@Alard-en-Nel
- 1997
Prima plek voor een overnachting. Verkeer op de weg hoor je nauwelijks. Heerlijk gegeten voor leuke prijs. Gelukkig gaat de keuken al om 7 uur open. Menukaarten in diverse talen, volop keus en men spreekt goed Engels. Wij komen zeker terug als we weer in de buurt zijn. De sani is nieuw, ziet er netjes uit en functioneert goed.
Heb weer heerlijk kip gegeten. Hele fijne plek voor rustzoekers.
Heel rustige nacht. Prima voor overnachting. Menukeuze is beperkt, maar redelijk te eten. Het kost ook bijna niks. Verder geen voorzieningen.
Inmiddels 11 ruime , afgebakende plaatsen aan waterkant. Sani nog in aanleg. Ondergrond verhard, mooi gelegaliseerd en geheel vlak.
Je kunt hier gratis staan als je er eet of drinkt, anders vragen zij €10. Ons werd de lamsschotel aanbevolen, maar die hoeven wij hier niet meer. Weinig vlees, veel bot en niet weg te krijgen vet. Kortom, je kan er overnachten en de zee in, maar dat is het dan ook.
zijn nu voor 3e jaar op rij hier. Heerlijk plekje. Hebben bij meerdere restaurantjes gegeten. Veruit de beste vonden wij Kapnatio, vanaf de camperplek ong. 300 m. Pancetta is super!!
Heerlijke plek aan strand. Wel even vanuit het dorp langs de haven ernaar toe rijden ivm klein tunneltje. Weg langs strand loopt dood, dus super rustig.
Snap niets van de hoge waardering. Je kunt er parkeren en in een verborgen hoekje lozen, maar het ziet er niet aantrekkelijk uit. Viel ons erg tegen en zijn doorgereden.
Heerlijk rustig en prima uitzicht, gratis lozen en water innemen. In dorpje is supermarkt op loopafstand. Werden pas om 10 uur wakker van de stilte 😊.
In de buurt zijn meerdere veel mooiere plekken. Ik zou hier wel voor een overnachting gaan staan, maar de volgende ochtend vlug weer rijden.
Prima plek voor overnachting. Heel rustig en 's avonds zie je overal lichtjes om je camper bewegen. Vuurvliegjes!!! Mooi!
Ook wij hadden dat mooie uitzicht en rust. Tussen 24.00 en 7.00 uur slaapt de kerkklok ook!
Wel rustig en aan grindstrand. Beetje ongelijke ondergrond. Voldoende eetgelegenheden op 600 m. Trek waterschoenen aan ivm vele zee -egels.
Betwijfel of deze plek bestaat en of je er dan mag overnachten. De plek iets verderop is thans verboden gebied. Heb geprobeerd deze plek te bereiken maar na 2 zeer haakse smalle bochten tussen geveltjes door en "wegwuifende Grieken" vonden wij het verstandiger het niet verder te proberen. Achteruit terug lukte nog net met onze 7,5 meter.
Wat een heerlijke, rustige en ruime plek. Geweldig uitzicht rondom. En ja, het klassieke kleinschalige Griekse kerkhofje is er, maar stoort absoluut niet. 's Avonds van 5 tot 7 is er water te tappen. Als je rust, ruimte en vrijheid wil is dit een topper. En heerlijk zwemwater!
Sitecode: 19486
Op de helft v.d. plek staan nu containers die i.v.m. aardbevingsschade (tijdelijk) in gebruik zijn als bank, postkantoor en politiebureau. Blijft evenwel prima rustig plekkie om nacht door te brengen in mooie omgeving.
Kleine, nette rustige camping. Geen restaurant (pas op 5 km). Enig geluid van de weg. Zonder stroom met Acsi-card 13 euro. Voor ons goed genoeg voor een overnachting op doorreis.
Prima. Goed en voordelig eten. Loop vanaf parkeerplaats niet linksaf de boulevard/winkelstraat in, maar 45 meter rechtdoor, dan kom je bij Jymmis met goede internetverbinding.
Inderdaad prachtig uitzicht en doodstil.
Geen voorzieningen, maar wel prima voor rustige overnachting. Vanaf CP naar links zit goedkope en goede Griek (op pleintje bij de kerk) en naar rechts (paar honderd meter) meerdere grote supermarkten. Vanaf deze CP kun je in een rit zonder tol over de Brennerpas naar Italie. Is ook hele mooie route.
Nog steeds heerlijk plekje. Lidl op 400 meter en paar honderd meter verder een super-coop. Gezellig stadje.
Waren hier 21 sept. Heerlijke rustige en veilige nacht gehad. Als je de CP naar rechts verlaat en de 1e weg rechts gaat en dan de D 49 volgt, heb je een mooie route, ook voor wandelaars.
Snap niet waarom van deze "P" een CP gemaakt is. Meer dan een mogelijkheid om je zelfgemaakte koffie te drinken zie ik er niet in. Ligt pal aan invalsweg van de stad. Als je perse wilt kun je er natuurlijk wel blijven staan, maar dat kan je overal wel doen.
Treinen vallen best mee, maken geen rare/extra geluiden zoals langs de Rijn. Eten in campingrestaurant oké. Ondanks drukke bezetting camping toch rustig genoeg. Vriendelijk personeel.
's Nachts rustig. Modern en schoon. Goed restaurant en niet duur. 2 pers. + camper zonder stroom 45 Zloty (€ 10) Voor het diner waren we ongeveer ook zoiets kwijt.
Kwamen toevallig hier in mei terecht voor 1 nachtje op weg naar Roemenië. Zijn wat langer gebleven en zijn nu op de weg terug ook paar nachten hier. Bernadette en Arnold hebben terecht de titel ANWB-camping 2016!!! Wat een ontvangst, ruimte en rust! Geweldig!! Voor zo'n plek rij je graag een stukje om!
Sitecode: 20140
De coördinaten kloppen wel, maar onze TomTom gaf aan dat je er niet kunt komen. Dat kan echter wel, maar volg dan deze route: Rij vanuit Szentkiraly in oostelijke richting. Na ong. 2 km sla je scherp linksaf de (semi)onverharde weg in (er staat op dat punt ook een bord v.d. camping. Volg verder de borden. Na 3 km kom je in een paradijsje.
Na passeren van een hekwerk, waar je beslist niet vrolijk van wordt en na te woord gestaan door een halfnaakte 'beheerder', hebben we de 'camping' bekeken. Hij durfde 50 Lei te vragen voor ons 2 met camper. Huisdieren en stroom kostte nog extra. Is niet meer dan 'behekt' gedeelte van parkeerplaats aan drukke weg. Wat een enorme griebes-zooi!! Hard weggereden om nooit meer terug te komen!!!
Heerlijke paar dagen gehad. Je voelt je gelijk thuis hier. Ja, het sanitair is geen 5 sterren, maar voldoet en is schoon. Hier kom je tot rust. Klein supermarktje vlakbij, voor een restaurant moet je zo'n 2 km verder zijn. Goede verharde weg. Er wordt niet meer gekookt, maar wel heerlijke likeur gestookt!
Mooie camping, maar te luxe voor ons "vrije" camperaars. Volgend jaar nieuwe eigenaar. Zijn vanaf Viseu de Sus gekomen over weg 18 (Prisloppas). Zeer slechte weg met vele gaten. Is een stuk van meer dan 50 kilometer. Reken op een snelheid variërend van kruipen tot Max. 30 km/h. En deze route is erg eentonig. Zou hem zelf nooit meer doen.
Heel mooi gelegen en groot zwembad. Laatste 1,5 km is te doen, maar heel kalm aan! In wijde omgeving geen winkels of restaurants. Zelf zorgen voor voldoende fourage. Als de honden 's nachts blaffen is dat mogelijk het teken dat er een beer in de buurt is. Dat schijnt regelmatig te gebeuren maar kan volgens de eigenaar geen kwaad.
Prima geschikt om te overnachten op doorreis. De specialiteit van de kok in het restaurant is aan te bevelen. Zonder electra betaalden we 30 Lei. Heel rustig en stil 's nachts.
De weg is nu goed berijdbaar. 2 heerlijk rustige nachten hier gestaan. Er is een nachtwaker. Als je geen gebruik maakt van de voorzieningen kost het maar 20 Lei (€ 5,-). Rit met trein en eten zeer de moeite waard.
Voor ons is deze plek geschikt om te overnachten. Tegenover de camping is een restaurant. Andere restaurants zijn in het dorp op ong. 1100 meter. Gratis Wifi en douche. Water tappen met gieter, lozen met teiltje. Cassette in WC lozen.
Hebben hier een hele rustige nacht gehad. Prima geschikt voor overnachting op weg naar Roemenië. Bij het zwembad kun je eenvoudig eten voor weinig.
2 nachten hier uitgerust. Heerlijk rustig en lekker gegeten in restaurant van de camping. Niet veel keuze, maar gewoon prima. Gratis Wi-Fi. In dorpje enkele grotere supers (Tesco en Albert) en meerdere eetgelegenheden, allemaal op loopafstand. Camping is eenvoudig maar schoon.
Sitecode: 12080
Op 25 mei 2016 heerlijk rustig geslapen en lekker dönner kebab gegeten in het dorp. Water en stroom zijn er nu.
Leuk plekje vlakbij centrum en toch rustig. Hebben heerlijke schnitzel en Herrentoast gegeten bij café Moller op nog geen 150 meter in de Wallstrasse 28.
Prima plek voor overnachting. Net over de brug (400 m.) zit een Griek. Heerlijk gegeten voor schappelijke prijs.
De moeilijke toegang valt wel mee. De plek is heerlijk rustig en het uitzicht mooi. Jettons kosten 4 Euro en dan heb je 100 liter water en een uurtje stroom. Lozen in vrij.
Prachtige ligging. Hier hoor je het gras groeien, zo rustig en stil. Binnen vijf minuten kwam een vrouwtje met brood en biscuitkoeken. Even later een oud baasje met een emmertje groenten. Hebben koeken gekocht (ietwat oud) en verse tuinbonen, aardbeien en knoflook. Wat een heerlijke plek als je rust wilt hebben.
Heel mooi aangelegde terrassen, mooi uitzicht. Ligt tegenover nieuw openluchtzwembad en recreatiepark. Gratis lozen en water. Geen stroom. Heerlijk rustig. Lekker om te wandelen.
Waren hier 5-9-2013. Bloedheet en door bomen geen schotel, maar wel lekker schaduw. In het gebouwtje was ook een heerlijke koude douche beschikbaar. Heerlijk rustig plekje.
Lekker rustig plekje bij haventje waar ook bootverhuur plaats vindt. Gratis wifi! Zijn hier al vaker geweest.