@Ajbkinds1
- 2018
echt mooie gratis camper plaats met stort gelegen heid en water in name vlakb aan de rand van het mooie dorp
dit is geen camperplaats
mooie camperplaats toegang met code te verkrijgen door scannen QR code aan poort en online betalen code in email en dan naat binnen makkelijk
Het is een aardige camping maar erg duur voor het gene wat je krijgt de douches zijn gratis maar helaas niet echt warm er is een afwas afdeling maar het water is bijna koud dus niet om af te wassen op de camping geen bar of of iets waar je iets kan eten of drinken wij betaalde voor een camper met elektriciteit 2 personen en hond 66 euro en dat terwijl er eigenen lijk niks is ik ben al 3 maanden aan het toeren door europa maar dit was erg duur
jammer dat zo een mooie camper plaats verpauperd door niet gebruiken stroom wc douchen een euro echt erg jammer top gesttaan voor een nachtje
echt verschrikkelijke camping ik las mooie plaatsen nou dat is ook ver te zoeken zwembad is leuk sanitair ook aanwezig maar onderhoud van de camping laat veel te wensen over en de prijs is echt niet in verhouding met wat je krijgt ik snap niet dat mensen hier een goede recensie over kunnen schrijven ik heb al veel goedkopere campings gezien in de drie maanden dat ik door europa toer maar dit spamt echt de kroon is max rond 20 euro waard
Leuke kleine camping mooie plaatsen elektra gratis WiFi gratis ouder sanitair gebouw maar wel schoon leuk klein barretje vriendelijke ontvangst op bouw zwembad tarief stroom douchen 20 euro Echt topplaats mooie fiets en wandel omgeving
we kwamen aan en wilde 2 nachten blijven om gelijk even was te draaien maar de camping was vol maar de zeer vriendelijke camper eigenaar zei ik heb nog twee plekjes buiten de camping voor mijn huis dit is echt perfect schoon sanitair mooi klein barretje waar je ook kan eten en mooie wasmachines kort om top plek met zeer vriendelijke eigenaar
echt leuke boeren camper plaats eerdere reviews melden vies sanitair maar dat is een beetje overdreven de vloer was beetje vies door dat je vuil van het terrein binnen loopt voor de rest prima plek alles compleet 15 euro geen geld
echt mooie camping municipal goed sanitiar en mooie grote plaatsen top
wel aardige camping met veel bomen dus schaduw ook een mooie nieuw aangelegde camperplaats alleen het sanitair is erg vies niet gek ik was daar en een schoonmaakster had het hele douche gebouw incl wc in 15 min schoongemaakt dus dit is erg jammer had veel gelezen over het restaurant maar kok ziek dus gesloten echt een beetje teleurstellend voor 25 euro per nacht dus na een nacht snel verder
is gewoon parkeer plaats zonder iets maar die bij de brandweer kazerne was vol dus dan maar hier slapen op zich prima plekje
best hele mooie camper plek aan de rand van het dorp mooi park helaas zijn de toilet gebouwen erg vies voor de rest mooie plaats stroom uit zuil 50 cent per kwh ook echt netjes en de plaats is gratis dus geen reden om te klagen top kunnen veel plaatsen een voorbeeld aan nemen top
echt mooie plek vriendelijke uitbater leuke bar en mooi en schoon sanitair top plek
echt een mooie plaats stroom 50 cent per kw is ook netjes aan de camperplaats een watertje waar je in kan zwemmen en dicht bij de stad zeer goed
was vroeger een gewone camping nu een cars village binnen komen met pas op zich mooie plaatsen met schaduw die jezelf kan kiezen ook was en droogmachine aanwezig alleen erg jammer dat het sanitair gebouw erg vies en slecht schoongemaakt wordt was echt erg smerig jammer van zo en mooie plaats
leuke. gratis camper plaats tegenover mooi park leuk voor de hond lekker wandelen stroom uit de zuil een euro per kilowatt verder geen voorzieningen
een redellijke camper plaats maast de camping alleen heel erg vreemd als ik via camper contact navigeer kom ik ergens anders terecht
mooie terras camping alles ziet er prima uit ook een soort snackbar op de camping en mooi zwembad
ik was van plan om een nacht te blijven maar het is een mooie camperplek wc erg schoon en vriendelijke beheerder oude stad goed bereikbaar met de fiets zijn 2 nachten gebleven
echt een hele mooie natuur camping met goede voorzieningen goede douche goed sanitair alles aanwezig is een mooie plek stroompunt ver weg maar eigenaar rolt haspels uit geen probleem zeer vriendelijk iemand maakte opmerking troosteloos maar dat vind ik zeker niet waar je staat tussen de olijf bomen wij vonden het top