@Afzetbakkie
We hebben hier 4 dagen met veel plezier gestaan. -Schoon sanitair -Vriendelijk ontvangst -Stadje met treinstation op 20 minuten lopen. -In 20 minuten ben je met de trein in Nantes. -2 supermarkten voor de deur, tot 20:00 uur open dus lekker makkelijk voor het eten. -Geen overlast van het bedrijventerrein waar je naast zit, heb je op de camping niet in de gaten. -Ze zijn de speeltuin aan het vernieuwen, zag er al goed uit, was nog niet af.
We werden heel vriendelijk ontvangen, en mochten zelf een plekje zoeken. Sanitair super schoon. De mevrouw vertelde dat het 10 minuten lopen was naar het centrum waar heel veel restaurantjes en barretjes waren. De bakker was 4 minuten lopen.
vriendelijke dame bij de receptie, sanitair oud maar schoon, op de deur staat aangegeven of het een warme of koude douche is. Er hangt een pies lucht op de camping. Bus naar San Sebastián stop heel dicht bij de camping, in 30 minuten sta je op het busstation.
Prima camping. Dicht bij de snelweg, Dicht bij centrum, Dicht bij supermarkt, Sanitair verouderd maar schoon
Prima camperplek. We hadden verwacht dat het hier in het einde van de middag vol zou lopen(was niet het geval). Stadje was prima en leuk. De bakker op loopafstand was fijn.
We werden vriendelijk ontvangen door een dame en een heer. Dame schrijft ons netjes in en meneer verteld ons de regels van de camping(beetje kinderachtig maar je kan maar duidelijk zijn). We kregen een mooi plek aangewezen op deze mooie camping. sanitair is super netjes zie je echt bijna nergens. Zijn 2 nachten gebleven, was er heerlijk. Stadje is 15 minuten lopen en echt de moeite waard.
mooie CP op loopafstand van het dorpje met restaurant, friettent en supermarkt. eigenaren super vriendelijk, een plek om graag terug naar toe te gaan
Zeer vriendelijke eigenaresse, hartelijk ontvangst. sanitair met de douches is verouderd maar wel schoon. sanitair met alleen toiletten is vrij nieuw en schoon. Heerlijke ijsjes verkrijgbaar bij de receptie. komen graag nog een keertje terug.
Mooi CP op loopafstand van het dorp. supermarkt op 2 minuten lopen van de haven, echt ideaal. Vriendelijke havenmeester. Sanitair super schoon echt top. komen graag nog een keertje terug. Grijs water mag je lozen in een kolk, de havenmeester wijst hem je met plezier
Mooi plek recht aan de haven gekregen van de havenmeester. Toen we onze camper gingen installeren lag er een kado van een hond op ons te wachten💩, ik gaan vragen om een schep bij het havenkantoor, kwamen ze hem opruimen. wat er service👍. Jammer dat de baasjes het zelf niet opruimen.
Mooie grote plekken. Op loopafstand van het Lauwersmeer waar ze sloepen verhuren. Te weinig sanitair voor een camping van dit formaat.. Sanitair maken ze om 8:30 uur schoon, beetje aan de late kant. Sanitair vies, als je €32,00 per nacht betaald om te overnachten zou dat beter moeten zijn.
prima CP, goede warme douche
Dit was onze eerste camperplaats en beviel goed. Traben Trarbach wat op een uur lopen ligt viel tegen, niet de moeite. In het dorpje zelf hebben we heerlijk gegeten. Servicepunt was prima in orde, lekker ruim
2 nachten gestaan. Opstap plaats op de camperplaats om met de boot naar Bernkastel-Kues te gaan. Supermarkt op loopafstand. Ook enkele restaurantjes en terrassen.
Mooie camping aan de Saar. 2 toiletten en 1 douche voor de heren wel wat weinig als de camping vol staat. Bij het servicepunt moet je een plateau op om je vuilwatertank te legen, je staat dan zo scheef dat je niet alles kan lossen.