@Adrieadria
- 2022
Sitecode: 20585
Top camping! Klein, lekker rustig in het voorjaar, hele grote plekken. maar vooral een aardige eigenaar die de hele dag rondloopt om te checken of alles nog schoon is. Super schone sanitaire voorzieningen dus met een heerlijke warme douche. Ligt leuk aan het meer en op loopafstand van leuk dorp.
helaas, camping gaat pas open in mei. Jammer dat de info niet klopt.
Best een leuke camping met hele mooie plekken met prachtig uitzicht maar kleine plekken zonder uitzicht. Het zwembad aan de overkant was fantastisch. nadelen van de camping: geklooi met munten voor elektriciteit. midden in de nacht is je stroom dus ineens op. Te weinig sanitaire voorzieningen, 2 afwasplekken voor de hele camping. Wel gloeiend heet water. De omgeving is wel ongekend prachtig en fietsers en wandelaars hoeven zich niet te vervelen.
Leuke camping met mooi zwembad gerund door enthousiast nederlands stel. Sanitair is in orde maar niet voldoende, wordt nu aan gewerkt. Check is pas na 15u. Plaatsen hebben weinig privacy. Erik bakt broodjes af af ‘sochtends en einde dag kun je gezellig in de saloon borrelen. Omgeving is fantastisch als je een mountainbike hebt of motor. de woestijn bij Tabernas is een must see.
Een mooie, nette, schone, kleine camping tussen de Olijfgaarden. Het zwembad ging net open toen wij er waren. Het sanitair is keurig in orde. Camping ligt aan een toegangsweg van een dorp. Wandelen vanaf de camping is wel een uitdaging.
De camping wordt verbouwd en is nu gesloten kwam ik net achter toen ik voor een gesloten toegang stond.
Super mooie camping met prachtig uitzicht over de vallei met olijfgaarden en druiven. De camping is nog nieuw en er is goed geïnvesteerd in mooi sanitair, een zwembad, leuke clamping tent om te huren en gezellige zitjes. De eigenaren (nl) zijn heel hartelijk en zorgen voor vers brood als je dat bestelt. Echt een leuke uitvalsplek voor fietstochten, strand en schattige Italiaanse dorpjes.
we ervaarden een mooie terrassen camping. De kleinere plekken (camper <7,5 meter) passen op mooie zichtplekken. de grotere camperplaatsen zijn prima maar verwacht geen spectaculaire zichtplekken. Veel te doen in de omgeving. De 20km na de tunnel (vanuit de richting Napels) naar de camping tillen je driving skills na een hoger niveau. super drukke wegen door smalle dorp straatjes en scooters die je op elk (on)mogelijk moment proberen in te halen.
Dit was een prima stop voor ons voor één nacht op doorreis naar het zuiden. De eigenaar woont op de camping en is dus altijd aanwezig. De plekken zijn ruim, onze combi van 10 meter konden we goed kwijt. De omgeving is niet heel mooi maar er een restaurant op 150 meter van de camping en een supermarkt op loopafstand (Euro spin).
Mooie ruime camping, sanitair is brandschoon. mooie ruime plekken met prachtig uitzicht. niet overal wifi maar wel prima bereik. De omgeving is prachtig voor wandelen, fietsen en motortochten. Onze fietstocht (mountainbike) naar Setenil was ongelofelijk mooi en afwisselend.
prachtige camping midden in het bos. Leuke receptie waar je kunt zitten met koffie. Fantastische plek rondom het zwembadje om te zitten.Ssanitair is schoon, water is warm. Paar nadelen, de toegangsweg is erg slecht, veel kuilen. Alleen wifi bij de receptie, verder geen bereik. Wij waren er in april na veel regen en dan stikt het er van de muggen. Heel veel schaduw, lekker in de zomer maar in het voorjaar heel donker.