@Adrieaan
- 2022
- Sunlight S67
- 2011
2 heerlijke dagen gestaan, super super net sanitair. Alleen het weer was niet fijn maar daar kan de eigenaar niets aan doen. De 5 Sterren zijn ze meer dan waard. Dikke aanrader.
Vandaag aangekomen op deze heerlijke plek. Fijn ontvangst met een stuk cake en heel relaxed de plek kunnen verkennen. Alles is super netjes en volop ruimte. Dit is een plek waar je zeker heen kan gaan en volop kan genieten. Dikke vette 5 sterren
pracht plek maar de prijs is niet juist. Deze is € 14,38 maar dat is deze plek helemaal waard. Als je een beetje vooraan sta heb je super wifi. Kortom een aanrader. 👍👍👍👍
Maandag gearriveerd en met de Rooise vierdaagse meegedaan. Een hele fijne plek om hier tot rust te komen na een flinke route fietsen.. Sanitair perfect en zeker een mooie plek om volgend jaar weer te gaan staan als we weer gaan fietsen. Lekker dicht bij de winkels en restaurants. Kortom een AANRADER.
Prima plek om een paar nachten te blijven. Hele vriendelijke gastvrouw en gastheer. Mooie plekken en een schoon sanitair. Het kleine plaatsje is erg mooi en vanuit de camping 5 minuten lopen. Wanneer we weer in de buurt zijn gaan we zeker terug.
Fijne en nette camping, alles goed voor elkaar , we waren er 2 dagen. Kwamen er een paar dagen later achter dat er wandelschoenen waren vergeten. contact gemaakt en de schoenen worden keurig opgestuurd. Grote klasse. Dank daarvoor.
camping zag er leuk uit , stond op de site dat deze open was maar helaas dat was pas per 26 april. mooi tochtje erheen maar bel eerst ff voor dat je de rit gaan doen. De volgende wassen klein uurtje verder in Gex. kan dus niet echt een cijfer geven.
Prachtige plaats met een gezellige gastheer Dries. zit er allemaal gelikt uit met heel schoon sanitair en super douches. Zeker een plaats om terug te komen.
een pracht lokatie met erg vriendelijke mensen en een top sanitair en super plaatsen.
mooie plaatsen , heerlijk ruim en schoon sanitair. Het is en was alleen jammer dat de wifi slecht was terwijl het wel aangeboden word. Maar verder een aanrader met heerlijk ijs👏👏