@Adwilweg
Prima camping goede sfeer en aardige mensen. Helaas vandaag is het seizoen ten einde voor deze camping en gaat vandaag dicht. πͺ
Op de terug reis een prima overnachtings plek. Alles is aanwezig en schoon. De mensen zijn gastvrij en vriendelijk. Gezellig al die sportende jonge mensen op de velden..
Camping is gesloten.
De camping ging vandaag dicht. Er was geen warm water. ??????
Onverzorgde camping. Toiletten zijn vies en stinken. De muren zitten vol insecten en voor de douches hangen vieze gordijnen. Het douche water is lekker warm. Jammer van zo'n camping want de omgeving is prachtig.
camping bestaat niet meer
is dicht.
prima plek zonder voorzieningen, maar heerlijk aan het strand. Er wordt gecontroleerd op campergedrag, dus stoeltjes op het strand.
Slagboom was dicht. Jammer wat het is een prachtige plek met goede voorzieningen. Op de parkeerplaats overnacht. Was heerlijk rustig. Achterin stond een verwaarloosde camper waar een man,vrouw met dochter verbleven.
Super plek. mooi uitzicht, boten die langs varen en je kan nog heerlijk fietsen. Neem je eigen vuil mee en zo kunnen dit soort mooie gratis plekken nog lang blijven bestaan. Niet zeuren dus over geen prullenbak of voorzieningen.
Volgens acsi gids is hij open tot 24 okt. We stonden helaas voor een dichte deur.m
Plek is mooi opgeknapt. Camperplaats met stenen ondergrond bij uitkijktoren. leuke plek om vanuit te fietsen of wandelen. Camperplaats ligt aan een drukke weg dus veel auto verkeer.
alleen overdag kun je er staan
Gastvrij ontvangen terwijl de receptie gesloten was. Heerlijke plek in afgebakend grasveldje. Lekker zwembad en dicht bij het strand. Goede wasmachine die we net even nodig hadden.Kortom alles wat je nodig hebt voor een rondreis door Bretangne.
Niet geschikt voor campers boven 1.9 m. ivm slagboom.
Mooie plek , vriendelijke mensen. Naast camperplek een huis waar iemand met zeer luidruchtige bladblazers in de weer was. Uren achter elkaar. een groot min punt. jammer
Mooi gelegen en de onverharde weg kun je vermijden door je Tom Tom goed in te stellen. Aardige mensen. Niet rustig. Voor ons een reden om eerder te vertrekken.
Sanitair vernieuwd. Is nu super modern. Prima plek om de stad te bezoeken.
Bijzonder fraaie plek in een super mooi stukje RoemeniΓ«. De wegen naar de camping zijn authentiek Roemeens met onze buscamper goed te bereiden. Vriendelijke jonge beheerders.
Rustige nette plek. Goed voor 1 nacht om de omgeving te bekijken. Bij het zwembad melden en de kosten zijn 10 euro, dus geen 5 zoals in de beschrijving staat. Alle voorzieningen werken goed.
Sitecode: 19716
prima gratis plek om Eisenach en het auto museum te bezoeken
Geweldige plek. Rustig en heerlijk om te wandelen en te genieten van de omgeving.
Camperplaats inderdaad rommelig en afgelegen. Strandcamping is een prima alternatief. Vriendelijke mensen en goede voorzieningen. Ruimte voor het lozen van het toilet is inmiddels gerealiseerd.