@Aki-1957
- 2015
De kampeerplaats ligt direct aan de haven en je kunt zo het stadje in lopen. Het Kapitän Fischhus is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11:30 uur, maar dit kan afwijken als het weer niet meewerkt. De kampeerplaats kost € 34,60 per nacht voor twee personen. Alles is bij de prijs inbegrepen. De sanitaire voorzieningen zijn niet up-to-date, wat jammer is. Daarom slechts 4 sterren.
We kwamen vandaag voor het eerst aan op de camping en waren erg verrast hoe schoon en netjes alles was. De dame bij de receptie was erg vriendelijk en legde ons alles uit. Helaas is de prijsinformatie in de app niet meer actueel. Voor 1 nacht en 2 personen, zonder elektriciteit, € 25 plus € 3 voor een kort verblijf. Elektriciteit is extra. Douchen is extra. Niet iedereen heeft elektriciteit of een douche nodig. Tot de volgende keer.
We verblijven hier minstens een of twee keer per jaar. De camping ligt heel centraal voor ons en de beheerder is erg behulpzaam als je ernaar vraagt. De prijzen zijn over het algemeen hoger aan zee, maar Noordzeeliefhebbers weten dat. Tot snel🙋♂️🌞
Weer aangekomen op de parkeerplaats in Andernach voor de bierbeurs. De terreinbeheerder is superaardig. De geluiden 's nachts zijn niet prettig, maar wel te verdragen. Kom zeker nog een keer. Veel plezier in Andernach allemaal.
De parkeerplaats voldoet aan alle eisen. Je hoeft geen misbruik te maken van de omstandigheden. In de douches zijn witte douchebakken geïnstalleerd. En ja, de houten wanden mochten vernieuwd worden. Zoals ik al zei, je hoeft het niet te gebruiken. De receptie was vriendelijk en meegaand. Hier een tijdje gestopt. Wij vonden de locatie dicht bij het strand en de restaurants. Voor surfers is alles aanwezig.
Ik vind de ruimte voor alles wat je nodig hebt. Als de elektriciteit te duur is, moet je deze weglaten. Het pad naar de zee 🌊 is in slechts een paar minuten te bereiken.
De parkeerplaats biedt alles wat je als camperaar maar kunt wensen. Dus ik kan de plaats op mijn site aanbevelen.
Hallo allemaal, we zijn hier nu 4 dagen en ik kan me aansluiten bij de opmerkingen van mijn voorgangers. Alles is in orde en het personeel is zeer behulpzaam.
Wij kunnen bij de laatste kampeerder aansluiten. Het is een heel mooi veld en het personeel is erg behulpzaam met alles. Het is mooi dat zoiets nog bestaat.
Dit is een zeer goed veld met een vriendelijk welkom. Alles wat de camper nodig heeft is aanwezig.
Wij hebben de camping gebruikt als tussenstop. We waren verrast door het aanbod. Het was jammer dat het de dag ervoor hevig had geregend en onze parkeerplaats onder water stond. Er was ook geen televisieontvangst. Maar er zal altijd een stop zijn.
Waren gisteren om 17.30 uur gesloten voor de slagboom. Volgens de beschrijving is men er tot 18.00 uur. Nadat ik alles vertaald had. De plaats is gesloten. De telefoniste zou zoiets ook kunnen communiceren.
Voor ons is het een hele fijne plek midden in de stad. Kosten € 23,- per dag inclusief alles.
We kunnen de camping alleen maar aanbevelen, alles was perfect voor ons. Nieuwe badhuizen met keuken, douches en toiletten. Alles heel schoon.
Ik kan het alleen maar eens zijn met de opmerkingen van mijn voorgangers. Het enige dat ons bang maakte, was de storm en de regen.
De ontvangst was zoals reeds beschreven. Helaas kunnen we geen commentaar geven op het eten. Het is een zeer rustige plek op een weiland.
We zijn er vandaag aangekomen. Alles was zo desolaat, er stond geen enkele stacaravan. Wij vonden het niet leuk en zijn verder gegaan. Om die reden kan ik geen ster geven. Maar ik moet er eentje weggeven.
Wij vonden het weer leuk. Aangezien onze camper alles in zich heeft. Ik word niet boos over andere dingen. Daar is het een te slechte tijd voor. Wij konden weer.
De plaats is gesloten en kan uit de app worden verwijderd.
Het is een geweldige plek om op doorreis of voor een weekend te verblijven. Er wordt gezorgd voor afvoer en vers water. De telefoniste is erg aardig en heeft ook goede tips over wat er in de stad te zien is.
We hebben eerder gestaan Op dit plein en hebben er weer zin in. Heb een geweldig uitzicht.
We doen altijd onze tussenstop op de. Weg naar Spanje. Momenteel kost het met stroom en 2pers. 16,80 €
Vandaag sta ik voor het eerst op dit veld en sta ik met uitzicht op de Moezel. Helaas is het weer vandaag niet zo mooi, het regent flink. eens horen wat de tuinman zegt als je hier nog veilig kunt staan. Ik hou erg van de locatie en zal terugkomen als het weer beter is.
We verbleven hier 5 dagen in september en vonden het geweldig. Het veld is zoals beschreven en de terreinwachter is erg behulpzaam We komen bij elk terug.
Momenteel mogen hier slechts 11 campers staan. Ik vind het jammer dat je geen informatie krijgt over de keepersinformatie en ook niet telefonisch contact kunt opnemen met de terreinman. U kunt veel doen, zodat u de camperbezitters niet van streek maakt.
Ik kan de opwinding over de parkeerplaats en de prijs niet begrijpen. Als het te duur is, kun je naar een camping gaan.
Een zeer goede parkeerplaats direct aan de haven. In oktober voor 9 €.
Ik denk dat de camping een of twee nachten ok is. Wordt inderdaad oud maar alles was schoon.
Toonhoogte is zoals beschreven. Ik kan er geen fout aan vinden. Verbleef hier een nacht.