@Agisander
- 1998
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een beetje verlaten; we waren hier eind augustus helemaal alleen, een vreemd gevoel. Geen licht 's nachts, en aan de rand van de stad bij het sportveld, naast een drukke weg, maar 's nachts absoluut stil en we hebben goed geslapen. Er is een bakkerij op 10 minuten lopen van het centrum. Een goed alternatief als de camping in Toul vol is, maar niet om uit eten te gaan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ik ben altijd blij dat ik hier kan stoppen; het ligt dicht bij de snelweg, maar is erg rustig. Het meer is helaas een vismeer en niet geschikt om in te zwemmen, maar het is altijd fijn om er een wandeling te maken. Het restaurant is niet bijzonder, maar wel oké, en het personeel is supervriendelijk. Ik kwam eind augustus om 17.00 uur aan met slechts twee campers, en om 20.00 uur stonden er al twaalf campers, dus het is een bekende en populaire plek.
Juni 2026
Nogal somber. Onaantrekkelijke plek, troosteloos gebied. De staanplaatsen zijn groot, er zijn nivelleerblokken nodig. Trein en snelweg vlakbij. De douche is warm met een enorme waterdruk, maar de deur kan niet op slot en er zijn geen plankjes of haken.
Perfect voor een overnachting, schone en gemakkelijk toegankelijke voorzieningen, allemaal gratis – veel dank aan de gemeente. Het stadje zelf is klein en charmant met een prachtig Plaza Mayor en diverse restaurants.
Goed onderhouden kampeerplek, volledig gerenoveerd in de winter van 2025/26, nu met fijn grind, douches/toiletten, wastafels, barbecueplekken, lounge, wasmachine/droger, buitendouche, twee afvoerpunten voor grijs water en toiletten, drinkwater, volledig omheind en met videobewaking – luxe zoals op een camping; ik ken veel eenvoudigere plekken. Het strand ligt op 20 minuten afstand en de stad is op 30 minuten lopen of 10 minuten fietsen. Dit is mijn tweede keer hier en ik kom graag nog eens terug :)
Zeer mooie plek met rotsen, rotstuinen en veel planten. Er zijn slechts 7 plaatsen voor campers op het terrein, verder zijn er tentplaatsen en huurhuisjes. De sanitaire voorzieningen zijn al ouder. Restaurant is oké, maar niet bijzonder. Wat wel bijzonder is, is de vriendelijkheid van de dame bij de receptie/bar/restaurant. Ze spreekt alleen Frans, maar eventuele problemen met de verstaanbaarheid lost ze op met een app, gebaren en een glimlach. 5 sterren daarvoor. Prijs 21,50 inclusief elektriciteit.