@AenT
Heerlijke rustige camping. Alles perfect onderhouden en mooi, schoon sanitair! Mooi vrij uitzicht. We komen zeker nog eens terug.
Fantastische, heerlijk rustige camping! We hebben hier met twee campers een heerlijk verblijf gehad. De ontvangst door de eigenaresse was heel hartelijk en we voelden ons direct welkom. De plaatsen zijn heel ruim opgezet. Het sanitair is keurig netjes! De camping ligt bij de Pieterpad route die je ook kunt fietsen. Het boekje: Van Pieterburen naar St. Pietersberg in 23 rondjes fietsen van Betty Mulder is zeker een aanrader!! hebben genoten!

Wauw! Wat een prachtige camping! Super schoon sanitair. Echt een aanrader

Wat een hartelijke ontvangst met koffie en cake. Mooie, gezellige camping met super schoon sanitair en heerlijke douches. Voor de boodschappen is het mooie plaatsje Budel maar 2 km fietsen. We komen zeker nog eens terug. Dank voor de gastvrijheid!

Wauw! Wat een prachtige, rustige, gezellige camping. Een hartelijke ontvangst en gewoon een all-in prijs die goedkoper is dan de camperplaats waar we luifel aan luifel stonden. Grote afgeschermde plaatsen en zeker ook belangrijk; schoon sanitair! Een dikke 10! We komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 91914
Wat een prachtige, rustige, schone camping in de Achterhoek is dit! Nee hoor, het is Twente, en daar kunnen ze met recht trots op zijn. We hebben zelden zo’n blinkend schoon sanitair gezien. Heel vriendelijke eigenaren met een portie Twentse humor en gastvrijheid. We hebben een prachtige fietsroute gemaakt naar Bad Bentheim. We komen zeker nog eens terug!

Hartelijke ontvangst! Mooie weide met grote plaatsen. Schoon sanitair. Broodjes service met heel veel keuze. Een grote supermarkt op 5 minuten fietsen. Mooie fietsroutes in de omgeving o.a “ fietsen door de bomen” Fietsen door het water (Bosrijk) is te combineren door met de fiets op de trein van Leopoldsburg naar Hasselt te gaan en van daar terug te fietsen. Leopoldsburg ligt op 4,5 km fietsen. We komen zeker nog eens terug!
Heerlijk, rustige camping met modern en schoon sanitair. Zeker een aanrader!
Keurig nette, rustige camperplaats. Ruime plekken, schoon sanitair, en alles is tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader als je een dagje met de boot naar Ameland wilt gaan. Voor 2 pers, retour, incl fietsen waren de kosten € 54,70. Overtocht 50 min. Wat is Ameland toch een prachtig eiland, met fantastisch mooi aangelegde fietspaden. Echt aan te raden!
Mooie locatie aan de het riviertje de Ee. Mooie vaartocht naar Dokkum. Hele gastvrije eigenaren. Sanitair is netjes.
Kleinschalige rustige TOP camping! Vriendelijke ontvangst met koffie en koek. Ruime plaatsen en super schoon sanitair. Fantastisch mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Een dikke 10!

Mooie, rustige camping! Hartelijke ontvangst door de zeer vriendelijke eigenaren. Keuring net sanitair! Prachtige omgeving om te fietsen. Een aanrader!!
Wat een geweldige, mooi onderhouden en rustige camping! Mooie grote plaatsen en daardoor veel privacy. Super schoon modern sanitair. Vriendelijke ontvangst en een vers scharreleitje voor het ontbijt. Vlakbij het gezellige centrum van Gemert met veel winkels en gezellige eetgelegenheden. Mooie wandel en fietsroutes! We komen zeker nog eens. terug

Vriendelijke ontvangst. Heerlijk rustige boerencamping met grote staanplaatsen. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Sanitair niet kunnen beoordelen ivm Corona maatregelen. Mooie fietsroutes verkrijgbaar. We komen hier zeker nog eens terug!
Vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen. Heel leuk als er kinderen bij zijn maar voor ons te druk.

Wat een prachtige, rustige camping! Zeer ruime plaatsen met veel privacy. Heel aardige eigenaren en zeer schoon sanitair. Helemaal top!
Wat een prachtig plekje kregen wij toegewezen. Tussen bomen en tegenover een weiland. We werden hartelijk ontvangen door de zoon die ons begeleidde naar ons plekje. Binnen no time hadden we stroom. Schoon sanitair! Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Prima uitvalsbasis voor prachtige fietstochten. Een dikke pluim voor de eigenaren die met hart en ziel werken!