@Airxonix
Lid van Campercontact sinds 2020
Super mooie pitch. We verbleven hier voor 2 nachten. Er ontbrak niets. Personeel erg aardig en altijd beschikbaar. Veel beter dan de plaats op Rømø en je bent net zo snel op het autostrand. Zeker een aanrader. We zullen terugkomen.
waren hier begin september. Bekijk een mooie plek, maar je hebt het gevoel dat het allemaal om het geld gaat. heel veel mobiele telefoons in een kleine ruimte. Te weinig sanitair. we vonden het eiland ook niet aantrekkelijk. Dan liever voor het eiland op de Mask Camp-plaats. Het is goedkoper en een beetje mooier. Ook vanaf hier kan ik snel de Autostrang bereiken.
Zeer rustige parkeerplaats in het midden van een heel mooi dorp. Alles op loopafstand. Terwijl je hier bent, moet je het openluchtmuseum bezoeken. Het is het waard. V / E op zijn plaats. Elektriciteit € 1 voor 8 uur. De plaats zelf is gratis. Wij waren hier afgelopen weekend en komen zeker terug
Geweldige plek direct achter de dijk. Sanitair erg schoon. De verwarming start echter pas bij nul graden buitentemperatuur waardoor het binnen wat koeler was. Winterprijzen zijn niet beschikbaar. perfect voor honden. Leuk voor lange wandelingen. Zal zeker weer komen.
Sitecode: 11954
Leuke plek direct aan de jachthaven. Zeer mooie operator. Helaas geen winterprijzen, maar toilet, douche en wifi zijn inbegrepen. Het restaurant op het plein is een echte aanrader. Leuk voor honden omdat er veel manieren zijn om te lopen.
Klein rustig veld in een zeer rustig dorp. Zeer mooie operator. Veel leuke details zoals een kleine hut met boeken, een koelkast met drankjes voor kleine prijzen, zelfgemaakte jam en likeuren. Sanitaire voorzieningen thuis. Elbe op 300m. Geweldige fietspaden. Tegenover de ganzen worden 's avonds liefdevol naar bed gebracht. Aanbevolen. Beperkte ontvangst van mobiele telefoons.
Sitecode: 11956
Ruimte op gras en grind. Sanitair erg schoon. Aardige groundskeeper. Klein restaurant op het plein. Goede ver.- en verwijdering. Prijs volledig voldoende. Zal zeker terugkomen.
Leuke gratis parkeerplaats aan de rand. Heel leuk voor honden. Verwijdering op de plaats. Restaurant op het plein. Zeer stil 's nachts.
Grote parkeerplaats in het centrum van Celle. Te voet in 10 minuten in het prachtige oude centrum van Celle. Ook alleen geschikt voor ver.- en verwijdering. Maar als je er eenmaal bent, moet je ook het stadscentrum bekijken.
Kleine rustige parkeerplaats aan de rand. Ideaal voor honden omdat je meteen in de natuur bent. openbaar toilet op het terrein. Elektriciteit inbegrepen. Zeer mooie plek waar je alles op loopafstand kunt bereiken. Waren hier de tweede keer voor het weekend hier en zullen zeker terugkomen.
Geweldige rustige plek. Alles op loopafstand. Om de omgeving precies goed te zien. Zal zeker terugkomen.
Deze recentie bevat geen tekst.
Rustige plaats direct achter de dijk. In 2 minuten naar de zee. Kiosk en toilet open gedurende de dag. Geen water en lozen. Een plek om je goed te voelen. Sterk aanbevolen.