@Adriavan
- 2021
Juli 2026
Aangename camping, mooie plaatsen, uitbating door zeer vriendelijke vrijwilligers die alles heel netjes houden. Mooie omgeving om te fietsen . Hier komen we zeker nog terug
April 2026
Sitecode: 19766
Zeer nette camping. Vriendelijk en behulpzaam onthaal. Mooie verharde plekken. Eet- en drinkgelegenheid met beperkte kaart maar best in orde! Heel proper en verwarmd sanitair, en instant warm water! Als wij Luxemburg-stad nog eens bezoeken dan komen wij zeker terug. Prijs/kwaliteit zeer OK !
Gezellige rustige kleine camping. Zeer vriendelijk onthaal! We hadden een leuke plaats aan de rivier. Zeer proper sanitair, zeer goede douches. Prijs/kwaliteit zeker OK!
Maart 2026
- vriendelijke uitbaters - ruime plekken - het sanitair is top: kraaknet, instant warm water, zalige douches - goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, te voet of met de fiets
Kleinschalige camping. Mooie plekken. Verzorgd en zeer proper sanitair. Zeer vriendelijke uitbaters ! Leuke bar, met een beperkt aanbod aan snacks / eenvoudige maaltijden. Broodservice: heerlijke croissants, chocoladebroodjes, … Een aanrader voor wie van gezellig naturisme houdt !!!
Goede uitvalsbasis om Bologna te bezoeken; een half uur met de fiets. Sanitair is best ok en proper. Sommige zaken kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. 1 negatief punt: we moesten 47,60 € betalen, daar waar de website 29 € vermeld, maar dit geldt enkel als je online boekt. Vind ik flauwekul. Dus online boeken is de boodschap!
Wat een prachtige camping op een toplocatie omgeven door heuvels en natuur! Mooie kampeerplekken met prachtig uitzicht. Super schoon en goed onderhouden sanitair. De gastvrouw en gastheer zijn top en geven je direct een welkom gevoel. Alles is aanwezig: kleine bar met frisdranken, alcoholische dranken, ijsjes, …-zwembad-wat recreatieve voorzieningen (bv. tafeltennis) Het stadje Fermo is een bezoekje waard! Wij hebben genoten!Bedankt! Linda&Danny
3 sterren lijkt ons meer dan voldoende. Zeer vriendelijke uitbaters. Voor ons is deze camperplek goed voor 1 nacht om daarna verder te reizen en nodigt niet uit om langer te blijven. Het sanitair kan zeker verbeterd worden, alsook de netheid. Hebben een goede nachtrust gehad ondanks de ligging naast een relatief drukke baan op een viaduct.
Mooie verzorgde camping. proper sanitair met zeer goed douches. Vriendelijke en behulpzame uitbaters. Wij hadden een plaats dicht bij het aanpalende strand en hadden weinig geluid van de aanpalende en toch wel drukke baan. Het stadje Vieste ligt op 30 minuten wandelafstand en is het bezoeken waard: leuke straatjes en pleintjes, shops, terrasjes, eetgelegenheden. Mochten we ooit nog eens deze richting uitgaan, dan zeker naar deze camping.
Prachtig CP. Camper op verharde ondergrond & goed onderhouden grasmat. Sanitair dik in orde en proper. Goede uitvalsbasis om de prachtig Nederlandse Achterhoek te verkennen. Mooie fietsroutes ! Mogelijk gaan we nog eens terug. Linda & Danny (België)