@AlAub
Lid van Campercontact sinds 2020
mijnheer de burgemeester, Ervaring van 29 maart 2022 Je runt een leuk stadje, Maar de ontvangstruimte van uw Camper zou mooi zijn als de serviceterminal niet weerzinwekkend was: een cassette legen is onmogelijk omdat de uitwerpselen overal overlopen en in het grijswaterrooster terechtkomen en het is een echte stank in meer zicht! Een van de 2 gevelkranen is kapot en de bolder beweegt op zijn sokkel, Met vriendelijke groeten A.Aubert
Een paar jaar geleden gaven we het 4 sterren, maar vandaag verdient het ze niet meer. de ontvangst is correct, maar te weinig controle op de aangiften van nieuwkomers: aantal kinderen, aantal honden, update over vaccinaties enz... de toiletten zijn goed schoongemaakt, het personeel is beleefd en behulpzaam. Het grote probleem is dat er veel, veel, te veel honden zijn met de overlast die daarbij hoort: herhaaldelijk blaffen
Bravo voor deze concessiehouder die het hele jaar door een gebied ter beschikking stelt, voor het bescheiden bedrag van 100 kr. Er zijn enkele plaatsen met grind en de rest op aarde en gras. We gaan er al jaren naartoe nadat we onze camper daar hebben gekocht, en we aarzelen niet om 230 km af te leggen voor reparatie en onderhoud. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de monteurs zijn "pro's". In de wachtkamer worden koffie en kleine cakes aangeboden, en dan kunt u de parkeerplaats voor tweedehands voertuigen bezoeken en ook dromen voor nieuwe voertuigen, zelfs topklasse zoals Morello, Carthago enz ... Dank u meneer Bengt om voor uw klanten te zorgen. Alain Aubert.