@AlanB
- 2005
- Rapido Other Other
- 2021
- Integraal
Verbleef januari 2020. Geen andere campers. Parkeren is bij de toegangspoort, maar het is ok om te parkeren in de grote open ruimte. Het wordt alleen in september gebruikt voor een zeer grote beurs van meer dan 200.000 bezoekers? Spoorlijn in de buurt maar geen probleem met lawaai. Heel rustig 's nachts. Geen diensten maar winkel en Boulougerie in klein dorp. Handige stop vlak bij de hoofdroute vanuit Grenoble.
Verbleef januari 2020. Rustige nacht. Klein gemeenschapscentrum op het terrein, dus soms is parkeren vol !!! 4 parkeerplaatsen maar ruimte voor 2 extra parkeerplaatsen. Mooie stad, zeker de moeite waard om 30 minuten te lopen. Er is een lokale maar stop bij de poort ook die vrij vaak lijkt te lopen.
Sitecode: 1983
We verbleven een nacht in januari 2020. Slechts één daar en erg rustig. Het water is beschikbaar dus een goede stop in de winter. De stad is goed met een goede "hoofdstraat" van winkels en supermarkt Lidl. Grote upgrade van de hoofdweg door de stad op dit moment.
Verbleef januari 2020 en het water was gesloten maar er waren afvalpunten beschikbaar. Goed parkeren in 3 baaien achter het servicepunt, maar er is ruimte rondom het parkeerterrein. 'S Nachts rustig, maar kan worden gewekt door Cockrals in aangrenzend veld. Mooi stadje grenzend aan de rivier met een goed restaurant bij de brug. Goed wandelen / fietsen via viaduct.
Januari 2020 is voor het laatst gebleven. Moet nog wat werk worden verzet om de camper als hellend terrein te plaatsen. Geen elektrisch maar stromend water uit het servicepunt en afval ok. Geweldig om te wandelen, zelfs in de winter als veel gemarkeerde paden. Ik verbleef 3 nachten en was gratis voor mij.
Ik heb de parkeerplaats de afgelopen jaren meerdere keren gebruikt. Deze laatste keer begin januari 2020. Het parkeren is normaal gesproken rustig tijdens de week en veel plaatsen en elektriciteit zijn gratis, maar houd er rekening mee dat normaal gesproken van vrijdagavond tot maandagochtend de plaats overvol is als de Italianen aankomen voor de w / e dan is er niet veel ruimte. € 50 voor 5 nachten en Visa-kaart werkte goed.
Verbleef een nacht begin januari 2020 en echt een leuke stop met uitzicht en wandelingen rond het dorp. Let op: de services zijn afgeplakt en volledig gesloten voor de winter. Geen water of afval toegestaan. De kerkklokken luidden tussen 07.00 en 22.00 uur dus een zeer rustige nachtstop.
Geweldig uitzicht, maar 's nachts stopten we halverwege september, de kerkklokken luidden om half en half uur niet een keer maar een tweede keer om 2 minuten voorbij, wat erg vervelend was. Dus markeerde het 2 sterren.
We verbleven hier een paar jaar geleden en hadden een rustige, vredige nacht op de vlakke parkeerplaats. Ik heb de services een paar dagen geleden opnieuw gebruikt en alles is goed. Het tankstation ligt een paar meter verderop en is gemakkelijk qua ruimte te gebruiken en het water is gratis. Het systeem was netjes onderhouden. Er is een bar tegenover de parkeerplaats, maar niet veel anders in het dorp. Het is gemakkelijk om van de N164 EXIT te rijden.
Geweldige plek om te overnachten. Leuke wandelingen in de omgeving. Water is beschikbaar uit een kraan door de Fishermans Quay in een noodgeval in een blik.
Druk parkeerterrein gedurende de dag met de school en het museum ernaast. Grind en stoffig maar vlak. Handig om 30 minuten naar Vanne te fietsen langs wegen of een mooie langere route terug langs de kust.
Goede stop en stil. Leuke grote winkel om te winkelen. Waterkraan op Borne was gebroken dus geen water toen we 15 september bezochten.
Leuke aire naast sportcomplex en meer met mooie wandelingen rond het dorp en daarbuiten. Ver genoeg van de weg om geen last te hebben van beperkt verkeer. Het servicepunt is alleen geschikt voor grijs rijden en er is een kraan maar niet betreden. De afvoer in het servicepunt is niet geschikt voor "zwart afval", maar het aangrenzende toilet is open. Enige schaduw indien nodig en het dorp is ok. We zouden blijven overnachten maar besloten vanwege een bruiloft in een nabijgelegen hal verder te gaan.
We verbleven een nacht op 11 september die rustig was met 2 andere busjes. Er is niet veel van het uitzicht zoals gezegd, maar toen we 's morgens vertrokken kwamen mannen aan met een JCB en begonnen de draadomheining en heggen rond de site te verwijderen, dus misschien is er binnenkort een verbetering te zien. Verdere update zou leuk zijn om met nieuwe foto's te hebben. Als het uitzicht verbetert, zou ik de score markeren als een mooie plek op de rivier om een nacht te blijven.
Kwam binnen om gratis diensten te gebruiken. Makkelijk te vinden en te bereiken aan de rand van een heel leuk dorp. Alles werkte ok maar water was "een beetje traag". Ik zou een leuke plek om te overnachten suggereren.
Zelfs in september stond de parkeerplaats 's ochtends vol met auto's. Misschien rustig 's nachts als de auto's leeg zijn. Parkeren is mogelijk overdag in de haven in een groot gebied, maar niet 's nachts. Dit parkeerterrein kan het beste vanuit het zuiden van de rivier worden bereikt via de weg naar Herbignac, omdat de wegen door de stad het beste kunnen worden vermeden. Mooi restaurant (Sara B) naast deze parkeerplaats. Hun Fish and chips speciaal het proberen waard.
Hier 9 september 24 uur geparkeerd en aan het einde de plek gekregen, dus had je een goed uitzicht op de jachthaven. Vond het 's nachts niet luidruchtig, maar overdag was de hoofdweg er tegenover erg druk. De stad is niet veel en naar mijn mening lijkt de hele plaats erg moe. Het servicepunt aan de andere kant is 's ochtends erg druk en kan een beetje krap zijn om gemakkelijk te bereiken. Maar een conv stop en een goed punt om vanaf de grachten te fietsen.
'S Nachts rustig maar toen we op 8 september stopten, was het water uitgeschakeld.
Zoals eerder gezegd leuke plek om te verblijven, maar helaas toen we op 7 september 's nachts stopten, arriveerde de "mobiele disco-auto" om 02.00 uur voor een uur of zo, dus verwende ons bezoek nogal.
Bezocht voor service begin september 2019 en de parkeerplaats is nu gesloten omdat bouwwerkzaamheden het parkeerterrein hebben overgenomen. Het servicepunt is nog steeds bruikbaar.
Naar aanleiding van mijn bezoek in oktober 2018 slaagde ik erin om in september 2019 te overnachten, omdat het een handige eerste stop was vanuit St Malo en zoals ik eerder had gedacht, zou het een rustige plek zijn om te overnachten. Ik werd niet teleurgesteld.
Zorg dat je er vroeg bent om een plekje te bemachtigen. Het was leeg toen we om 13.00 uur aankwamen. Stil 's nachts. Denk dat het servicepunt zou kunnen doen met een schone en upgrade, maar het is gratis dus kan niet echt klagen. Bakkerij aan de overkant. Echt leuke stad om te bezoeken.
Gewoon om te bevestigen dat de elektriciteit niet langer beschikbaar is als losgekoppeld. Ik sprak met de Marie en het dorp kan zich niet langer veroorloven om de dienst aan te bieden, maar ze kijken er nog steeds naar uit om bezoekers te zien. Ik vroeg hen ook om de prullenbak leeg te maken, omdat deze vol zat met overlopen.
Handige stop naar / van St Malo-dokken. Leuk dorpje om rond te lopen. Zonnige plek maar op een helling dus waterpas zetten vereist. De weg is nogal druk tijdens de dag, maar ik vermoed rustig 's nachts, maar ik bleef niet om dat uit te vinden.
Kwam voor de lunch en uitchecken als langskomen. € 1 in rekening gebracht door de eigenaar die als bij toverslag aankomt !!! heel snel nadat je geparkeerd hebt. Mooie uitzichten, maar plaatsen zijn niet zo groot en zouden moeilijk te evenaren zijn op een helling.
Het servicepunt parkeren is alleen geschikt voor kleine busjes, maar er zijn 2 parkeerplaatsen aan de andere kant van het meer met toegang tot mooie wandelroutes. Overnacht parkeren wordt getolereerd. De een in de verre hoek bij de kleine brug heeft mooiere uitzichten maar blaffende honden de hele dag en nacht. Die in het midden is erg stil met dichtbij licht. Heerlijk vers drinkwater is te vinden op een pomp bij het dorpscentrum. Een bar / café is de meeste dagen en sommige avonden open, vooral in de zomer aan het meer. Zeker een bezoek waard deze. Een kleine winkel naast het servicepunt.
Wij waren er 18 september en slechts een geparkeerd voor de nacht. Een paar auto's rijden wel overdag maar niet 's nachts. Super plek voor dorp en wandelingen in de heuvels of langs de vallei. De kerkklokken belden niet de hele nacht maar een of twee keer alleen die we vreemd vonden !!!
Nieuwe camperplaats en misschien diensten camperservice aan de andere kant van het voetbalveld, werd ons door de lokale autoriteiten verteld. Foto toegevoegd.
Leuke plek, maar weet dat "de aangrenzende kerkklokken de hele nacht luiden" en soms twee keer op het hele uur.
Hier 1 week gestaan in januari 2018. Goede camping, maar een lange wandeling voor de ski-gondelbaan. Goede wandelingen in de heuvels en leuk stadje. Er is een nieuwe "zuil" die alleen een creditcard / betaalkaart (zie briefje op het windscherm) accepteert, €4 voor 24-uur parkeren - €2 voor water (hoge druk) adapter nodig - €2 voor 1 uur elektriciteit. Heb een foto toegevoegd.
De onderste plaats is veel beter met een prachtig uitzicht. We verbleven hier eind december 2017 en het water werkte nog steeds. Er is een toilet in het aangrenzende gebouw dat open was. Echt leuk stadje met uitzicht vanaf de wallen naar de Pyreneeën.
De parkeerplaats bij de jachthaven is fijn als de treinen niet rijden 's nachts. Er is schaduw bij warm weer door de bomen. Het nieuwe parkeerterrein aan de overkant van de rivier kan worden gesloten als extra parkeerplaatsen nodig zijn ivm feesten etc. in het dorp. Zie nieuwe foto. Er is geen camperservice op deze nieuwe parkeergelegenheid, maar wel een beter uitzicht op de rivier en dichter bij de restaurants / bars.
Rustig 's nachts. Schuin, dus keggen vereist. Gemakkelijke toegang tot de fietsroute langs de rivier / kanaal. Niet veel in het dorp, alleen bar / kleine winkel met brood.
Mooie rustige locatie naast het fietspad. Mooi klein dorp, maar geen voorzieningen.
Leuke stad met de markt op een zaterdag ochtend. Goede parkeerplaats en rustig 's nachts. Diensten goed en gratis, maar geen electriciteit. De oude aire in de stad is nu gesloten. SPA supermarkt in de buurt van de aire.
Zeer rustig 's nachts. Niets in het dorp, maar mooie wandelingen rond gebied. Dichtstbijzijnde service is in Branne. Mooi uitzicht. Picnic tafels beschikbaar en schaduw onder bomen. Gemakkelijk toegang.
Bezocht 2 juli 2016. Geen faciliteiten beschikbaar door bouwwerkzaamheden op het terrein. Rustig overnachten op de parking.
Zeer grote hellende parkeerplaats uitzicht op meer. Goede wandelschoenen en ook bar / restaurant in season.Did niet blijven, maar denken dat het rustig zou zijn 's nachts wanneer bedrijven sluiten.
Licht hellend terrein. Drukke weg gedurende de dag. Borne is gebroken mei 2016 zodat er geen water of het wassen cassette toilet. Betere en rustige parkeerplaats off-road naast klein dorpje op Ecuras 2 km verder naar het oosten langs de D699. Mooi uitzicht over de tuin en kinderspeelplaats opposite.Good wandelingen in de omgeving en fietsen.
Grote parkeerplaats dicht bij het centrum van de stad. Goede restaurants en diensten ook. Mooi park en meer in de buurt te lopen around.Did niet overnachten, maar ik denk dat het rustig zou zijn.
Goede tussenstop place.Quiet 's nachts. Spoorlijn grenst, maar alleen lokale treinen dus geen probleem. Goede cyclus in Angoulême ongeveer 35 minutes.See het begin van een rivier en vissen op forel in de nabijgelegen vis farm.Nice lopen. Gratis water.
Overnachtte hier in september 15. Zeer rustig met verlichting bij de ingang. Geen elektriciteit maar water en lozen zijn gratis. Klein dorp met bakker en restaurant.