@Ajbar
- 2024
prima camping op een locatie waarbij zowel centrum als strand goed te voet is te doen. ligging is centraal maar toch rustig. fijne gastvrije eigenaren, en ‘s avonds als de lichtjes branden op de camping is het een gezellige sfeer sanitair is schoon maar is wel aan nieuwbouw toe.
Mooi gelegen camping, plaatsen op 15 m van zee. Vriendelijke eigenaren, prima restaurant ,gratis gebruik van de strandbedjes. Sanitair is enigszins aan renovatie toe maar àlles functioneert en is schoon. De toegangsweg is niet geweldig maar wanneer je rustig rijd is het prima te doen. Wij hebben 2 nachten gestaan maar we hadden ook langer willen blijven maar aangezien we nog verder naar het zuiden wilden zijn we toch maar vertrokken.
Alles wat als positief is ervaren in eerdere reviews kan ik onderschrijven, bijzonder fijne ontvangst . Wij hadden het geluk dat er een BBQ avond werd georganiseerd, echt heel goed voor elkaar, Top !!! 12 euro pp excl drankjes maar onbeperkt BBQ en veel bijlagen en vooral gezelligheid Kan het iedereen aanbevelen!
Hele fijne camping als je op doorreis bent Net en schoon sanitair. Heel groot grasveld direct aan een riviertje waar voldoende plaats is. Prijs 39 euro incl stroom.
Mooi gelegen en zeer nette camperplaats/camping vrijwel aan zee. Vriendelijke ontvangst en een vrijwel nieuw en schoon toilet gebouw. Niet heel goedkoop maar wel goede prijs/kwaliteit verhouding
Hele mooie plaats om te staan, geen zeezicht maar binnen 1 minuut ben je op het strand . restaurant was gesloten verder geen voorzieningen Groot terrein war je prachtig kan staan op ruime afstand van elkaar. De weg/het zandpad ernaartoe is bar slecht, zeker wanneer het geregend heeft.
prima camping, centrum makkelijk te bereiken met de bus die voor de camping stopt of met de Taxi (Bolt/Uber) voor 9 euro. Toiletgebouw niet modern maar wel schoon.
fijne camperplaats op korte afstand van Granada, met de taxi 8 euro naar het centrum. Gastvrije ontvangst! Nieuwe sanitaire voorzieningen in afrondende fase , top ! goed en betaalbaar restaurant bij de camperplaats