@Albert-en-Geurtje

2002

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

je mag alleen nog langs het strand staan. dit hoort bij Elche, de parkeerplaats rondom de kapel hoort bij Santa Pola en hier wordt je weggestuurd.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 1 jaar geleden

plek kost nu 6.00 euro voor 72 uur. Naar Valencia fietsen, cp rechts af verlaten en gelijk weer rechts. Hier is een nieuwe fiets overgang gemaakt. tunnel bij de repsol is afgesloten.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 20020

Prima camping met hartelijke ontvangst met thee, gelegen in het centrum. Sanitair eenvoudig maar schoon, ruime plaatsen. Hebben via Mouhsine Jahil ( van Restaurant Le bon coin)uit het dorp, via de camping, twee onvergetelijke dagen gehad. 4x4 tour met 3x eten, overnachting in berberkamp met muziek bij het kampvuur en naar de hoogste zandduin (300m) met dromedarissen gereden alwaar we een mooie zonsondergang gezien hebbenπŸ‘ŒπŸ‘. aanrader!

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 19997

mooie camping met vriendelijke ontvangst. Alle sanitair is goed bruikbaar. hebben met de aangeboden gids via de camping de oude ondergrondse stad bezocht. Het eten in het restaurantje was lekker en een leuke ervaring om mee te maken. ( een dag eerder je menu bestellen 😁) broodjes aan de camper bezorgd!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Mooie plaats om verder te rijden.Je kan nu ook tot 2 euro munten betalen op het nieuwe gedeelte,plaats kost nu 7euro.Dorp is ook leuk om even te bezichtigen en er zitten verschillende restaurantjes

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Heel mooi plekje aan de rivier otava als we de tijd hadden gehad dan waren we hier langer gebleven

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Prima rustige plek, maar een beetje behelpen om er een rechte plaats te vinden. Kost tegenwoordig 7.00 euro en 3.00 euro voor de stroom dus 10.00 per nacht. Aardige beheerder.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Prima plaats. Hebben hier 2 nachten gestaan en heerlijk rustig geslapen. Is eigenlijk voor auto's maar met de overhang over het gras geen probleem en er stonden ook in de lengte geparkeerd voor naseizoen ook geen probleem

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Prima plek voor een overnachting heerlijk rustig wel sobere plek

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Zeer mooie plaats met geweldig uitzicht. Wel druk overdag, want het is een bekend punt voor fietsers, motorrijders en wandelaars. Maar voor deze prijs fantastisch

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Mooie ruime parkeerplaats met voldoende ruimte. Ca 1 km van een zeer mooi authentiek dorp. 3 km verder is een sanistation.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 9 jaar geleden

Prima plek om de gezellige stad te bezoeken. Hebben hier een nacht tijdens Bluesfestival gestaan en heerlijk geslapen. Geen voorzieningen maar wel zeer royale plaatsen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 9 jaar geleden

Rustige plek op een locatie met uitzicht op de bergen. Is een geheel nieuwe plaats speciaal voor campers maar nog niet geopend op 9 september 2016. Ik tel 13 stroompunten en zie een zeer nette los en vulplaats. Volgens de Italiaanse camperaars zal hij niet gratis blijven.