@Albert-Trekker
Lid van Campercontact sinds 2018
We stonden hier, omdat we Eger wilden bezoeken. Goede, keurige camping in het groen, prima sanitair. Je kunt hier in het pension vorstelijk ontbijten voor 3 euro p.p. De bus stopt min of meer voor de deur. Eger is een bezienswaardige historische stad. De staf spreekt goed Hongaars, Duits of Engels. Je kunt er heerlijk wandelen, wel met hoogteverschillen. Enig nadeel is de weg die langs de camping loopt, maar voor ons was dat niet hinderlijk. Als je de camping uit loopt, zie je een echt Hongaarse horeca-gelegenheid.
Deze camping staat 2x (!) op de kaart, maar is gesloten en beide kunne dus uit de app.
Prima plek. Helemaal eens met voorgaande positieve recensies!
Prima plek om van hieruit Granada te bezoeken! Heerlijk relaxt; goed sanitair. Vriendelijke receptioniste die in het Engels alles prefect uitlegt. Met een creditcard kun je hier voor het Alhambra boeken. Wifi kost 1 euro per dag, maar dan heb je ook snel internet. De bus stopt vrijwel voor de deur en brengt je in nog geen half uur in hartje stad. Op de rotonde bij eindstop: lijn C7 naar Alhambra.
Goede plek, mooi aan de Main. Bakker zit op 5 minuten lopen van de cp. Prima fietspad langs de Main. Route naar het pittoreske en historische Miltenberg is prima te doen: heen en terug 30 km. Vanaf Klingenbach loopt een 4-baans weg naar de A3 bij Aschaffenburg.
Prima plek! Niet ver van de A2. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Receptie geopend van 18-19 uur. We betaalden 12 euro incl. stroom. Fietsen kan wel, maar de bewegwijzering is niet perfect. Veel fietspaden lopen naast de weg. Fietsen naar Datteln is binnen een half uur te doen. Leuk plaatsje met winkels en horeca.
Prima uitvalsbasis voor Dubrovnik. Behulpzame receptie; spreken goed Kroatisch én Engels. Veel schaduwplekken. Bus stopt voor de camping. Goed sanitair.
Vanaf JAJCE kun je beter NA het bord van de camping na ong 1 km linksaf slaan bij een restaurant. Dan kom je er ook en vermijd je de steile en uiterst smalle afdaling naar de camping. Sanitair was zo-zo. Wifi langzaam en doet het 't beste bij de receptie. Mooi uitzicht rondom; veel plekken.
Prima plek! Schoon sanitair. Begin augustus was 't vol, maar goed te doen. Wifi goed; schattige eigenaresse. Spreekt alle talen in mimiek en gebaren.