@Adriavan
- 2021
Kleinschalige camping. Mooie plekken. Verzorgd en zeer proper sanitair. Zeer vriendelijke uitbaters ! Leuke bar, met een beperkt aanbod aan snacks / eenvoudige maaltijden. Broodservice: heerlijke croissants, chocoladebroodjes, … Een aanrader voor wie van gezellig naturisme houdt !!!
Goede uitvalsbasis om Bologna te bezoeken; een half uur met de fiets. Sanitair is best ok en proper. Sommige zaken kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. 1 negatief punt: we moesten 47,60 € betalen, daar waar de website 29 € vermeld, maar dit geldt enkel als je online boekt. Vind ik flauwekul. Dus online boeken is de boodschap!
Wat een prachtige camping op een toplocatie omgeven door heuvels en natuur! Mooie kampeerplekken met prachtig uitzicht. Super schoon en goed onderhouden sanitair. De gastvrouw en gastheer zijn top en geven je direct een welkom gevoel. Alles is aanwezig: kleine bar met frisdranken, alcoholische dranken, ijsjes, …-zwembad-wat recreatieve voorzieningen (bv. tafeltennis) Het stadje Fermo is een bezoekje waard! Wij hebben genoten!Bedankt! Linda&Danny
3 sterren lijkt ons meer dan voldoende. Zeer vriendelijke uitbaters. Voor ons is deze camperplek goed voor 1 nacht om daarna verder te reizen en nodigt niet uit om langer te blijven. Het sanitair kan zeker verbeterd worden, alsook de netheid. Hebben een goede nachtrust gehad ondanks de ligging naast een relatief drukke baan op een viaduct.
Mooie verzorgde camping. proper sanitair met zeer goed douches. Vriendelijke en behulpzame uitbaters. Wij hadden een plaats dicht bij het aanpalende strand en hadden weinig geluid van de aanpalende en toch wel drukke baan. Het stadje Vieste ligt op 30 minuten wandelafstand en is het bezoeken waard: leuke straatjes en pleintjes, shops, terrasjes, eetgelegenheden. Mochten we ooit nog eens deze richting uitgaan, dan zeker naar deze camping.
Prachtig CP. Camper op verharde ondergrond & goed onderhouden grasmat. Sanitair dik in orde en proper. Goede uitvalsbasis om de prachtig Nederlandse Achterhoek te verkennen. Mooie fietsroutes ! Mogelijk gaan we nog eens terug. Linda & Danny (België)
Goede camping ! Onthaal is vriendelijk en behulpzaam. Ruime plaatsen. Dicht bij de stad ! Sanitair is zeer ok! Broodjesservice voor het ontbijt. Bar en restaurant . Voor het restaurant best reserveren. Goede uitvalsbasis om de streek te verkennen !
Zeer leuke camping bestaande uit diverse terreinen, sommige met een prachtig uitzicht op de weidse belden. Zeer vriendelijk onthaald en direct tips gekregen ivm bezienswaardigheden en fietstochten. Sanitair een beetje gedateerd maar proper en instant warm water en geen gebruik van muntjes of jetons of … Centrum Uithuizen op 5 minuten met de fiets. Alles aanwezig: eetgelegenheden, winkels en diverse supermarkten Lidl, Aldi & Ah ) .
Zalige camping. Mooie plaatsen. Vriendelijk onthaal. Het sanitair is “rustiek” maar echt heel proper. Krijgt maar 2 sterren van de Franse toeristische dienst, maar dit klopt m.i. niet !
Sitecode: 20924
Camping viel wel mee, goed om Zaragoza te bezoeken. Sanitair moet ooit wel mooi geweest zijn maar werd niet goed onderhouden, maar is relatief proper. Vermijdt camperplaatsen tegenover de bungalows. De ligging van de andere plaatsen is rustiger.
Wat een topverblijf hebben we gehad (5 nachten). Karin en Dirk zijn het summum van gastvrijheid. Casa las Adelfas is een mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Wat ons betreft met de fiets. Niet te versmaden zijn de massages van Karin en hun home made Paëlla. Als de gelegenheid zich voor doet gaan we zeker nog eens langs. Linda & Danny
leuke camping , verzorgd sanitair, vriendelijk personeel, leuk restaurant een plaats om terug te komen
Sitecode: 101966
Zeer goede en rustige camperplaats. Super vriendelijke uitbaters. Eenvoudig maar proper sanitair. Ze baten een aangename winkel uit met een zeer uitgebreid assortiment aan streekproducten. De borrelplank die ze aanbieden is een aanrader en meer dan zijn geld waard. Goede uitvalsbasis om de streek te verkennen. Wat ons betreft is dit een topper !!! Linda & Danny
vriendelijk onthaal, goed proper sanitair,
Prachtige camping. Mooie plaatsen met of zonder zicht op het meer. Keuze te over. De dame aan de receptie is top (spreekt ook Engels en Frans). De service is uitstekend. De eigenaar van de camping heeft zelfs boodschappen voor ons meegebracht. Restaurant is best OK en niet duur, maar sluit wel heel vroeg (19.00 u). Keuken tot 17.30 u. Bottom line: EEN AANRADER !!!
Fijne CP. Vriendelijk onthaal. Ruime plaatsen. Uitstekende uitvalsbasis om Faro te bezoeken (bv. met de fiets). Strand ook op fietsafstand. 11,00 € inclusief elektriciteit (6 amp). Douche 0,50 € pr 3 minuten (snel warm water). Wel wat geluid van de nabijgelegen rijweg, maar waar is het tegenwoordig nog echt stil ? Wat mij betreft een aanrader voor een short stay.
Alles gedateerd. Zeer duur voor wat je krijgt. Op sommige plaatsen zeer luidruchtige vaste Franse bewoners. Zeer storend.. Geen aangenaam zwembad en zonneplaatsen. Hier kom ik nooit meer. 1 ster is meer dan genoeg in vergelijking met andere naturistencampings.