@AgB
Eenvoudige camperplek maar door de locatie vinden wij hem top. Op loopafstand zwemwater (natuurbad) en leuke barretjes en restaurantjes. Het centrum van Vannes zelf is ook prachtig, vanwege de afstand reden wij met de fiets. Mooi fietspad richting het centrum!
Waardeloos. Bij aankomst om 13 uur ontvangen door medewerker. Zij vertelde om 13.30 uur terug te komen (konden daar niet parkeren om te wachten) en zij gaf aan dat er voldoende plek was op de camping. Om 13.25 in de rij gaan staan, om 14 uur aan de beurt…. geen plek voor campers! Medewerker erop aangesproken… ohh dat weet ik niet😳
veel achterstallig onderhoud, geen heet water, veel te smalle paden en te kleine bochten (door niet gesnoeid groen langs de paden) waardoor schade ontstaat aan camper. personeel is wel heel vriendelijk en behulpzaam.
Sitecode: 1950
ik sluit me aan bij de vorige review! een mooie plek omgeven door een prachtig park met allerlei activiteiten voor kinderen. leuke restaurantjes. ook veel sportactiviteiten.
mooi uitzicht. steile camping. we hadden van te voren contact maar men had ons niet verteld dat het niet geschikt is voor de iets grotere camper, voor buscamper wel geschikt. smalle toegangsweg.
Slecht onderhouden. Enkel smal strookje keien waar je met de wielen op kan staan. Rest is onverhard waardoor het nu allemaal blubber is. Ook de oprir/afrit is erg steil en alleen keien. Veel putten en losse keien waardoor we bij het verlaten van het terrein (bergop) bijna niet weg kwamen.
Kleine camping, hele vriendelijke eigenaar, een heus infopunt voor vragen. Verstaat Nederlands. Rustig. Natuurlijk hoor je af en toe een luidruchtige auto maar in het algemeen merk je er niets van. De trein die af en toe langs rijdt hoor je nagenoeg niet (geen kedeng kedeng😉). Het uitzicht op het meer is vanaf je plek fantastisch! En heb je nu net geen plekje aan het meer dan kun je langs de rand te zitten. Veel te zien in directe omgeving
Een prachtige camperplek! Super chique met zwembad (met ligbedden, whirlpool en verkoop van drankjes/ijsjes), goed sanitair, in de prijs is 1 gratis gebruik vd wasmachine inbegrepen. Ook verkopen ze heerlijke prosecco, vooral de rose is een aanrader.
Vriendelijke ontvangst, prima plek zeker in verhouding tot prijs, verkoop van wijn, vlees en broodjesservice. Leuke omgeving.
Mooie kleine gezellige camping waar ook voor campers plek is. Super aardige eigenaren. Mooie fietsomgeving. Een mooi theehuis waar lekkere dranken worden geserveerd (tip ijskoffie). Eventueel kan avondeten worden bezorgd vanuit de lokale pizzeria (spareribs). Mooi sanitair en zeer ruime plekken. De prijs is het verblijf meer dan waard!