@Agh79!
Veel plaatsen met schaduw. De toiletten/douches zijn een beetje oud, maar alles werkt prima en is schoon. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam!
prima plek voor lozen toilet en grijs water en water vullen. Alles werkt en is relatief schone omgeving.
vriendelijke man, mooie plaats. Hij kwam nog kersen uit eigen tuin brengen. Vriendelijk hondje ook en de andere blaffende honden zitten vast in een kennel. Verder geen last van. Wel jammer dat prijs voor 1 of 2 personen met/zonder water/electra hetzelfde blijft. Al is dit op veel plaatsen zo.
Sitecode: 19821
Zodra ik met mn hond uitstapte, kwamen er 4 honden op ons afgerend, waarvan de kleinste meteen mijn hond beet. Natuurlijk hier van geschrokken, de hond bleef ook agressief op mij afkomen en blaffen.Ik heb de eigenaresse dit laten weten. Zij zei alleen maar dat het haar hond niet was en dat het overal honden hier zouden zijn. Geen enkele verantwoordelijkheid, excuus, medeleven....niets! Erg teleurstellend en vertrokken.
Prijs zou eerst 25 euro zijn volgens de man bij receptie, vervolgens 15 euro voor 1 persoon. Op de website staat dat per persoon 10 euro is en camper gratis. Daarnaast 5 euro voor electra en dat zou dan volgens de meneer verplicht zijn voor mij omdat ik maar 1 persoon zou zijn. Terwijl ik geen electra nodig had. Hij was erg stellig en zei dat de prijs 15 euro inclusief electra verplicht was voor mij. Erg onprettig persoon.
prijzen op hun website zijn verouderd en niet actueel. Basic camping, e.e.a wellicht wat verouderd. warme douches
locatie is gunstig, met bus/metro binnen 45 min bij colosseum. Sanitair netjes, helaas in de ochtend geen warme douche, dit alle 3 x. Erg rustig was het nu nog op de camping, prettig. Personeel receptie erg vriendelijk. Personeel restaurant/bar iets minder en zo ook de service. Bon was kwijt geraakt, drinken vrij prijzig bij bar, in de middaguren alleen optie om bij de zwembadbar iets te eten te kopen, of ijsje. Gelateria niet geopend.
perfecte locatie voor wind & kite surfen, als de wind goed is. Prijzen zijn verschillend voor grote van camper. Chemisch toilet legen is mogelijk tegen kleine betaling, sleutel vragen bij receptie. Warme douche mogelijk bij surfschool 4style, gaat met apparaat, 1 euro voor 3 minuten maar je kan tussentijds stopzetten. Er zijn wel muggen, vooral als er geen wind is. Verder geweldige plek met vriendelijke italianen die vaak jaarlijks terugkomen.
prima, rustige overnachtingen. Wel wat muziek van naastgelegen restaurant, maar dit stopt rond 23.00 circa 5 campers voor overnachtingen. Nog steeds gratis en alle voorzieningen werken prima.
prima plek voor een overnachting. Rustige nacht. Er waren circa 6 campers voor overnachting. De bomen zijn op sommige plekken laag, normaliter zou je dan zeggen dat je je camper elders plaats. Deze persoon vond helaas een andere oplossing beter, hij brak de takken af van de boom vanuit zijn dakraam. Ik mag hopen dat dit een enkel voorval was, lijkt me niet de bedoeling om zo om te gaan met gratis plaatsen voor je camper!
rustige plek, ongeveer 8 campers en 2 geparkeerde campers. Veel locals lijken hier ook hun afvoer en water bij te vullen. Waterkraan is naast de afvalbakken, afvoer is in het midden van pleintje, putdeksel optillen.
Is nog steeds in gebruik, echter verstopt, vol met stront, zeer smerig. Waterkraan werkte prima.
Half mei 1 nacht gestaan. 15.00 op een zondag en genoeg vrije plekken. Wellicht rustig vanwege covid en bewolkte dag. Eerst enige busje, in de avond nog auto met caravan en 2 fietsers die in auto overnachtten. Erachter lijkt nog een soort parking te zijn voor grotere campers (inrit naar camping europa nemen). Prima plek en rustige nacht. Maandagochtend vanaf 06.00 begon drukte met parkeren, rond 08.00 parking weer vol. Vertrek op tijd
Mooie omgeving, vriendelijke mensen. Ik was de enige die er overnachtte op 21 mei. Toen ik aankwam, leek er niemand te zijn van het bedrijf, bij de buren gevraagd en zij wisten ze te vinden. Vrouw bracht in de avond nog brood met verse ricotta van hun bedrijf. Zeker de moeite waard om hier te overnachten & winkeltje verkoopt lekkere producten. Rustige nacht.
De officiële camperplaats is niet toegankelijk, er hangen rode linten over en er staat een bordje 'gesloten'. (wellicht wegens covid?) Iets verderop, bij de weg die naar treinperron leidt, stonden al 3 tal campers. Overdag/begin avond veel treinverkeer en ook veel auto's die langsrijden naar treinperron. Prima verder voor een nacht.