@Ajnat
voor een of twee dagen op dit kleine eiland is het een prettige camping. Er staan heel veel vaste caravans/huisjes maar wij kregen een leuke plek op het grasveld achter de rode schuur. sanitair dames prima, douche wat aan de dure kant: 2x10 kr. Leuk eiland wel klein. In de zomer veel zwemgelegenheid maar wrs ook druk. Wat ook kan is de camper te laten staan in Kragerø en een dagtocht te maken.
dit is een tamelijk deprimerende ‘camping’. We zijn hier 21/6/2024) noodgedwongen heen gegaan omdat alle campings langs de 13 vol waren. We waren ook wel aan de late kant, in de vroege avond. Drie wc’s en 1 douche voor de hele camping is absurd. Enige voordeel is dat het vlak bij het plaatsje ligt waar je kunt gaan eten. verschillende restaurantjes vlak bij de haven (eenvoudig) en in het stadje die om 20.00/21.00 uur nog open waren. (vrijdag)
kleine camping op grasveld. Niet echt geschikt voor grotere campers. nabij gelegen restaurant is handig maar was niet echt geweldig maar kan eenmalige ervaring zijn. camping wordt afgesloten met een hek waarvoor je een chip krijgt. dichtbij strand en prachtig natuurgebied nationaal park Kemeri
29/6/2022 mooi gelegen aan de baai met strandje. restaurant bij de camping. Nu in voorseizoen rustig maar zal in zomer druk zijn met weinig schaduw. sanitair voldoende en schoon. Camping is wel aan de prijs:€33 voor camper en 2 personen. Er gaat een personen en fietsen veerboot vanaf camping naar de Koerse Schoorwal. Op 1 km afstand goed en bijzonder visrestaurant. Wat je krijgt hangt van de dagvangst af.
uitstekend gelegen tov centrum in leuk buurtje. voldoende sanitair. wel vrij kleine plekken voor grotere campers. leuk koffie barretje bij. Ook veel backpackers, leuke sfeer.
juni 2022. prima uitvalsbasis voor een trip naar de stad. bushalte voor de deur. €1,- pp naar de stad betalen in de bus. Verder niets bijzonders. Er was maar 1 wc en 1 douche voor dames. Andere wc gebouwtje was afgesloten, misschien tijdelijk. was wel onhandig.
in tegenstelling tot eerdere reviews is er juni 2022 een prima camping iets omhoog bij het bezoekerscentrum van het NP (spraken in het centrum overigens geen woord engels maar is in hoogseizoen misschien anders). camping baas spreekt goed Engels. Primavoorzieningen en vanuit Paluse kun je wandelen , kano’s huren en zwemmen. kosten zijn €20 camper en€6 pp. De gratis plek bij het meer is ok maar ligt dicht aan de weg. ook in het weekend druk
prachtig gelegen camping, met uitzicht op de zee en zonsondergang. mooi sanitair maar je betaalt relatief veel geld voor een lauwe douche. dachten dat de douche €0,50 was maar was per minuut. Om de douche op temperatuur te krijgen ben je dus wel wat 0,50 munten kwijt. Voor lauw, tegen koud aan, water. Dat is dan het enige minpuntje. Verder leuk klein restaurantje aan zee. tanja