@Ahi
leuke plek om te staan vlak onder Oslo. Wij zijn er geweest tijdens de storm Hans. De eigenaar en zijn vrouw super vriendelijk en wisten te vertellen wat wel en wat niet te doen. Omdat het heel veel geregend had kwam de eigenaar al snel met een shovel vol grind aanzetten om de straatjes goed droog te houden. Sanitair is super schoon en nieuw
leuke camping met zicht op fjord. vriendelijke ontvangst. we prijzig in augustus.
leuke camping waar je kunt vissen of heerlijk genieten van de rust. schone toilet gebouwen wel lekker authentiek
leuke plek als je de volgende dag met de boot naar Bodø wilt. twee service gebouwen met gratis douches. reserveren is een must of vroeg in de middag arriveren (tussen 12:00 en 14:00). ‘s avond kwam er een familie van Orka’s langs die vanaf de camping goed te zien waren. volgens de kenners kwam deze familie voor de derde avond langs. vanaf de camping is de Reinebringen (tocht met al die trap tredes) goed te lopen.
standaard antwoord bij de receptie: zoek maar een plek. dat is waar wij van houden. geen aangewezen plekken maar zelf kiezen. het is tot nu toe de grootste camping waar we hebben gestaan (trekken van noord naar zuid). prima sanitair goed schoon en goed up to date. uitzicht prachtig over het witte strand en naar de bergen.
mooie plek om te staan met uitzicht over zee. veel plekken die je zelf mag kiezen. ruim opgezet en vriendelijke mensen. sanitair is nieuw en zeer verzorgt. er zijn twee service gebouwen die zeer goed onderhouden zijn. als je boven op 1 van de terrassen staat kan het zijn dat je ‘s morgens iets last hebt van het verkeer van de e10
mooie locatie met uitzicht op zee en bergen. dicht bij Svolvaer. als je uitzicht op zee wilt moet je er wel vroeg zijn. ruime plaatsen, schoon en goed sanitair. de weg ernaar toe is smal maar goed te doen. echt een aanrader om van hier uit te hiken (Djevelporten of Tjeldbergtind) of Svolvaer te bezoeken.
je komt hier voor het uitzicht (als de wolken weg zijn). sanitair is zeer gedateerd en niet heel erg schoon. douchen tegen betaling. Het terrassen gedeelte is mooi. zorg wel dat je op tijd bent anders sta je op een grote betonplaat.
leuke plaats met uitzicht naar de bergen en over een inham van de Noorse zee. Restaurant met heerlijk lokaal eten dat goed bereid is. sanitair is klein maar schoon. je kan. maar de camping de bossen inlopen.
mooi gelegen camping. wij hebben gekozen voor een plek direct gelegen aan zee. dan heb je geen stroom maar wel super uitzicht. via het witte strand loop je zo de zee in. wij zijn twee nachten gebleven om wat te hiken en te kijken of we de midnight sun konden zien
prima camping die via een onverharde smalle weg goed te bereiken is. eigenaar ontvangt je bij binnenkomst en wijst je een plek aan. prima te doen met een grotere en zwaardere camper (C1). net sanitair. twee douches is wel wat weinig voor zoveel campers.
leuke camping met mooi uitzicht (als je op tijd bent) over het meer. vriendelijke ontvangst. twee sauna’s aanwezig en meerdere plaatsen om overdekt vuurtje te stoken. in het meer kan gezwommen worden 🥶 toiletten en douchen zijn simpel maar schoon. douchen doe je in een hokje achter een gordijntje. vanaf 17:00 beginnen de plaatsen redelijk vol te raken.
leuke en goed onderhouden plaats om je camper te stallen. verharde camperplekken met voldoende stroom punten. de nieuwe ‘eigenaren’ zijn vriendelijk en behulpzaam. sanitair is altijd schoon en netjes. sauna aan de overzijde van de weg aanwezig aan een groot meer waar gezwommen kan worden.
leuke plek om met de camper 1 dag te staan. wij hebben gekozen om aan het water te gaan staan wat automatisch met zich meebrengt dat er meer muggen zijn. sanitair is prima maar vooral goed schoon. bij aankomst word je vriendelijk ontvangen en mag je daarna zelf een plekje zoeken.
mooie en leuke locatie om met de camper te staan. eenvoudig maar schoon en netjes sanitair. als je stroom wilt zorg wel voor voldoende lengte van je stroom kabel. je kan en mag je camper overal neerzetten. de nieuwe eigenaren (niet meer de man op zijn brommer) komen ‘s avonds langs zodat je kan betalen. als je achter op de camping gaat staan dan heb je overdag meer last van het verkeer dan voorop de camping.
prima camperplaats tussen de bomen met zicht op het meer. ja mag staan waar je wilt. nette douches en toiletten en een buitengelegenheid om af te wassen. kortom. dikke prima. 👍
Prima camping. Hebben er 1 nacht gestaan. Waren op de terugreis van 4 weken Noorwegen. Aardige Nederlandse eigenaren die zeer behulpzaam zijn. Netjes en schoon sanitair. Via de receptie zijn goede pizza’s te bestellen. De camping aflopen en je loopt via het dorp naar de Waddenzee. Zeker de moeite waard we hebben met onze camper op de camping gestaan. Expres niet op de camperplek.
We hebben hier 1 nacht gestaan met de camper. Prima plek om te staan. Sanitair netjes, eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden een plekje aan de buitenkant van de camping (niet midden bij de keuken en toilet gebouw). Overdekt gedeelte waar je mag koken en kunt zitten
Etage camping met 14 plaatsen. Betalen incl stroom 320NOK. Prima uitzicht over het fjord. Toilet gebouw is dikke prima. Geen receptie aanwezig. Eigenaar komt rond 19:30 langs. Pinnen is mogelijk. Prima plek om lekker te genieten van Noorwegen.
Sitecode: 20877
Mooi uitzicht en vlak bij een dorpje. Doordat er veel mensen zijn waren de toilet en douch gelegenheden minder schoon. Prima voor 1 nacht. Zoek volgende keer wel een andere camping op. Twee supermarkten aan de andere kant van de weg dat is weer makkelijk.
Leuke plek aan jet fjord. Makkelijk aan te rijden vanuit Trontheim. Alle campers en caravans staan dwars door elkaar heen. Bij droog weer prima om op het gras te staan. Sanitair matig tot slecht. Kom vanaf noord Noorwegen en daar veel beter gezien. Wel compleet met keuken. Wasmachine en droger is betaald.
Leuke camping aan de E6. Je kan direct aan het water staan. Op sommige plekken wel een lang stroom snoer nodig. Zeer schone en net douche/toilet gebouw. Prima als je op doortocht bent.
Grote parkeerplaats die omgebouwd is tot camping. Grind plekken met schoon sanitair. Op loopafstand van de Saltstraumen. Getijen briefje hangt bij de receptie. Leuk om één nacht te staan.
Prima camping. Ligt ongeveer 16 km vanaf de grote weg. Sanitair is schoon en netjes. 1,5 km van het dorpje. Langs het water vaste plaatsen. Wel allemaal heel netjes. Één van de weinige campings op deze route.
Sitecode: 20915
Schone camping met ‘s morgens steenkoude douches. Verder niet veel te doen. Er kunnen houten bootjes gehuurd worden voor op de rivier. Plekken voor campers hebben houten vlonders. Uiteraard net als op veel Noorse campings een gelegenheid tot kolen.
Prima camping om als uitvalsbasis te gebruiken voor de Nordkapp (slechts 16 km hier vandaan). Prima plek om met een camper over het meer te kunnen kijken (wij hadden plek 9 en stonden zonder blokken recht). ‘S avonds en ‘s nachts lopen de rendieren over de camping. Op de Nordkapp hebben wij een kaart gekocht (€100) en konden er zo 24 uur op en af. Zijn er drie keer geweest.
Prima camping om op te staan. Wel zorgen dat je uitzicht hebt op het meer. Douches zijn netjes schoon niet helemaal van deze tijd. Sauna aanwezig en ook mogelijkheid om gratis je was te doen en de droger te gebruiken. Mensen die hier een 4 of lager geven hebben een andere verwachting van kamperen in deze regio.
Met de camper op de camping gestaan met uitzicht op Zweden en de snel stromende rivier. Toiletten bij de receptie zijn netjes. Er is een redelijk nieuwe kook gelegenheid aan het water ‘Puut’. Verder is er stroom en stromend water
Prima camping met goed sanitair. Mogelijkheid om naar de brug te lopen. Goede plek voor campers op verharde ondergrond.