zijn eigen sanitair, prachtige fietsomgeving. vriendelijke eigenaren
Weekje gestaan op een hele ruime vlakke plaats. Camping mooi aangelegd met diverse veldjes met grote bomen er tussen. Sanitair dik in orde, al ben ik geen liefhebber van sep-key. Ligging uitstekend om te fietsen door dwingelerveld etc. Tip voor de eigenaren: maak het iets persoonlijker door eens langste gaan bij uw gasten.
prachtig gelegen camping in een geweldige fiets en wandelomgeving. Royale comfort plaatsen met eigen waterkraan (sleutel kost 50 ct(????) camping is sinds ons laatste bezoek 6 jr geleden fors gegroeid wat de sfeer heeft veranderd. zwembad lijkt nu wat te klein. irritante sensoren op kranen en douches. Zag op website nog 5 vrije plaatsen en belde wat de beste voor ons was vanwege grootte camper en schotelontvangst. Dus 17,50?? voorkeurskosten
vriendelijkheid en gemoedelijkheid vieren hier de boventoon. uitstekend sanitair en mooie royale plaatsen. Wij hebben ruim een week heerlijk gestaan, al heeft het weer niet altijd meegezeten. En natuurlijk prachtige omgeving om heerlijk te fietsen. Veel routes zijn ter plekke aanwezig.
Mooi aangelegde camping met modern, schoon en goed werkend sanitair. Vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen op een perfecter grasmat. 5 dagen gestaan. Is uitstekend bevallen.
alles is top! 6 dgn in de mooie entourage gestaan. hulpvaardig echtpaar. veel info omtrent omgeving aanwezig. prima en heel schoon sanitair. zeker om te onthouden.
een weekje gestaan. alles is top in orde. ruime plaatsen op mooie grasmat. sanitair prima. 1 tip voor de eigenaren welke positief is bedoeld: maak het iets persoonlijker bv een rondje over de camping met een praatje
typische doorgangscamping, met goede vlakke plaatsen, gedateerd maar schoon sanitair en vooral heel vriendelijke eigenaar.
we waren hier voor de vierde keer, nu voor het eerst met het supermooie nieuwe sanitair. Op een vlakke doorreisplek met 16A stroom en water. 1 dag extra gebleven om wederom het thermen daar te bezoeken met shuttle bus van de camping. inderdaad geen goedkoop adres maar alles wel top! is overigens druk bezocht, dus gratis reserveren online is aan te bevelen
4 dgn heerlijk verblijf gehad. Een verademing bij de ontvangst op deze camping tov buurman Campo Felice. mooie plaatsen, seniorenkorting en top sanitair, wat uitvoering schoon wordt gehouden. voor ons zeker voor herhaling vatbaar
vier sterren vanwege het uiterst vriendelijk onthaal van beide broers en vader. camping doet wat onverzorgd aan. wij hadden plek op de eerste rang aan het meer en fietspad. sanitair is schoon maar gedateerd en geen toiletpapier. wij hebben er drie dagen gestaan. omgeving maakte een uitgebluste indruk zo eind september
7 dgn gestaan op deze gezellige kleine en sfeervolle camping op 1 km van het Gardameer. was overigens half september krankzinnig druk. op deze camping worden nu al boekingen in 2026 aangenomen. was nu tot half okt. volgeboekt. wij hebben echt geluk gehad toen wij ca 4 dgn tevoren reserveerden. brandschoon modern sanitair.
voor ons als doorreiscamping. uiterst vriendelijke mevrouw. goede plaats. mooi uitzicht en heel mooi sanitair. onbegrijpelijk kleine douches die overigens perfect functioneren.
vriendelijke ontvangst. fijne camping met prima sanitair. 4 dgn gestaan. met de trein(gratis) naar Merano geweest. jammer genoeg koude NW wind wat ons deed besluiten eerder weg te gaan, maar zeker nog een keer terug!
topcamping met topsanitair. Daar is de prijs ook naar. Heerlijke zwembaden binnen en buiten. Heerlijk fietsen en supermarkten dicht in de buurt. wifi was op onze plek in de uithoek van de camping onmogelijk., wat niet past bij de prijs. 5 dgn gestaan voor ons de tweede keer. restaurant viel ons tegen mn de bediening die niet reageerde op kritiek op onze gerechten
1 nacht op doorreis gestaan. nieuwe camping (2021) met topsanitair mooie ligging. jammer genoeg heb je op het open veld geen enkele privacy.
weliswaar grote camping maar apart gedeelte voor seizoenkampeerders en niet in zicht voor tourkampeerders. top sanitair en heel modern. mooi zwemmeer met strand en gras, keurig onderhouden en ook voor niet gasten toegankelijk. camping ligt overigens maar ca 10 omvangrijke snelweg 81. absolute aanrader. 1 opmerking: er mag wel wat meer verlichting op het terrein komen.
weliswaar grote camping maar daar heb je op de staanplaats geen last van. Grote plaatsen (geen acsi card) zonder afscheiding met naastgelegen buren. uitstekend sanitair en prachtig zwembad. naast het elektra tarief van 0,75 pkwh komt er nog eenmalig 2,10 voor “aansluiting” merkwaardig verdienmodel.
op doorreis 1 nacht gestaan. mooie parkachtige camping met prachtige grasmat en grote plaatsen. vriendelijke ontvangst en goed sanitair. 6 km van A73. zeker voor herhaling vatbaar
4 dgn geweest m’n om te fietsen en vrienden en fam te bezoeken. heel vriendelijk echtpaar met persoonlijke aandacht. eenvoudig incheck en uitschenken. keurig en prima werkend sanitair. komen zeker weer terug. stukje gras bij de camper had van ons wel iets royaler gemogen, maar dat is geen belemmering hoor!
1 nachtje op doorreis gestaan. heerlijke royale plaatsen (8 stuks) met mooi uitzicht. goed werkend ennschoon sanitair. en een heel vriendelijk echtpaar!
hele vriendelijke ontvangst. mooie vlakke plaats op gras. heerlijk zwembad. sanitair keurig en schoon, wel jammer van geen toiletrollen en toiletpapier. bij minder goed weer is de openheid van het sanitair wellicht een nadeel
grote camping met royale plaatsen op gras met top sanitair, mooi zwembad en schoon strand. zeker voor herhaling vatbaar. wij stonden op sectie C maar ook plaatsen met veel schaduw mogelijk.opnerkelijk: er kan alleen cash betaald worden. je wordt verwezen naar geldautomaat buiten op de muur van de receptie maar…..die rekent kosten als je pint.
hele grote camping waar alles tip top in orde is plekken zijn moeilijk te benutten door naaldbomen die wel hars afgeven. en schotelontvangst is vrijwel onmogelijk. Jamner dat er aan het strand geen verhuur van ligbedden en parasols is.
Sitecode: 19411
terrassencamping met heerlijke zwembaden met bronwater en keurig sanitair. plekken zijn vlak op grind met soms mooi uitzicht.
het sanitair is prima en de camping ligt dicht bij de mooie stad Cuenca. maar dat is dan ook het enige goede. waardeloze plekken en onverzorgde camping.
keurig sanitair, plaatsen niet altijd geschikt voor campers. sommige plekken, waaronder onze, liggen lager waardoor een hele klim naar sanitair, receptie en heerlijk zwembad. onplezierige ervaring in restaurant
Sitecode: 20737
niet alle plekken zijn aantrekkelijk, want lawaai van langslopende weg stoort. in het weekend wordt camping volgepropt met Spanjaarden, waarvan twee gezinnen met caravan en buscamper op 1 plek. sanitair is behoorlijk maar douches soms heel gevaarlijk heet en niet bij te stellen. voor ons is dit geen favoriet.
goede plekken op zand. heerlijk zwembad. schoon maar simpel sanitair. 4 dgn gestaan
knusse gezellige en sfeervolle camping. wij stonden 3 dgn achteraan op betonnen ondergrond, waar geen wifi. sanitair schoon maar aan de krappe kant
knusse camping met sfeer. sanitair schoon maar niet ruim. wij stonden 3 dgn achteraan op betonnen ondergrond. daar geen wifi
1 nacht op doorreis. voortaan gauw overslaan. kleine plekken, zwaar gedateerd sanitair met allerlei gebreken, geen warm afwaswater, douches nodigen zeker niet uit en zwembad vol met groen vies water. nooit meer dus!!
3 nachten gestaan. locatie bij nat. park is het belangrijkste. plaatsen zijn klein en rommelig. sanitair is keurig maar wel hier en daar met niet verholpen mankementen
uitstekende camping om de stad te bezoeken. ruime vlakke plaatsen. goed sanitair
keurige camping waar we 3 dgn hebben gestaan. sanitair in orde. plekken zijn smal waardoor bij uitzetten luifel geen extra ruimte overblijft.
een aanvulling: wifi alleen bij de centrale voorzieningen, jammer toch!!!
mooie terrassencamping met vriendelijk personeel en goed en schoon sanitair. 3 dgn gestaan. plekken zijn verhard met grasstrook maar niet groot. als je luifel uitstaat in hele plek gevuld
Opnieuw weer heerlijk 4 dgn gestaan bij Ivo en Ilse. alles is top incl de gezellige table d’hote en heerlijke pizza’s van Ilse. jammer dat het weer niet goed was en dat het zwembad daarom er verlaten bij lag. Tot de volgende keer!!
1 nacht als doortrek gebruikt. vriendelijk en behulpzaam echtpaar. keurig sanitair. heeft een paar half verharde camperplekken. camping bestaat grotendeels uit chalets en maakte op ons een doodse indruk, maar kan ook aan het weer gelegen hebben
camping maakt vernieuwde indruk. vriendelijke ontvangst. Ruime plekken. itt vermelding op campingcardwebsite op 1 mei wel Acsi tarief ad 27 euro. Grote pizza’s reik belegd maar stevige prijs
drie dagen gebleven bij deze mooi verzorgde camping. alles top in orde! heel vriendelijk en keurig schoon en goed werkend sanitair. zeker om te onthouden!
prachtig gelegen met mooi sanitair. goede plekken. heerlijk gebied om te fietsen. komen graag nog eens
4 nachten op deze kleine fijne camping. heel vriendelijke mensen en top sanitair. mooie royale plaatsen met privacy. heerlijk fietsen in de omgeving. gezellig en goed restaurant. en ook nog Acsi of SVR korting
beste plekken zijn boven in de carroussel . vlak op grind en met een strook gras. om 4 uur gaat receptie open en kun je betalen. broodservice en schoon sanitair voor een hele redelijke prijs
dit jaar opnieuw maar nu voor 1 overnachting. leuke gezellige kleine camping met top sanitair.
1 nacht gestaan, agv fietsprobleem anders waren we zeker een dag langer gebleven, want de ligging daarvoor is top pal aan de Loire. vlakke plaatsen aan de achterkant vh sanitair, alleen hoog gras. aanneemt voorkant sta je pal aan de weg en veel meer bomen. sanitair is schoon en verder wat je wat een municipal kunt verwachten. jammer dat er geen toiletpapier en brillen zijn. info vd omgeving moet je vragen, niet erg proactief
net als vorig jaar weer bezocht, ditmaal voor 1 nacht vanwege het weer. heel vriendelijke ontvangst. Zwembad vanwege de temperatuur nog open en was heerlijk. royale plaats en top sanitair.
hartelijk stel dat voor de uitdaging staat deze pas overgenomen camping te moderniseren. camping ligt prachtig in het groen met fluitende vogels. Sanitair is schoon en functioneert maar is simpel van opzet. ook zijn we plannen voor een nieuw zwembad, want de huidige is slechts een grote badkuip. ik zou 3 1/2 ster willen geven.
als er 6 sterren bestonden dan gaf ik die. Wat een fijne camping, grote plaatsen, prachtig sanitair, heerlijke fietsroutes met de e-bike en gezellige table d’hote en barbecue. en Ilse maakt ook heerlijke pizza’s. kortom een unieke camping met een heel vriendelijk stel met hun kinderen. bedankt Ilse en Ivo voor 12 heerlijke dagen en graag tot ziens
mooie royale plekken. prachtige route over voie vert. sanitair is simpel, maar werkt goed en is schoon. hier en daar zou men wat kunnen verbeteren. 3 dgn gestaan. Camping doet wat sfeerloos aan. 1 zwembad in gebruik en is lekker de andere staat halfvol met groen water
gunstig gelegen camping om via mooie fietspaden naar Niort en Coulon en verder te fietsen. grote plaatsen en keurig sanitair. 4 dgn gestaan met onze camper.
mooie en hele ruime vlakke plaatsen in een tuin achtige omgeving. goed werkend sanitair, waar het wel aan veel afwerking ontbreekt. heerlijk zwembad. 3 dgn gestaan
mooi gelegen camping met royale plekken. met 10 euro pd bijbetalen boven Acsi card sta je aan de Seine. heerlijke zwembaden. dorpje viel ons tov de reisgidsen wel wat tegen. sanitair op zich ok maar afwaswater altijd lauw en drukknoppen op de douche die heel vaak moeten worden ingedrukt.
leuke plek om kust op 300 mtr en plaatsje te verkennen. sanitair schoon en ok. wandelpaden naar ver gelegen sanitair kunnen beter, veel kuilen net langdurig plassen.
gunstig gelegen camping om te fietsen naar etretat en frecamp. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair schoon en ok. als het geregend heeft zijn diverse plekken niet zo geschikt voor een camper. Tijdens ons 3 dg verblijf zojuist helemaal vol.
2 dgn op doorreis. camping moeilijk te vinden. onpersoonlijk ontvangst geen woord teveel. standaard camperplaatsen zijn klein. XL plek lekker ruim maar waarom is verharde gedeelte 5 mtr breed. sanitair ok, maar niet meer dan dat. ongezellige grote camping en met49 euro voor 2 pers incl elektra te duur voor het gebodene. ligging aan de kust is fijn. mooie fietstripnaar De Panne gemaakt
heel vriendelijke ontvangst. mooie plaatsen al was het in ons gedeelte net even te vol met nauwelijks privacy. sanitair keurig, jammer dat er geen droger is of handdoeken bij wastafel. ook een urinoir ontbreekt bij de heren wat de netheid van een toiletbutler ten goede komt. maar we zijn tevreden over ons tweedaags bezoek
mooie ruime plaatsen, keurig sanitair(geen urinoir) en een fantastisch restaurant. jammer dat op zo’n kleine camping de bijbehorende sfeer ontbreekt.
opnieuw bezocht voor 1 nacht op weg naar huis. vriendelijke ontvangst en keurige plek en sanitair. mogelijk moeten we overwegen hier eens wat langer te blijven en omgeving beter te leren kennen. aan de camping hoeft dit niet te liggen. eten in restaurant is lekker maar mist een gezellige bediening en sfeer.
3 dan gestaan op doorreis naar huis. camping met keurig sanitair en lekker maar ondiep zwembad. vriendelijke mensen. erg veel doortrekkers voor 1 nacht maar staan op apart gedeelte. gefietst langs de oever van Iller maar verder geen bijzondere omgeving. Acsi korting eindigt al op 15 juni. Rewe en Lidl op 2,5 km
Sitecode: 20220
prachtige camping met top sanitair en heel vriendelijk personeel. mooie vrijwel vlakke fietsroutes. goed restaurant. is ons wederom voor 4 nachten goed bevallen
mooi gelegen camping met plaatsen aan smalle laantjes waardoor wij privacy misten. prachtige grasweide aan meer waarin lekker zwemmen. geweldige fietstocht om het meer Zeer vriendelijke ontvangst. Voor ons een plaats om nog wel eens terug te keren
enorme camping. wij hebben 8 dgn gestaan in zone G, direct aan zee, dus geweldige plek. sanitair wiedt de hele dag doorlopend schoon gehouden. supermarkt dicht en samen met omgeving in verbouw. ook nieuw sanitairgebouw voor zone G in aanbouw dus ook bouw lawaai. personeel kan niet onpersoonlijker. geen enkele info behalve plattegrond met plaatsnr. geen enkele medewerker zegt iets of groet. wij hebben leuke boottocht van Porec naar rovinj gedaan
mooi gelegen camping met prachtig sanitair en heerlijk zwembad. jammer dat douches met vervelende drukknoppen werkenden dat wastafelcabines ontbreken. sanitair wordt de hele dag doorlopend schoon gehouden. opvallend is dat het voor velen een overnachtingscamping is, dus veel wisselingen Acsi plaatsen op middenterrein wat na regenval heel modderig wordt en campers eruit moete n worden getrokken. een inschrijfgeld van 1,50 pp nog nergens meegemaakt
goed adres om de stad graz te bezoeken of het mooie zwembad ernaast te gebruiken, maar mi verder niet, voor een camperplaats met kleine plekken aan de prijs (all-in 34 euro p/n) sanitair functioneert goed en is schoon
Acsi plaatsen zijn met grotere camping lastig te bereiken. wij werden op aankomst met een dag van zware regenval naar het nieuwe achteraan gelegen gedeelte gestuurd waar inmiddels een andere aangekomen camper alvast stond. overigens is sanitair prima. fietsen in de omgeving met knooppunten geweldig. camping geeft veel informatie en organiseert regelmatig eea. toch hebben wij de gemoedelijke uitstraling die je op kunt maken uit de website gemist
vriendelijke ontvangst, vlakke grote plekken en hotel sanitair met heerlijk binnen en buitenzwembad. wat wil je nog meer? vanaf de camping direct aan de Zillertalradweg, prachtig vlak fietsen!. echt een aanrader, wel aan de prijs maar perfect voor elkaar.
vriendelijk dame bij receptie. man wijst plaats op overnachtingsplek op soort van parkeerterrein. 1 nacht gestaan. prima schoon en modern sanitair. camping maakt verder een beetje “rommelige” indruk. voor een overnachting maar niet meer oi
na jaren weer eens terug voor 2 nachten op doorreis. sinds 2 jaar nieuwe eigenaar. heel vriendelijke man, echtgenote aan de receptie zegt geen woord te veel. heel mooi en schoon sanitair. temperatuur was niet geschikt om gebruik te maken van gratis naastgelegen zwembad. WiFi is matig tot slecht
na vele jaren weer eens 4 nachten terug voor dat Hemelvaartsdag begint. vriendelijk echtpaar en mooi en schoon sanitair. prachtige fietsomgeving. camping was helemaal vol. plekken zijn prima maar niet al te breed, waardoor privacy wordt gemist. Maar we komen zeker opnieuw terug
twee nachten gestaan op royale plek met prachtige grasmat. vriendelijke gemoedelijke eigenaar. blinkend modern sanitair. heerlijk gefietst in de mooie omgeving. jammer dat we niet langer konden blijven. Een volgende keer dan maar, en die komt er zeker
Sitecode: 91914
Heel vriendelijke echtpaar met persoonlijke aandacht. Mooie vlakke plaatsen op betonstrook met grind voor onder de luifel. Verder een prachtige grasmat. Alles top onderhouden. Modern, blinkend schoon en goed werkend sanitair met regendouche. Heerlijke fietsomgeving. Zeker om nog eens terug te komen
weliswaar een hele grote camping maar perfect gelegen aan zandstrand met prachtig sanitair en heel servicegericht personeel. Lidl en Casino hyper op 2 km. wij zijn er 10 dgn gebleven. met ACSI card 10 procent korting. een om te onthouden!!!
voor ons als overnachtingscamping. vriendelijke man, goede plek, nieuw en schoon sanitair. ACSI kaart voor 14 euro
voor de 2e keer sinds 2018 geweest. prachtig gelegen grote camping inmiddels voor 2/3 gevuld met stacaravans. onpersoonlijk receptie. geweldig zwemcomplex binnen en buiten. super luxe sanitair. toilet zonder papier en geen enkel haakje. slechte restaurant ervaring. camping maakte een ongezellige indruk
fijne camping die half september nog vrijwel vol stond. keurig sanitair en heerlijk zwembad. pal aan de kust via weggetje binnendoor. stad is heel erg leuk en gezellig. hyper Carrefour op 3 km.
knusse camping met grote maar allemaal schuine plaatsen. heel vriendelijk echtpaar. sanitair keurig. wij stonden op 15/9 met 8 plaatsen bezet. wordt alleen gekookt in juli en aug, wat ons een gemiste kans lijkt
fijne camping, heel vriendelijk en servicegericht echtpaar, keurig sanitair en heerlijk zwembad. genoeg op korte afstand te bezoeken. WiFi 1/2 uur pd gratis, maar dat betekent maar 1 keer inloggen, dan betalen bv 10 euro voor 4 dgn of 17 euro voor een week. niet echt meer van deze tijd.
prachtige groene camping met bloemenpracht, schoon sanitair, heerlijk zwembad en heel vriendelijke eigenarenbelasting personeel. elektrische auto gehuurd, ook top verzorgd. kortom: kan niet beter
parkachtige camping met hele grote plaatsen. vriendelijke ontvangst met rondleiding. prima sanitair en zwembad.
camping doet wat rommelig aan. grootste trekpleister lijkt het restaurant te zijn. sanitair is bijzonder ingericht maar schoon en functioneert goed. voor ons niet meer dan doorgangscamping
knusse camping met vriendelijke ontvangst en goede uitleg omtrent de fietsmogelijkheden modern en schoon sanitair. mooie fietstochten van ca 15 of 45 of 65 km om de drie meren.
hele fijne camping. 2 nachten gestaan. Heel enthousiast en zeer vriendelijk echtpaar. keurig en heel schoon sanitair. lekker zwemwater op 100 mtr. Lang niet alle plaatsen hebben schotelontvangst. voor ons om te onthouden!
in 2021 geopende camping met 14 plaatsen. tijdens ons verblijf afgelopen 3 dgn propvol met nauwelijks privacy. Sanitair keurig schoon maar capaciteit beperkt. enkele kleine zaken kunnen ook beter zoals haakjes bij de wastafel, separate wastafel en voorraad toiletpapier. eigenaar deelt infobox uit maar weet zelfs nauwelijks iets van toeristische mogelijkheden.
door inbraak thuis maar 1 nachtje kunnen blijven helaas. Werd soepel mee omgegaan. Mooie plek met gras en uitzicht. Sanitair prima maar miste wel een wastafel en urinoir. Afwas is buiten. 2 douches en twee toiletten lijkt ons niet teveel. maar voor ons geen beletsel om terug te komen. mooie fietsmogelijkheden
goede overnachtingscamping slechts 1,5 km vd autobahn. wel groot maar toeristische plaatsen volledig apart. vriendelijke ontvangst. geen kortingskaarten, maar 31,40 voor twee en stroom incl douche van 6 min ad 0,70 pp. waarom er dan nog wel een drukknop op zit die elke 15 sec moet worden ingedrukt ontgaat mij
overnachting op de elbeplaats. doet wat rommelig aan. geen afscheiding, dus weinig privacy. op dat gedeelte wel toiletten en afwasgelegenheid maar douches zijn aan de andere kant vd dijk. sanitair is daar heel goed, maar veel te ver weg. restaurant serveert heerlijke vis, maar jammer dat er geen bediening aan tafel is
prachtig gelegen camping. Heel vriendelijke ontvangst. 1Nacht gestaan op doorreis. uitmuntend sanitair wat echter heel decentraal is gelegen. Geen kortingen in voorseizoen, dus all in voor ca 40 euro met 2 volwassenen en stroom en douchen
mooi gelegen camping met goede plaatsen. Onderhoud kan wel wat beter. sanitair is schoon maar of het aantal toereikend is bij een volle camping vraag ik mij af. Geen goedkoop adres maar wel seniorentarief in laagseizoen.
drie dagen gestaan. mooie gras plaatsen met prachtig uitzicht. niet het goedkoopste adres maar wel seniorentarief. inclusief goede WiFi, douchen en onbeperkt stroom. ligt wel wat afgelegen.
camping heeft weliswaar plekken met mooi uitzicht naar lang niet voor iedereen. MI een beetje te vol. Sanitair voldoet en is keurig schoon. Geen enkele info ontvangen.
mooie camping met goede plaatsen afgescheiden met hoge hagen. Sanitair is top!!! mooie fietstochten gemaakt over mooie fietspaden naar Skagen(14km) en Skiveren(15km) ontvangst vriendelijk maar verder verstoken van enige info
2 nachten gestaan. onpersoonlijke ontvangst en onduidelijke uitleg waar campers kunnen en mogen staan vanwege ondergrond. Sanitair is top. lijkt op een strand camping, stadscamping en strandcamping op 2 km afstand van centrum. geen goedkoop adres naar er is buiten de weekends sprake van ca 5 euro seniorenkorting. geen enkele info omtrent omgeving
mooie groene camping met royale vlakke plaatsen. sanitair werkt prima en is heel schoon maar niet meer uit 2022! Op 3 km Lidl en op 5 km centrum met Coop. mooie fietstocht naar Hvide Sande
moderne camping met 3 buitengewoon mooie sanitair gebouwen. vooraan veel seizoensplaatsen, maar achteraan heerlijke plek op mooie grasmat. vier supermarkten op 1,5 km en de stad ook.
mooie rustige camping met grote plaatsen en prachtige grasmat. keurig sanitair. wel wat afgelegen. jammer dat WiFi betaald is. hele kleine supermarkt op 2 km. in skaerebaeck (10 km) twee veel grotere en goed gesorteerde supermarkten.
keurige camping met mooie plaatsen Beijerland het strand. Keurig verwarmd sanitair. vriendelijk echtpaar dat camping onlangs heeft overgenomen. ligt wel wat afgelegen. Drie nachten gestaan
efficiënte aankomstprocedure. prijs prima, komt elektra bij en evt. gebruik heel mooi sanitair. was wel erg drassig. restaurant bekeken, erg ongezellig als een kale kantine. mooi verwarmd zwembad. voor 1 nacht gestaan op doorreis
alles keurig voor elkaar! sanitair top, al lijkt het mij wat weinig. op doorreis voor 1 nacht gestaan. blij dat er nog een plekje was, maar wel overvol!
vriendelijke ontvangst door Jolanda. grote (Panorama) plek met mooie grasbodem met acsi card en bijbetaling. voortreffelijk en blinkend schoon sanitair. prachtige fietsomgeving bv naar Breskens, Sluis en Knokke. Receptie gesloten tussen 12 en 13 uur. Aanrader!
een fijne kleine camping in een prachtig fietsgebied. heel vriendelijke mensen. keurig privé sanitair. een toppertje!!!
voor ons de eerste keer als overnachtingscamping. zeker voor herhaling vatbaar. mooie grote plaatsen op gras, vriendelijke ontvangst en top (modern) sanitair. uitstekend restaurant op 300 mtr( hotel du commerce)
veel gebruikt als doorgangscamping. sanitair eenvoudig van opzet, wel schoon. heel lauw water bij afwas. plekken met gras maar wel voor camper kwetsbaar. vriendelijk personeel
kleine rustige camping met grasplekken. stonden begin okt met twee caravans. open sanitair eenvoudig van opzet, geen warm water bij wastafel. correcte ontvangst. niet meer dan doorgangscamping voor ons
mooi gelegen camping, 2 km van strand en hyper U om de hoek. overigens Intermarche en Lidl op 2 km. prijs kwaliteit met keurig privé sanitair en mooie zwembaden voor 16 euro ACSI kaart prima in orde. schotelontvangst op dak is een uitdaging
wat een heerlijke camping! vriendelijke, gastvrij en behulpzame Sander en francoise zorgen voor een gezellige sfeer. brandschoon sanitair en unieke plekken, niet altijd makkelijk bereikbaar met camper. na 7 jaar weer fijn teruggewenst voor 6 dgn
zojuist 5 dgn gestaan, mooie parkachtige camping met royale plaatsen. ligt goed tov meer. dorp viel ons tegen. gemoedelijke ontvangst maar verder niets gemerkt vd sfeer genoemd op de website. onderhoud sanitair kan net wat beter. wij troffen een einde seizoen sfeer. terwijl de camping pas over 2 weken dicht ging
na 7 jaar voor de derde keer 6 dgn gestaan. wat is dit toch een fijne camping. nu overdekt en buitenbad allebei verwarmd, en een geweldig restaurant. in het weekend komen alle Fransen uit de omgeving lunchen en dineren. alleen nog steeds WiFi onbetaald alleen bij het restaurant. dat zou nu toch over de hele camping moeten zijn
uiteindelijk maar 1 nachtje gestaan. gratis gemeentelijk zwembad naast de camping bleek “droog” te staan. ACSI opmerking in gids sprak van “vernieuwd” sanitair; bleek slechts een verfbeurt te zijn. hele vriendelijke beheerder. sanitair schoon maar eenvoudig van opzet. voor ons niet meer dan een overnachtingscamping
mooie parkachtige camping met grote plaatsen langs rivier met kanoeers. Goed zeer schoon sanitair. Klantgericht en vriendelijk personeel. zelfs lekke fietsband wordt prompt gerepareerd.Niet het goedkoopste adres maar geld waard. Jammer dat goede wifi dan niet inclusief is maar 2 euro per dag kost. Vrijwel vlakke voie verte start op 1,5 km van de camping van minstens 30 km lang
Sitecode: 2023
3 nachten gestaan. keurige camping al deel ik de opmerking mbt groen onderhoud. sanitair is schoon en degelijk . personeel is routineus en zegt geen woord teveel. stadje is 1,5 km en zeer fraai. ritje met petit train is n te raden, brengt je ook naar prachtig uitzichtpunt bij herdenking WO II. in het dorp zijn 3 supermarkten.(auchan,lidl en leclerq.
twee nachten gestaan. heel vriendelijke eigenaar. mooie royale vlakke plaatsen. met mooi uitzicht. sanitair degelijk en schoon, jammer dat doucheknoppen zo kort zijn ingesteld. zeker een plek om te onthouden
op doorreis overnacht, gebeld en gevraagd naar plaats. tot verrassing een mail met bevestiging met onaan- gekondigde 7,50 res. kst. dan bomvolle camping met hele kleine onverzorgde plek, ook nog modderig. stond bij plaatsen camper vast en moest met tractor eruit getrokken worden.slechte WiFi voor 2,50 per dag, geen 4G en geen schotelontvangst en ondanks terras geen uitzicht. dag eerder vertrokken, voor ons niet meer.
mooie grote SVR camping, gunstig gelegen bij recreatiegebied en de duinen en strand. 3 dagen gestaan op comfortplek. Keurig en schoon sanitair, helaas geen afzonderlijke wastafelcabine. en tja douchemunten daar ben ik eigenlijk niet zo van; kan mij wel een begrenzer voorstellen. ons plekje had in tegenstelling tot andere een modderig ondergrond met kuilen
uitstekende camping. wij hebben 5 dgn op verharde royale camper- plaats gestaan. prachtig sanitair. gemoedelijke sfeer. prachtige fietsomgeving, overasseltse vennen op heel korte afstand maar ook andere fietstochten naar Grave en mokerhei zijn mooi om te doen. bij online reserveren NKC korting aanvinken of bij tel. reserveren melden.
gemoedelijke camping v/h SVR nu ACSI card, met grote vlakke plaatsen, prachtige fietsomgeving. sanitair in eenvoudig van opzet maar prima funktionerend en vooral schoon. deze camping kan zeker een 10 worden als men wat meer opruimt en het terras verder bestraat en bv de frituur professionaliseert. camping met mooie potentie!!!!!
hartelijkheid en gemoedelijkheid is hier het devies. alles correct geregeld. mooie ruime plaatsen. sanitair is met 4 wc en 3 douches (50 ct) niet ruim bemeten. alle extra’s zijn al benoemd. prachtige fietsomgeving. als boerderij terras in aanbouw (met nieuw sanitair??) gereed is wordt dit een dikke 10 of 5 zo je wilt
4 nachten gestaan. Heel aardig echtpaar. Locatie top bij ingang duingebied. prachtige fietstochten door duingebied, naar Heusden en Tilburg gemaakt. Perfecte grasmat. plaatsen zijn-zonder afscheiding- wel krap in de breedte. Sanitair is prima schoon maar wel basic en agv Corona wel heel weinig. geen toiletpapier kan ook in 2021 niet meer. Storte chemisch toilet op de roosters in de stal bij de koeien kan echt niet.
nu 1 nachtje gestaan op verharde campweplaats tussen caravans. uitstekende indruk gekregen. vlgs mij is alles top! omdat het jaren geleden is dat wij in deze omgeving waren gaan wij binnenkort zeker terug. echt een aanrader!
hele vriendelijke mensen. sanitair prima, toiletten geheel gerenoveerd, douches zijn komende winter aan de beurt. alles wel keurig schoon. waterdruk douches is veel te laag.prachtig gelegen, fietspontje naar Alde Faenen voor de deur. mooie omgeving om te fietsen of sloepje te huren. camperplaatsen zijn niet verzorgd. klein en erg drassig . 4 nieuwe verharde plaatsen zijn ingezaaid. wij zijn er met de tractor uit gehaald.
vriendelijke ontvangst, mooie grote plaatsen op de camping. sanitair werkelijk top! camping ligt wel erg open, dus bij sterke wind niet altijd even prettig. alles ziet er heel goed uit. prik overdekte fietsenstalling
top camping! parkachtig, goede vlakke plaatsen, heel schoon en goed sanitair en tenslotte hele vriendelijke mensen. mooie fietsomgeving
heel vriendelijke ontvangst waar dankzij was nu vanwege het weer voor ons een overnachtingscamping. vanwege de zware regen samen gezocht wordt naar een goede plek voor onze camper. prachtig uitzicht en mooi en vooral schoon sanitair. Ik heb 1 tip: zorg voor wat verlichting op het terrein, het is de in de avond en nacht aardedonker. Voor ons een plek om te onthouden.
zeer vriendelijke ontvangst. voor 1 overnachting gebruikt. prima en zeer schoon sanitair. camping staat voor 90 procent vol met seizoensplaatsen die er niet zijn. dat maakt het wat ongezellig. toeristische plaatsen hebben mooiste uitzicht.
als overnachting gebruikt. goede plaatsen en mooi en schoon sanitair. vriendelijke ontvangst. camping heeft heel veel voorzieningen, zoals binnen en buitenzwembad, gratis sauna, restaurant, speeltuin etc. wij hebben niet zoveel last gehad van de langsliggende provinciale weg.
nu voor derde keer geweest, ditmaal 3 nachten. degelijk en schoon sanitair. goede ontvangst met zeer uitgebreide info. plek is wel wat modderig bij regen. WiFi is goed maar moet worden betaald
na tweemaal eerder te zijn geweest nu gebruikt als doorgangscamping. dicht bij snelweg en mooi aan het meer. wij staan het liefst op het nieuwe terrein tegenover de receptie. prachtig en mooi sanitair. supermarkt op 700 mtr.
vriendelijke ontvangst ook voor 1 nacht. voor ons om dit hele mooie stadje op een paar km te bezoeken. sanitair goed en schoon en eigentijds. campingplaatsen zijn goed!
mooi gelegen camping met topsanitair wat heel erg goed wordt schoon gehouden. op een paar 100 mtr een supermarkt en station met(gratis) trein naar Neuchatel of Biel. trouwens ook op de fiets, 17 km naar Neuchatel of 20 km naar Biel heel goed te toen langs de beide meren. heel vriendelijke medewerkers. camping was tijdens ons verblijf van 11 dgn heel erg vol net vrijwel uitsluitend Zwitsers.
inderdaad nieuwe camping zonder enige begroeiing. sanitair weliswaar nieuw maar basic en niet goed schoon. staanplaatsen royaal maar onverzorgd hoog gras en onkruid. elektra is 6 a en water halen bij sanitair. heel aardige eigenaar.
8 dagen gestaan. parkachtige camping met hagelnieuw en uitstekend sanitair. heel vriendelijk personeel. plaatsen zijn zodanig dat optimale privacy voor iedereen wordt bereikt. strassbourg is per fiets uitstekend te bereiken en een bezoek zeker waard. wij hebben daar ook nog een interessante rondvaart gemaakt.
Leuke camping met top sanitair. 5 dagen gestaan. Grote plaatsen. Fietsen naar Kaiserslautern (24km) langs een goed aangegeven en vrijwel vlakke route. Jammer dat de eigenaar geen woord teveel zegt. Onverwachts moet er contant betaald worden.
Wat een vriendelijke mensen. Mooie grote plaatsen, keurig sanitair en een prachtige fietsomgeving. Verbetering wifi wacht op glasvezel in buitengebied
Sitecode: 52077
Hier 1 nachtje gestaan aan het water op camperplek. Uitstekend sanitair, mooi uitzicht. Alle faciliteiten aanwezig. Gratis wifi. Jammer dat het geheel wat "rommelig" aandoet, Anders had het zeker een hoger cijfer kunnen zijn.
Sitecode: 19471
Net terug van weekje op deze zeer verzorgde camping met prima en heel schoon sanitair. Jammer van Sepkey systeem. Vriendelijk personeel. Prachtige wandel en fietsomgeving. Miste afscheiding tussen de plaatsen. (Gratis) wifi werkte op onze plaats heel matig , want alleen gebruik voor e-mail en websitebezoek, geen tv of films.
Tijdens Corona 4 dagen geste met camper met uitstekend privé sanitair. Heel vriendelijke ontvangst, mooie grote plaats op veldje met nog 3 andere caravans. Prachtige fietsomgeving, slechts enkele km van Doetinchem. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Tijdens Corona crisis na tel overleg 3 dgn met uitstekend en verwarmd privesanitair kunnen staan met onze camper op de camping. Keurige camping met diverse veldjes waardoor geen erg hebt in totale omvang.vriendelijke ontvangst en tasje met info gekregen. WiFi is inderdaad met 3,50 of niet meer van deze tijd. En wat te zeggen van 5 euro reserveringssysteem
Hele grote camping met 1800 ruime plaatsen. Prachtige voorzieningen en mooie omgeving waar wij vanwege corona geen gebruik van hebben kunnen maken. Sanitair is top!! Ook wifi oplossing, zolang glasvezel nog niet is aangelegd met router in camper voor 10 euro p/w wekt uitstekend.
Bomvolle camping met overwinteraars en kleine lastige plekken. Ligt gunstig bij boulevard waarop mooi fietsen en op loopafstand van middeleeuws plaatsje. Onpersoonlijke behandeling bij receptie. Keurig sanitair
Grootste voordeel van deze camping is de ligging aan fietspad naar de kust(13km) en girona(31 km) sanitair eenvoudig van opzet maar goed werkend en schoon. Aardige man, die beetje Nederlands en goed Engels spreekt
Fijne camping met uitstekend en brandschoon sanitair. Binnen en buitenzwembad. Mooie bomen maar daardoor lastig. Vriendelijk personeel. Zeker voor ons Monte onthouden
Vriendelijke man. Door extreme regenval werden we met 7 anderen op de Pasen geparkeerd. Sanitair niet meer helemaal van deze tijd, maar goed werkend en prima schoon, contant afrekenen. WiFi 2 euro voor twee apparaten werkend
Vriendelijke ontvangst. Erg drassig wanwege extreme regenval. Konden met camper op verharde plek staan. Sanitair erg netjes
Goede overnachtingscamping met goed en schoon sanitair. Inderdaad ongezellig door heel veel vaste plaatsen. Degelijke ontvangst.
Sitecode: 20220
Mooie camping, prachtig uitzicht en geweldig sanitair. En ook het restaurant is een aanbeveling waard! Wij komen zeker terug
Vriendelijke ontvangst. Royale plaatsen, heel keurig sanitair. Prachtige wellness met binnen en verwarmd buitenzwembad, sauna etc. Voor slechts 2 euro pp tov de acsi prijs toegang. Is ook ‘s avonds open. Mooi uitzicht, kortom zeker om eens terug te komen
Hagelnieuwe camping met prachtig zwembad en heerlijk restaurant met prachtig terras. Geweldig sanitair, zee voor de deur, ruime plaatsen op wit fijn grind. Bus naar Zadar stopt wel 6x per uur voor de ingang. Is op de fiets ook een mooie vlakke tocht langs het water. Wifi scoorde net voldoende, soms traag
Deels gerenoveerde terrassencamping. De nieuwe plaatsen met wit fijn grind liggen op terrassen met 16a stroom, water en afvoer. De oude plaatsen zijn hellend.Zakelijk ontvangst, geennwoord teveel.Er zijn ook lodges. Groot ongezellig restaurant. Het sanitair is beneden en past niet bij deze camping.geen warm water meestal en krap bemeten. En wien de plek voorchemisch toilet heeft bedacht????????
Prachtige nieuwe camping vrijwel direct na de tolbrug Krk. Grote plaatsen ook in de 2e ring. Prachtig sanitair wat de hele dag wordt schoon gehouden. Zo de zee in die als een baai is uitgegraven. Vriendelijk personeel . Wij hebben ons niet gestoord aan de paar vliegtuigen die overkomen en een gedeeltelijk uitzicht op raffinaderij. En dat6 dgn voor de ACSI prijsaanpassing 20 euro
Keurige camping met persoonlijke ontvangst. Iedereen is daar even vriendelijk. Keurig schoon sanitair. Weliswaar niet ver van Krk stad en strand maar wel met een heel fors niveauverschil. Er zijn mooie uitstapjes zoals een vier eilanden boottocht. Laat jeniet bedotten met de submarine boottocht
Sitecode: 20399
Mooie overnachtingsplek. Slechts 4 plaatsen maar ruim. Mooi aangelegde tuin met zwembad, waar inderdaad extra voor moet worden betaald. Keurig sanitair, maar uiteraard beperkt aantal. Heel vriendelijk en persoonlijk benaderd. Lekker gegeten ook op donderdag!!
Vriendelijke mensen, meer aan overkant op enkele meters met privé zone en ligbedden van de camping. Goede plaatsen, keurig sanitair, grote supermercato op 2 km afstand. Wij waren er 3 nachten voor sluitingsdatum en veel ijver, directe omgeving was of ging dicht
Luxe camping met prachtig zwembad, uitstekend restaurant en een vrijwel vlak fietspad naast de camping richting Merano. Wel erg druk half september; in de wachtrij voor de receptie na middagpauze. Een plek voor 2 nachten was mogelijk. Kostte weliswaar alles inclusief ruim 91 euro
Top camping. Alles wat je je wenst! Vriendelijke persoonlijke ontvangst en bij vertrek. Super sanitair. Prachtig uitzicht! Bludenz op 2 km, evenals kabelbaan Muttersberg. Supermarkt op 1 km. Kortom geweldig!
Grote camping met heel veel vaste plaatsen maar dat is overal aan de Bodensee. Camping kent niet het campinggevoel. Plaatsen zijn groot genoeg maar slecht gedraineerd. Bij regen erg modderig en plassen. Ligt wel direct aan fietspad. Ontvangst zakelijk, bij vertrek persoonlijke aandacht. Sanitair heel goed maar uitzonderlijk kleine douchecabines. Chipmunt voor douchen maar ook voor toegang wc, wat
Rommelige entree. Routineuze ontvangst. Prima sanitair, heerlijke douche op 5 min begrensd, maar waarom dan drukknop steeds elke minuut indrukken? Mooi uitzicht maar zeker niet op elke plek. Camping wordt propvol gezet, daarom kleine plek, wij konden de luifel net passend uitdraaien. Buren op een paar meter afstand. Waarom als je de dag voor vertrek afrekent geen gratis uur WiFi meer? Ook geen 3g
Druk bezochte camperplaats voor 9 campers. Beetje zakelijke ontvangst. Keurig schoon sanitair maar wel weinig (1 douche/badkamer, 1 damestoilet en 1 herentoilet met 2 urinoirs. Overigens geen file voor het sanitair. Leuk terras dat door lokale bevolking in het werkend druk wordt bezocht. Ook is er tussen 15 en 20 uur een aantal kleine gerechten te eten.
Vriendelijke ontvangst met rondleiding en aangeklede thee. Royale plaats, brandschoon sanitair. En een heerlijk restaurantje met top vlees van eigen koeien. Ee hebben ook wat diepgevroren vlees meegenomen. Zeker een plek om terug te komen
Langgerekte camping net mooie grote plaatsen, met nauwelijks schaduw. Zwemvijver is de attractie met name voor kinderen. Helaas ligt die niet erg centraal. Geen winkel in de naaste omgeving, ook campingreceptie heeft niets van de eerste huishoudbenodigdheden. Drie sanitairgebouwen, waarvan de verstgelegen verreweg de mooiste is. Schoon sanitair, vriendelijk personeel.
Voor de tweede keer hier een nachtje gestaan. Heel vriendelijke ontvangst door echtpaar. Uitstekend sanitair. Dichtbij winkelcentrum en treinverbinding. Mooie fietsomgeving. Komen zeker weer terug
Zeer vriendelijke ontvangst en allemaal heel behulpzaam. Jammer dat de plaatsen geen (groene) afscheiding hebben. Zou bij het karakter van kleine groene camping (kgc.nl) wel passen. Maken in het weekend heerlijke pizza’s. Gezellige bistro. Fietsomgeving was voor ons verrassend mooi. Tenslotte vind ik de twee sanitairunits verdeeld over het terrein veel te mager. 2x2 douches en toiletten.
Wat een uitstekende camping! Mooie plekken, top ontvangst met uitgebreide informatie met gratis fietsroutes, super sanitair en een prachtige wandel en fietsomgeving. 5 nachten gestaan! Willen zeker nog eens terugkomen
Werkelijk alles is top. Plaats op de camping, sanitair, personeel, informatiemateriaal, autoverhuur en geweldig restaurant met heel betaalbare prijzen. Echt een topper waar we een week zijn gebleven
Topcamping met grote plaats en uitstekend sanitair in een hele mooie omgeving
Keurige camperplaats. Heel vriendelijk personeel. Gunstig gelegen aan het water tov Alkmaar, Heerhugowaard en winkelcentrum. Uitstekend sanitair, kraakhelder. Prima prijs/kwaliteit