@AdventureT
Lid van Campercontact sinds 2026
Juli 2026
3 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

We twijfelden aanvankelijk over deze camping omdat de website en het boekingssysteem niet zo goed waren, maar we zijn blij dat we het erop gewaagd hebben. Het is een vriendelijke, groene en ruime kleine camping met veel bomen en veel rust. We slapen er heerlijk. Er is een kleine speeltuin, maar wel veel gras waar de kinderen kunnen spelen. De mensen zijn erg vriendelijk. De receptie sluit om 17:00 uur, maar je kunt er na die tijd nog terecht in het restaurant. We mochten zelf een plekje uitkiezen en 's ochtends afrekenen. Een geweldige campingsfeer.
Juni 2026
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Een prachtige, afgelegen plek aan een werkelijk schitterende rivier. Het ligt midden in de natuur, met veel vlinders. Afgezien van het "geluid" van de rivier is het er volkomen stil, met rustige mensen en een vriendelijke sfeer. De voorzieningen zijn oké, maar basic: de winkel heeft een beperkt assortiment, dus neem boodschappen mee. Er zijn twee zwembaden die wat verouderd zijn, maar prima, zeker omdat de rivier hier de absolute trekpleister is. De toiletten zijn niet super schoon, maar wel oké.
Dit zou een heerlijke camping kunnen zijn, maar de animatie verpest elke kans op rust. De hele dag door en zelfs tot laat in de nacht is er enorm veel lawaai dat elke kampeerplek bereikt, volkomen onnodig. Echt jammer, want het zwembad is geweldig, het personeel is vriendelijk en er is een prima gratis pendelbus naar het stadje.
Alles is van topkwaliteit, een rustige sfeer, vriendelijke mensen en een prachtige omgeving. Er is zelfs paardrijden en een geweldige speeltuin voor kinderen.
Wauw!