@AenHVerver
- 2019
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Sitecode: 20087
Eigenlijk is alles al gezegd. Heel fijne camping! De gastvrijheid is ongekend. We voelden ons als bij vrienden.
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Fijne rustige overnachtingsplek. 's Middags een glas wijn gedronken en in de winkel wijn gekocht. Ook alle ruimte om metde hond te wandelen
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Heerlijk rustige camping. Stuur een appje (via website) dat je er aan komt en je krijgt uitgebreid advies over de route en het laatste stuk zandweg. Wij hebben de wandeling van 8,5 km in 2 uur gelopen, mooi! Eerste avond heerlijke Goulashsoep met brood gegeten. Je kunt hier allen contant betalen, ook met euro's.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Prachtige locatie. Prima en schoon sanitair en afwasruimte. Wij kwamen aan op donderdag en konden 's avonds mee eten en ondertussen meegenieten van een muziek- en zangavond. Heel gezellig. Veel wandelmogelijkheden.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
4 betaalde plaatsen naast de loosplaats. Bij de receptie van het zwembad €8,50 betalen + €5 borg voor de sleutel van de ketting die toegang geeft tot je plek. Helaas constant af en aan rijdende auto's. Verderop in het straatje parkeerden later campers voor de nacht. Daar sta je een stuk rustiger. Maar dit zijn geen aangewezen camperplaatsen.....
Maart 2026
5 maart 2026 een nacht gestaan hier. 8 mooie plaatsen bij de sportfaciliteiten. Er stonden meer dan 20 campers, ook langs de weg. Loosplaats onbereikbaar omdat er campers voor stonden. 's Avonds de parkeerplaats helemaal vol met mensen die kwamen voor het sportpark. Al met al geen fijne situatie.
Heerlijk rustige plek. Prima sanitair. Elke ochtend vers stokbrood. Uitstekende en gezellige gastheer en-vrouw. Je kunt mee eten als er een groep geboekt heeft. Geen restaurant dus. Veel (rescue) dieren. Het water is geen drinkwater. Marin bracht ons eitjes van de kippen. Mooie wandelingen in de omgeving. We komen hier graag terug!