@AgeCamp
Hele fijne plek. Super aardig personeel. Sanitair was prima. Hele fijne gemoedelijke sfeer. Leuk restaurantje, heerlijk gegeten 👌 En had ik al gezegd dat het personeel super aardig was? Loopje naar het prachtige Avignon is te doen. In de avond wel wat duister 😅
Leuke camping. Prima dagje gestaan hier. Sanitair is in orde, broodjes ook prima. Leuk om naar Narbonne te lopen langs het kanaal. Eerste stukje is leuk, daarna wat troosteloos. Stadje is wel prachtig.
Deze plek is prachtig! Ontzettend vriendelijk personeel. Spreken goed Engels. We hadden een mooie ruime plek onder de prachtige bomen. Kinderen konden heerlijk spelen op de overzichtelijke camping. Wandeling vanaf de camping naar Besalú is prima te doen en ongeveer 11km heen en terug. Op de camping prima broodjes en biertjes uit hun eigen brouwerij. Sanitair is ook top. En zwembad, AG er ook goed uit. Een plekje om in te lijsten ❤️
Prachtige camping. Behoorlijk prijzig, maar dat zijn ze allemaal in deze regio. De plek is prima. Door het droge weer wat dorre plaatsen, mar met genoeg schaduw. Sanitair is het beste dat we gezien hebben en wordt heel vaak schoongemaakt. Restaurant is gezellig en heeft een prima kaart. Personeel is erg vriendelijk. Omgeving voor je in het stadje bent wat troosteloos. Aanrader is om cadaqués te bezoeken. Wij hebben dit met de boot gedaan.
Wat een heerlijke camping! We zaten op het plekje het dichtstbij het watervalletje. de pizza's die ze hier zelf bakken waren verrukkelijk. Erg veel rust en vrijheid. Sanitair prima, erg lekkere broodjes en fijn klein speeltuintje. Wandeling naar het kerkje op de heuvel is ook een aanrader. Bedankt voor deze mooie camping!
Prima camping als tussenstop. De reviews over de 1.90 balk schrokken ons wat af, maar niet nodig, slagboom ging netjes omhoog toen de receptie om 1600 bemand was. Prima sanitair. mooi Chateau. rond 25 aug dit jaar is er een festival op het terrein rondom het gebouw, goed om rekening mee te houden als je nu gaat.
Nu al een fantastische camping! prachtige locatie. Kinderen konden heerlijk spelen in de rivier. Plaatsen ruim opgezet met voldoende privacy. leuk loopje naar naastgelegen dorpje met een terras. Hier komen we graag nog eens terug.
Prachtige camping in Normandië. super aardig personeel, spreekt goed Engels. om 2045 werden er nog porties patat voor ons gemaakt, echt top. zwembad klein maar fijn. sanitair erg schoon. Alleen niet vergeten je wc papier mee te nemen ;) Dieppe is een leuk stadje met een mooi chateau.
Prima plaatsen met prachtig uitzicht. mogelijkheid om wat te eten en te drinken. op loopafstand van Valkenburg. schoon sanitair.
Erg mooie beschutte plekjes in een prachtige omgeving! voor kinderen is er een klein speeltuintje. sanitair is erg schoon. Vanuit de camping wandel je zo de heide en bossen in.