@Airiz68

Ja
2011

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

Erbach kampt met een totale stroom- en waterstoring. In Michelstadt werkt alles nu weer, dankzij een zeer zorgvuldige planning. 🔌

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

We waren er net nog. Alles ligt plat. Zelfs de stroom is uitgevallen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

We parkeerden op de parkeerplaats. Het was prima. De prijzen zijn wel wat hoog, maar € 9,50 per hond betalen is wel erg duur.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

De plek is prima. 25€ is niet echt een koopje, maar het feit dat de honden nog eens 2€ kosten is verbazingwekkend. Alles eromheen was geweldig. Er zijn allerlei winkels en eetgelegenheden te vinden. Ik zou graag teruggaan naar Füssen, maar dan ergens anders.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Een prachtige plek, toen we aankwamen viel ons meteen op hoe heerlijk stil het hier was. Vandaag was het de eerste mooie zondag van het jaar. Jammer dat er zoveel motoren voorbij rijden. Veel mensen rijden ook de parkeerplaats op en genieten van het uitzicht, of mensen die met de hond komen wandelen, komen met de auto en parkeren daar. Waarschijnlijk zou er een bord bij de ingang moeten staan. Een prullenbak voor hondenpoepzakjes zou ook fijn zijn. Anders is het de moeite waard om er eens heen te gaan.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Helaas is de grond erg zacht. Als het nat is, zouden we niet op het parcours rijden. Slecht aangegeven hoe je moet staan. Anders een leuke plek. Voor 10€ oké

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

zeer aardige ontvangst, je staat op één bed, het pad naar toilet en douche was erg modderig, de prijs €37,50 en €47,50 in het seizoen is veel te hoog.

erg mooie plek goedkoop en goed gelegen er is elektriciteit en V/E we zullen terugkomen

Wij komen hier al vele jaren. Dit jaar waren we erg teleurgesteld. Onder de oude leiding was het hier veel gezelliger. De vriendelijkheid van de medewerkers is niet meer wat het was. Ik vind het boekingssysteem een ramp. Geboekt, aanbetaling betaald en nog steeds geen zitplaatsen gekregen. De excuses waren lachwekkend. Sanitair is zeker aan vervanging toe. Omdat de plek altijd volgeboekt is, hoef je niets te wijzigen🤷‍♀️

prachtige idyllische plek veel regels, 😌 geen afvoer voor maceratortoilet, Loodgieters- en kantoorgebouwen worden oud, veel langdurig kampeerders, Supermarkt vlakbij Honden welkom

Voor een bezoek aan de stad Husum is de plek prima. U dient over eigen sanitaire voorzieningen te beschikken. Voor 12€ de eerste nacht (2€ voucher voor de viswinkel inbegrepen) en de 2e nacht 10€ kun je er niet veel op zeggen, maar het moet dringend opnieuw gerenoveerd worden. De plaatsen zijn te smal, de heggen met de doornen zijn echt slecht... Ook de afvoer zou iets hygiënischer kunnen.

mooie plek, country inn erg goed. . . ziet eruit alsof alles nieuw is. De sanitaire ruimte schoon maar aan renovatie toe, 12 euro per nacht + elektriciteit te betalen aan de automaat wij komen terug!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Camperplaats is geopend! Rustige ligging, lekker eten, goede wijn, heel fijne ontvangst. Toilet, elektriciteit en stromend water aanwezig. Honden zijn welkom en u kunt er heerlijk wandelen. 15€ per nacht/ als je eet in de wijnbar 10€ zonder elektriciteit

is onze favoriete plek in Bardolino, maar ik vind de toiletten langzaamaan een belasting. Dit jaar ruikt het daar naar urine. We hebben het vanwege de ligging altijd getolereerd, maar vinden het dit jaar extreem. Dat er geen wc-papier is is normaal in Italië. In Italië zijn er vaker.

Plaats is geweldig, dit keer op de eerste rij. Helaas is het restaurant gesloten. was geweldig We zijn dan in de strandbar. Je zou iedereen een kans moeten geven en dat klonk goed. Helaas te duur, het eten was koud en te chaotisch. De meisjes met de drankjes hebben het geweldig gedaan. Ook aan de andere tafels waren er problemen. Het was nog niet eens halfvol. We komen sowieso terug, want de plek is geweldig!