@AlastairH
- 2013
- E520 Other
- 2010
De toiletten en douches worden in juni 2026 gerenoveerd.
Twee van de plaatsen zagen eruit alsof ze permanente bewoners hadden. Een vervallen, deprimerende plek. De plaatselijke Aldi had een groep alcoholisten rond de deur hangen die dronken werden. Konden niet snel genoeg weg.
Zeer verouderde douches aangekoekt met kalk en geen stahoogte. Als de faciliteiten gemoderniseerd zouden worden, zou dit een hele mooie locatie zijn. Voldoende EHU-punten, maar misschien heb je een lange kabel nodig omdat ze goed uit elkaar geplaatst zijn.
Sitecode: 2061
We vonden de managers erg behulpzaam. We konden geen taxi naar de stad nemen (te warm om te lopen of fietsen), dus bood een van hen aan om ons naar binnen te brengen en ons later weer op te halen. Op de camping waren veel arbeidsmigranten in tenten, waardoor de douches vanaf 17.00 uur erg druk en rommelig waren. Er liepen overal elektriciteitskabels omdat er voldoende aansluitingen waren, maar op te weinig plaatsen geconcentreerd.
Gelegen op een zeer steile helling. Sanitaire voorzieningen op 200 meter van onze staanplaats en veel verder voor anderen. Het pad naar het strand is erg steil en bestaat uit los grind. 1,7 km naar het stadscentrum. Te heuvelachtig en te ver voor ons om te lopen dus deze camping niet voor ons, zeker voor €37 per nacht.

De aire ziet er erg vervallen uit. het gras is te lang, de heggen niet gemaaid en het veld waarop we stonden was erg hobbelig. Er is een bakker en een kleine winkel in het dorp. Er zijn ook automaten voor brood en gebak op het centrale plein.

Geweldige plek op slechts 150 meter van het drukke stadje. Diverse winkels cafés en pubs en twee goede supermarkten. Er is een riolering in de buurt, dus het kan een beetje stinken, afhankelijk van de windrichting.
Aangekomen net toen ze sloten voor de lunch en ze zeiden dat we om 14.00 uur moesten terugkeren. Weigerde ons de toegang tot een veld en om het punt te benadrukken trok een ketting over de ingang! We gingen niet terug.
Mooie locatie naast het kanaal met mooie grasplaatsen (geen vuil). Zeer aangename wandeling van 10 minuten naar het dorp naar de bakker. Goed fietspad langs het kanaal.
Zeer armoedig en vervallen. Door muggen aangetaste locatie tussen het kanaal en de rivier. Het enige positieve waren de douches met overvloedig warm water. Heel mooi dorp boven op de heuvel, maar niets te zien.
Mooie locatie dicht bij het centrum en ruime plaatsen. Toiletten en douches waren vies. Schoonmaken lijkt te bestaan uit het één of twee keer per dag afspuiten van alles.
Een prima camping met goede, vlakke plaatsen. 18Amp stroomvoorziening en water bij het servicepunt. Ticket is inclusief gebruik van de douches. De tuinen rondom de spa zijn prachtig en er is een leuk café / restaurant in de tuinen. Een uitstekende supermarkt is naast de deur.
Echt een leuke plek omgeven door hoge heggen en grenzend aan een parkeerplaats aan de ene kant en een café / bar aan de andere kant. Elektriciteit voor elke staanplaats en water dichtbij. De staanplaatsen zijn allemaal een beetje hellend, maar niet al te slecht. Betalen is een beetje vervelend omdat je ofwel muntjes nodig hebt of de bediende in de hut betaalt tussen 09:00 en 10:00 uur (het kostte ons € 33 voor drie nachten dus dat hebben we gedaan). Aanbevolen.
Meer dan een stellplatz, maar niet echt een camping. Uitstekende faciliteiten naast drie supermarkten en de bistro die het beheert. We kwamen op een zondag aan en waren alleen voor de nacht. We voelden ons behoorlijk geïsoleerd en voelden ons niet veilig. Ondanks dat zijn er uitstekende toiletten, douches enz. Ik vind het een beetje te duur. € 12,50 per staanplaats, € 6,00 per persoon en € 2,50 voor elektra telt op
Een geweldige Stellplatz maar het is een beetje vervelend dat je contant geld moet gebruiken voor de kaartautomaat en het moet het exacte bedrag zijn. Contactloos betalen zou veel beter zijn, vooral als je € 1 en 10c munten nodig hebt voor water, afhankelijk of je 80 liter of slechts 10 liter wilt.

Geweldige locatie voor een bezoek aan Canterbury. De gratis pendelbus rijdt om de paar minuten naar de stad. Het nieuwe gebied voor campers (rechtdoor en eenmaal rechts door de slagboom) is platter, ruimer en stiller.
Een uitstekende 'Aire'. Goed ingedeeld en schoon en netjes. Zeer mooi centrum op tien minuten wandelen langs de aangrenzende gracht. We zouden zonder aarzeling terugkeren.
Lang gras op alle staanplaatsen ondanks dat de site bijna leeg is. Alle standplaatsen lagen op een helling.
Nogal een smerig, onverzorgde camping. Het doucheblok en toiletten zijn erg gedateerd. Een lange wandeling naar het dorp langs een drukke weg zonder voetpad en diepe greppels aan beide kanten.
Potentieel een heel leuke camping met verschillende standplaatsen, van gras tot hard. Het toewijzen van plaatsen en de locatie van elektrische punten is echter een puinhoop. Mensen met tenten worden toegewezen aan plaatsen met elektriciteit en campers kunnen moeite hebben om aan te sluiten omdat de elektrische punten 30 meter of meer verwijderd kunnen zijn en willekeurig kunnen worden geplaatst. De toiletten en douches zijn niet aantrekkelijk.
Mooie landelijke pub op 15 minuten (6 mijl) ten zuiden van de A66. Zeer vriendelijk personeel en goed eten in een huiselijke sfeer.
Leuke camperstop met verschillende veldmaten. Goed ingedeeld. Het enige probleem is een gebrek aan warm water in de doucheblokken. Je moet vroeg zijn om warm water te krijgen voor een douche! De site was pas een maand geopend toen wij er waren, dus misschien is het probleem van het water een kinderziekteprobleem.
Geweldige kleine cp, maar servicepunt voor water en elektriciteit was onbeschikbaar toen we er op 03/07/2017 waren.
Heel aardig CP, maar om eerlijk te zijn, niet veel om hier te doen. Supermarkt is nu Netto. Le Mairie zegt dat er geen probleem is met parkeren op de parkeerplaats als alle plaatsen vol zijn, aangezien de parkeerplaats niet druk is (de supermarkt heeft een eigen parkeerplaats).
Wij vonden deze plaats helemaal niet leuk. Een grote stoffige parkeerplaats waar de kampeerauto's naast een drukke spoorlijn worden geparkeerd. Het servicepunt is gelegen op de weg naar de parkeerplaats (die in een smalle steeg ligt) en het loospunt voor het toilet zorgt voor een vervelende geur. Er waren ook ziguners die gebruik maakten van deze plaats.
De gastenkaart die je met de parkeerkaart krijgt, maakt het mogelijk om gratis regionale treinreizen tot Basel te maken. Treinen vertrekken 15 minuten voor elk heel uur. Mooie tuinen rondom de plaats en uitstekende faciliteiten in het thermale bad. Deze camperplaats is veel beter dan een camping.
Zeer mooie locatie dicht bij het centrum. De Aldi ligt op slechts 300 meter afstand. Zeer drukke plek met standplaatsen met uitzicht op de Rijn. Kan een beetje lawaaierig zijn met treinen, maar de spoorlijn wordt niet zo frequent gebruikt. Er is een schone openbare toiletruimte die 50 cent kost.