@AislingO
Goede locatie op 4 km van het centrum van La Rochelle. Goede afvalvoorzieningen. Plaatsen kunnen lastig te vinden zijn en de 6-meterregel bestaat op sommige plekken niet. Integendeel, sommige campers nemen 2 plaatsen in beslag????? Erg lawaaierig door treinen 's nachts.
Eén nacht verbleven. Uitstekende faciliteit met ruime percelen. Zeer rustig. 20 pond per nacht met elektriciteit. Stortplaats chemisch toilet, grijs water en drinkwater inbegrepen bij de prijs per nacht. 5 pond als u niet verblijft. Gemakkelijk 15 minuten lopen naar het centrum van het dorp. Vriendelijke eigenaar komt langs voor betaling met pinpas of contant. Een echte aanrader als u in de buurt bent.
Zeer rustig overnachten op loopafstand van Bowness-on-Windermere. Geen faciliteiten op de parkeerplaats. Toeslag 12,50 van 20.00 tot 8.00 uur, plus minimaal 5,20 voor uren vóór 20.00 uur.
Zeer mooi, veilig en schoon Aire. Machine bij de poort laat je overnachtingen kopen voor iets meer dan zes euro. Extra kosten voor elektriciteit van 2,40. Kosten voor toilet en douches extra en ook voor het weggooien van chemisch toilet. Lawaaierig vanaf ongeveer 6 uur 's ochtends met de lokale bevolking die aan hun woon-werkverkeer begint
Schone, veilige en zeer rustige Aire. Geen kosten voor overnachting. Het geluid van de rivier achter de Aire is zeer rustgevend. Afvalbakken op het terrein. Afvalwater- en toiletafvoer en vers water. Een echte aanrader als u in de buurt bent.
wat een prachtige plek? Heel rustig en schoon met minder dan vijf minuten lopen naar de leuke bars in de stad. Dank aan de gemeente.