@Ajee
- 2013
- Hymer Tramp 578T
- 2013
- Integraal
hier een week gestaan. strand op ca 200meter. na landelijke stroomstoring de boel wat in de war. sanitair schoon, maar weinig warm water, soms geen waterdruk. wifi helaas (toen) naw. gezellige restaurantjes aan de boulevard. desondanks een aanrader
mooie rustige camping met ruime plekken. sanitair voldoende, douche € 0,50 per 5 min. ruim voldoende. wifi perfect. Leiden en Katwijk a Zee is zeker te doen op de fiets. supermarkt in dorp. Deze camping is een aanrader
heerlijke rustige camping met verharde plekken voor campers/ caravans. Sanitair super schoon. Wifi top. Gastheer en gastvrouw zeer gedreven. Ontvangst met koffie! mooie fietsroutes langs de Waal, naar Tiel en Nijmegen goed te doen. Deze camping is een echte aanrader. Komen een keer terug. Succes met jullie verdere plannen!
goed verzorgde camperplaats. sanitair netjes. douche heeft een hoog en vaste douchekop kop met miezerig straaltje water. Wifi perfect. Prijs voor 1 nacht €32. erg duur voor wat je krijgt
grote camping. aardig personeel. sanitair, super schoon, douchen helaas met muntjes. wifi voor 1 uur p/d gratis. ( nog van deze tijd???) eenvoudig restaurant, personeelsingang beetje warrig, soms in 5 minuten 3 verschillende obers, eten redelijk. Wel mooi fietsen langs de Moezel. Cochem zeker aan te raden.
grote ongeordende camping, zoek plek( niet afgebakend) maar uit. lang snoer nodig. als je pech hebt moet je heel ver lopen naar sanitair gebouw. Slechte wifi. stroom incl. €24 naseizoen, contant afrekenen supermarkt naast de camping.
niet al te grote camping, nieuw sanitair, geen muntjes. goed restaurant voor een nette prijs. stoom 0,75 kwh. fietsen naar Koblenz is zeker te doen, mooie route.
mooie SVR camping, ruime plekken. Indien bij reservering de receptie dicht is staat je naam en plaats op de deur vermeld, top!! Schoon sanitair. tevens goede gelegenheid om ook écht lekker te eten. komen zeker terug. € 27,45 2 personen incl. stroom
Sitecode: 20479
mooie rustige camping. Sanitair super schoon. vriendelijk en behulpzaam personeel. zwembad en restaurant aanwezig. fietsen rond het meer goed te doen.
leuke kleine camping aan zee. wij stonden als enige NL tussen de IT. mooie ligweide met winkeltje waar je snackjes ed kunt kopen.Ook een groente en fruitkraam. sanitair: schoon maar zonder papier, douchen bijna in de openlucht🥴Douchemunten kregen we voor niets. Familie aardig maar spreken talen, maar via de vertaalapp kwamen we eruit. Fietsen langs de kust perfect met leuke terrasjes.